Hayri Ülgen

HAYRİ ÜLGEN

Tarihi 2 Şubat 2015

Demba Ba'ya can kurban!

Dün Ankara'da muhteşem bir gün yaşandı. Şu bir gerçek ki futbolun meyvesi gol, futbolcunun ruhu da taraftar.. Ben sezon başından beri hep söyledim iddia ettim. Nihayet yönetim beni dinledi. Bu Beşiktaş takımı maçlarını Konya ve Ankra'da oynadığı müddetçe şampiyon adaylarının en favorilerinden biri olur. Sivasspor maçından sonra yine Ankara yine Kartal yine muhteşem bir galibiyet.
Artık Beşiktaş şampiyonluk trenine bindi beyler.. Sezon sonunda bu taraftar Beşiktaş'ın şampiyonluk treninde olacaktır.
Oyuna gelince Beşiktaş belki ahım şahım bir oyun oynamadı. Ama kazanmak için ne gerekiyorsa onu yaptı. Bu Demba ba hakikatten bir baba. Bu oyuncunun her tarafı golcü. Ayağıyla, ayağıyla olmazsa kafasıyla, kafasıyla olmazsa vücuduyla gol atıyor.
Allah onu nazardan saklasın. Olcay'ı beğendim. Demek ki Olcay güçlü olursan koşarsan mücadele edersen hem futbolu güzelleştiriyorsun hem de attığın golle futboluna zenginlik kazandırıyorsun.

HELAL SANA GÖKHAN

Gökhan
senin bu halini de seviyorum.
Hani derler ya. Delidir ne yapsa yeridir. Sen hep böyle oyna Beşiktaş'a da kazandır. Asistin ise mükemmeldi.
Yalnız Beşiktaş'ın yediği golü Bşiktaş defansına yakıştıramadım.
Amatör takım bile böyle bir kademe hatası yapmaz. Herşeye rağmen alınan bu 3 puanlık maç Beşiktaş'ın şampiyonluk meşalesini şimdiden yakmış oldu. Bir çift sözüm de Oğuzhan'a.. Eğer bu kutsal formaya layık olmak istiyorsan kendine çeki düzen ver. Yoksa yarın geç olabilir benden söylemesi.. Bilic, hakemlerle dalaşmadığı zaman takıma hakim. inanıyorum ki Sosa biraz daha güçlü olursa ve Tolgay da bu takımın içine monte olursa, Atiba'nın da dönüşü iyi olursa bu Beşiktaş'ı tutmak zor olur. Futbolda kanatlar çok önemli eğer Beşiktaş daha çok gol atmak istiyorsa kanatları iyi kullanmalı, Demba ba'yı topla buluşturmalı. Ama bu ne Serdar ile olur ne de Motta ile. Bunun bir alternatifi bulunmalı...

MAÇIN EN iYiSi DEMBA BA
Bu adam komple golcü. Her yeriyle atıyor.

MAÇIN EN KÖTÜSÜ
Takımı frenledi. Sahanın en kötüsüydü.