Hayri Ülgen

HAYRİ ÜLGEN

Tarihi 30 Ocak 2015

Tribünlere üzüldüm!

Dün Olimpiyat Stadı'nda gerçekten Beşiktaş adına da taraftar adına da üzüldüm. Tamam futbol netice oyunudur. Ve Beşiktaş'ta kazanmıştır. Bunu bir kenara koyuyorum. Ama sezon başından bu yana Beşiktaş yönetimi, Beşiktaş için bir stadı denk getiremedi. Dün sahadaki futbolcular kadar tribünler de taraftar vardı. Yazık!
Günah! Beşiktaş'ın taraftarına bu kadar eziyet çektirilmez.
Bu maçı tarafsız hangi sahada oynasaydı en az 5-10 bine oynardı.
Hele Opare, Milosev ve Tolgay Arslan'ı izlemek için bu sayı daha da artardı. Beşiktaş'ın oyununa bakıyorum. Bir kupa maçında neyse, gerekli şekilde onu oynadı.
Kazandı. Ve gelecek maça da büyük bir avantaj sağladı.
Milosevic'i çıplak gözle seyrettim.
Opare'yi de... İkisinin de bu takıma uyum sağlaması için zaman gerekli. Ama Tolgay, kesinlikle bu takımda iş yapar. Ben onu biraz Gökhan Töre'ye benzettim. Özelillek sağ ayağını. Zaten attığı golle de bunu gösterdi. Genç Furkan'ın gol atmasına sevindim. Böyle bir galibiyette genç bir oyuncunun rolü olursa ilerisi için umut saçar. Beşiktaş, bu galibiyetin yanında Furkan, Oğuz gibi oyuncuları da kazanmayı bildi.
Sosa'nın sakatlığı tam olarak geçerse, bu hafta Mersin maçı için orta sahaya güçlülük getirir. Şu bir gerçek ki, böyle bir kupa maçı ve Beşiktaş takımı, bunun yanında benim eski takımım Sarıyer bir kupa maçı oynuyor. Ama stat tamamen boş. Unutmayalım ki futbolun meyvesi goldür.
Futbolcunun da gıdası taraftardır.
Bunları birleştiremezsek Türkiye'de futbol biter haberiniz olsun...

MAÇIN EN iYiSi TOLGAY ARSLAN
Yeni transfer ilk maçında çok iyiydi.

MAÇIN EN KÖTÜSÜ KERİM FREI
Genç oyuncuyu ilk kez beğenmedim.