Hayri Ülgen

HAYRİ ÜLGEN

Tarihi 22 Aralık 2013

Kartal'ı Holosko uçurdu

Beşiktaşlı futbolcular inandıkları taktirde maç kazanacaklarını dün ortaya koyduğu ikinci 45 dakika ile gösterdi. Demek ki futbolda koşarsan, mücadele edersen ve inanmayı da kafana koyarsan kazanabiliyorsun.
Holosko gerçekten iyi bir futbolcu. Ama nedense sezon başından bu yana teknik direktör Bilic, Holosko'yu kullanamadı.
Ben hep söylerim ve iddia ediyorum.
Holosko'yu sağ kanatta çok iyi kullandığı anda hem Beşiktaş'ın hücum gücüne zenginlik kadar hem de Almeida'yı gol kralı yapar. Dün zaten Holosko oynadı, golleri attı ve 3 puanı Beşiktaş takımının hanesine yazdırdı. Bravo Uğur... Büyük maç eksiğine rağmen sol kanatta hem görevini en iyi şekilde yaptın, hem asist yaptın hem de "Ben oynamasam da hazırım" mesajını verdin.

SİVOK TAKIMIN HER ŞEYİ
Necip ve Olcay orta sahada biraz koşunca Beşiktaş'ın orta sahasına zenginlik katıp Elazığ'ın oyun düzenini bozdu. Sivok, bu takımın her şeyi. Geldiği günden bu yana hangi görevi verseler en iyisini yapıyor.
Beşiktaş'ın gole ihtiyacı olduğu anlarda da defanstan çıkıp golünü atarak da görevini yapıyor. Takımda Gökhan yok, Fernandes yok, Oğuzhan yok, Motta yok, Almmeida yok ama takıma bakıyorsun en az onlar kadar görevini layıkıyla yapıp Bilic'in gözüne girdiler. Bu galibiyet o muhteşem Beşiktaş taraftarına armağan olsun.

BİRAZ CESARET SAYIN HOCAM!
Bilic takım içerisinde hala bir tedirginlik içerinde. Eğer bu 5 as oyuncusu cezalı ve sakat olmamış olsaydı Holosko, Uğur, Mustafa gibi isimler yer bulamayacaktı. Demek ki teknik direktörlük biraz da cesaret işi. Benim tanıdığım bildiğim Bilic biraz daha cesaretli olursa ve bu gençlere sahip çıkıp forma verirse Beşiktaş'ın geleceğini kurtarır.

KARŞILAŞMADAN 3 ÖNEMLİ PORTRE
Necip'i çok beğendim.
Gerçekten de sorumluluk üstlenirse bu takımda her zaman forma giyer.
Mustafa çok çalışıyor, çok koşuyor takımı için her şeyi yapıyor ama bir türlü golle buluşamıyor.
Tek eksiği gol...
Uğur Boral tam bir profesyonellik örneği gösterdi.
Maç eksiğine rağmen yıldız oldu.