Hayri Ülgen

HAYRİ ÜLGEN

Tarihi 12 Ocak 2012

Tur tamam ya futbol..

Ankaragücü maçı Carvalhal'ın gözünü korkutmuş, bu nedenle de ne olur ne olmaz diye işini ciddiye almış ve ideal bir kadroyla Gaziantep Belediye karşısına çıktı.
Ama görünen köy kılavuz istemez.
Nasıl Ankaragücü maçında tel tel dökülen bir Beşiktaş varsa Gaziantep Belediye önünde de koşmayan kendisine yakışmayan bir futbol sergiledi.
Eğer maçın başındaki gol olmasa Fernandes'in muhteşem frikiği olmasa gol yemesine rağmen Rüştü de iki mükemmel topu çıkarmasa Beşiktaş tura veda edecekti. Carvalhal'ı anlamıyorum. Ya rakip takımları seyredemiyor, ya da seyrettirmiyor.
Çünkü rakip takımı tanımadan ona göre kadro kuruyor. Herkes biliyorki Gaziantep Belediye takımı orta sahada çok koşan çok mücadele eden ayağa iyi top yapan bir takım.
Ama Carvalhal'a bakıyorsun orta sahaya koşmayan bir Simao bitmiş tükenmiş bir Necip ve Holosko'nun ne yapacağı belli olmayan bir oyun yapısıyla Gaziantep'in karşısında oynadığı futbol hiç yakışmadı.

BELEDİYE'Yİ KUTLARIM!
Orta sahada top yapan gol poziyona giren Gaziantepli futbolculardı.
Fernandes oyuna girdi orta saha biraz toparlanır gibi oldu ve muhteşem bir golle Beşiktaş'ı rahatlattı. Ama bu rahatlık bile Beşiktaş'a huzur getirmedi.
Her zaman oluduğu gibi Beşiktaş son dakikaya kadar acaba mı diye yürekleri hoplattı... Defansa Sidnei ve Egemen ikilisi çok ağır kaldılar. Ekrem, Ramazan karşısında kötü bir futbol oynadı. Ban derseniz Beşiktaş-Gaziantep Belediye maçının analizini yap diye. Ben de Rüştü'nün iki kurtarışı Beşiktaş'ın oyunnun başındaki iki dakikalık fırtına gibi oyunu ve Fernandes'in Avrupai frikik golü.
Bir lafım da Simao'ya.. Paraları Euro olarak götürüyorsun, helal olsun.
Bu hellalliği futbol oynayarak göster ki Beşiktaş seyirisici sana saygı duysun. Carvalhal da aklını başına toplaması lazım. Almedia'nın oyuna sonradan girmesi yanlıştı. Gaziantep Belediye ise Aslanlar gibi oynadı ama kaybettiler.