Hayri Ülgen

HAYRİ ÜLGEN

Tarihi 27 Ocak 2015

Babaların babası!

Beşiktaş dün Ankara'da Gençler önünde 60 dakika sahada yoktu. Ama 60. dakikadan sonra Oğuzhan'ın yerine giren Kerim Frei ile adeta şahlandı.
Öylesine ki maçın son dakikasına kadar sahanın her yerinde olan bir Beşiktaş vardı. Bu Demba Ba tam bir baba. Ne zaman Beşiktaş sıkışsa gole ihtiyacı olsa o anda ortaya çıkıyor. Beşiktaş'a adeta hayat veriyor.
Attığı frikik golü öyle şut değil.
Ayağının içiyle öyle sert vurdu ki top ağlarla buluştu..
Aferin Olcay Şahan.
Seni hep böyle hırslı, mücadeleci yeri geldiği zaman da güzel oyununu golle süsleyen Olcay olarak görelim. Eğer hep böyle oynarsan Beşiktaş'ın şampiyonluğunda ön ayak olursun.
Genç Oğuzhan hala güçsüz hala kondisyonu yeterli değil. Bravo Bilic. Öyle bir zamanda öyle bir değişiklik yaptın ki Kerim Frei'i oyuna sokarak gençleri ihtiyarlattın.

ÇOK KRİTİK GALİBİYET

Bu
galibiyet Beşiktaş için çok önemliydi. Çünkü Fener'in galip geldiği bir haftada Beşiktaş'a da galibiyet yakışırdı. Atiba bu takıma devamlı gerekli bir oyuncu.
Sakın ola ki kırmızı kart ve rakip ile uğraşma. Sen Beşiktaş'ın orta sahasında olduğu zaman hücuma da zengilik katıyorsun. Takımı da şahlandırıyorsun. Oyunun geneline baktığımızda Beşiktaş'ın son 30 dakikadaki futbolu hem doyurucuydu hem de neticeye giden bir oyundu. Eğer Beşiktaş takımı bu oyunu 70-80 dakikaya yaydığı zaman içbir takım karşısında duramaz.
Önümüzdeki hafta çok önemli bir Mersin maçı var. Gündüz oynanacak.
Bu Beşiktaş adına avantaj.
Haydi Beşiktaş bir seri yakala. Biraz da istikrarı bul. Sahası olmadan şampiyon olarak tarihe adını yazdır.

MAÇIN EN iYiSi DEMBA BA
Yine ihtiyaç olduğu anda golü attı. Rahatlattı.

MAÇIN EN KÖTÜSÜ OĞUZHAN
Çok güçsüz. Çok formsuzdu. Döküldü.