Hayri Ülgen

HAYRİ ÜLGEN

Tarihi 22 Eylül 2014

Fenerbahçe kazandı ama!..

Fenerbahçe belki Gaziantep önünde galip geldi ama çok önemli sorunları da olduğu da günyüzüne çıktı..
Öncelikle Fenerbahçe takım ruhunu kaybetmiş. Kanatları kullanamayan bir ekip haline gelmiş. Fizik kondisyon olarak da geriye düşmüş. Halbuki Ersun Yanal zamanında Fenerbahçe çok koşan çok mücadele eden futbolcular birbirlerinin hatasını kapatarak başarıyı yakalaan bir takımdı. Öylesine ki Gaziantepspor maçında başta Emenike ve Emre Belözoğlu'nun tartışmaları takıma çok zarar verecektir.
Fenerbahçe Emenike'yi kaybetmiştir. Orta sahaya bakıyorum Alper, Diego, Topal başta olmak üzere defans da kademelere girmeyip rakibe pozisyon veren bir hal almış. Nasıl Trabzonspor maçında futbol oynamayan bir Fenerbahçe varsa Gaziantepspor önünde de futbolu keyif vermeyen galibiyeti haketmediği halde bir hakemin desteğiyle maçı kazandı.

OLMADI GÖKHAN!
Ben buradan hakemlere seslenmek istiyorum. Lütfen düdük çalarken karar verirken sahadaki futbolcunun emeğini çalmayın. Gökhan Gönül'e de ağabey tavsiyesi. İyi futbolcusun seni çok da beğeniyorum ama senin de Fenerbahçe'nin de böyle penaltılara ihtiyacı yok. Okan Burak, Gaziantep'i Fenerbahçe önünde çok iyi hazırlayarak başarılı oldu. Bence Gaziantep maçı kaybetmedi hakem kurbanı oldu!.. İsmail Kartal Fener'in başına geldiğinde benim bir sözüm vardı; "Eğer Fenerbahçe futbolcuların düzeni içerisinde bir takım oluyorsa orda sorun vardır, orda sıkıntı vardır, orada gürültü vardır" İşte Fenerbahçe Gaziantep tablosuna baktığımda sahanın içinde, tribünlerinde, teknik heyetinde ve yönetimdeki huzursuzluğu görmüş oluruz. Hiçbir takım futbolcu düzeniyle idare edilemez.Bekleyelim görelim.

MAÇIN EN iYiSi EMRE BELÖZOĞLU
Emre iyi top oynadı, takımı toparladı!

MAÇIN EN KÖTÜSÜ GÖKHAN GÖNÜL
Olmayan bir penaltıyı sahiplendiği için.