Hayri Ülgen

HAYRİ ÜLGEN

Tarihi 14 Kasım 2014

PTT 1. Lig'in altı da üstü de karışık!

PTT 1. Lig'de haftalar ilerledikçe sürpriz sonuçlar da gelmeye başladı.
Hele bu haftaya göz attığımızda ligin üstü de altının da karıştığını görüyoruz.
Puan kaybeden edene. Lider Osmanlıspor, alt sıralarda bulunan Gaziantep Belediye'ye son dakikada yediği golle 2 puanı kaybetti. Ligin yeni takımı Altınordu önceki hafta deplasmanda Adanaspor'u 3-0 yenmişti. Bu hafta da kendi sahasında şampiyon adaylarından Antalyaspor'u 3-1 yenerek müthiş bir başarıya imza attı. Adana Demir, Karşıyaka'yı 2-1 yenerek 4 maç sonra kazandı. Bucaspor da işler çok karışık olmasına rağmen Elazığspor önünde 3 golle 3 puanı aldılar. Bu maçta İskender Alın, hat-trick yaparak takımın 3 golüne de imzayı koydu. Manisaspor haftalar sonra ligin dibinden kurtuldu.
Sahasında oynadığı Orduspor'u zor da olsa 1-0 yenerek hem 3 puanı aldı, hem de rakibinin üstüne çıkarak takımına güven kazandırdı.

MANİSA NEFES ALDI
Alanyaspor bu sezon lige iyi başlamasına rağmen kendi sahasında oynadığı son 3 maçta tam 8 puan kaybetti.
Bilhassa son Boluspor maçında taraftarlarını üzdü ve 3-0 maçı verdi.
Denizlispor son haftalarda çok sıkıntı yaşadı. Adanaspor maçı kendilerinin ölüm kalım maçıydı. Bu maç ise tam 6 puanlıktı. İşte Horozlar son saniye golüyle hem 3 puanı aldı hem de takım çok rahat bir nefes aldı. Adanaspor ise ateşe düştü.

KARDEŞ GİBİLER!
Samsunspor ile Şanlıurfaspor iki kardeş takım gibiydi. Hem sahada hem tribünde elele vererek dostça maç oynadı. İki takım da birbirlerini üzmedi. 0-0 berabere kalarak da 2'şer puan kaybettiler. Son 2 maçta hoca değişikliğine giden Gaziantep Belediye, yeni teknik direktör Hakan Kutlu ile 4 puan kazanarak yükselişe geçti. Karşıyaka Adana Demirspor karşısında iyi oynamasına rağmen de kaybetti. Boluspor ise Alanya deplasmanında adeta coştu. Birbirinden attığı gollerle büyük bir başarıya imza attı. Kayserispor Giresun deplasmanında 2 puan bırakarak evine döndü.

Böyle devam İskender Alın!
İSKENDER Alın'ı hem insan olarak hem de futbolcu olarak severim.
Bir şanssızlık yaşadı.
Çok badireler atlattı ama hiç pes etmedi.
Hep çalıştı ve sadece futbol oynamayı düşündü.
Futboldan uzak bırakıldı ancak dönünce de o günlerin intikamını attığı muhteşem gollerle aldı. İskender Alın Buca formasıyla 9 maçta 9 gol atarak rekor kırdı. Hele son Elazığspor maçında attığı 3 golle takımını haftalar sonra takımına altın değerinde 3 puanı getirdi. Yani Bucaspor'un son haftalardaki düşüşüne dur diyen İskender Alın'a bravo!.
Elazığspor'a sahayı dar eden Bucalı futbolcuları da tebrik ediyorum.

DENİZLİSPOR Bizati ile mutlu
Ege'nin köklü kulüplerinden Denizlispor, son yıllarda inanılmaz sıkıntılar yaşadı. Her yıl küme düşme korkusu yaşıyor ve taraftarlarını üzüyor. Bu yıl da sıkıntılarla başladı ancak yönetimin teknik heyetin ve futbolcuların elele vermesi takıma hayat veriyor. Takımın başında başarılı bir hoca var.
Teknik direktör Özcan Bizati. Zor şartlarda takımın herşeyiyle ilgileniyor, gerektiğinde bir abi, bir baba, bir psikolog olarak futbolcuları maça hazırlıyor.
Adana maçı 6 puanlıktı. Son dakikaya kadar maçı bırakmayan Denizlispor rahat bir nefes aldı.

Bolu'nun mimarı Erginer
BOLUSPOR gerçekten bu sezon farklı bir yapılanma ile başarıya koşuyor. Takımın başına bu ligi iyi bilen Reha Erginer'i getirererk doğru bir işe imza atan Başkan Savaş Abak ve yönetimi alkışlıyorum. Reha hoca, adam gibi adamdır. Çalışmalarında disiplin, mücadele ve hadsafhada.
Hırslıdır inatçıdır. Asla da kaybetmeyi sevmez. Son Alanyaspor maçında öyle muhteşem futbol oynadılar ki hem 3-0 kazandılar hem de herkes tarafından takdirle karşılandılar. Futbol şube sorumlusu İsmal Duru'nun kaza geçirmesine rağmen takıma destek vermesi de futbolculara büyük moral oluyor.
Taraftarlar takıma sahip çıkarsa Boluspor gelecek sezon Süper Lig'e göz kırpar.