Hayri Ülgen

HAYRİ ÜLGEN

Tarihi 9 Aralık 2011

Kartal'ın futbol resitali

Dün Manisa'da muhteşem bir gece yaşadık. Futbol, mücadele, taraftar, coşku ve muhteşem goller hep iç içeydi. Beşiktaşlı futbolcular hakemin son düdüğüne kadar öyle mücadeleci bir tempoyla oynadılar ki taraflı tarafsız herkesten alkış aldılar. Beşiktaş son haftalarda çok koşan bir takım oldu. Veli, Necip, Ernst orta sahada muhteşem bir üçlü oluşturmuşlar. Hem rakip takımı yorup oyundan düşürüyorlar hem de hücumda arkadaşlarına destek oluyorlar.
Ligin en az gol yiyen takımı Manisaspor oynadığı 13 maçta sadece 8 gol yerken, dün gece 4 gol birden gördü kalesinde.

QUARESMA BİR BAŞKA!
Quaresma, gerçekten futbbol sihirbazı.
Oynadığı zaman ona doyum olmuyor. Dün, yine öyle bir frikik attı ki Manisa'da herkes o muhteşem golü seyrederken, alkışlarken Manisa kalecisi İlker sahada çaresiz kaldı. Mustafa Pektemek, müddetçe iyi görünse de hala mücadele yönü zayıf. Attığı gol ise akıl doluydu. Devam Pektemek...
Sivok'la Egemen'in profesyonel ahlakına hayranım. Birbirlerini öyle iyi tamamlıyorlar ki zaman zaman da bu güzel oyunlarını golle süslüyorlar. Kiev'e muhteşem bir gol atan Egemen'e nazire dün de Sivok, Manisa'ya attı. Rüştü'nün 37. dakikada Isaac'in muhteşem şutunu çıkarması da maçın kader anlarından biri oldu.

MANİSA BEKLEMİYORDU!
Oyuna sonradan giren Holosko da etkiliydi.
Fernandes'e attırdığı golde 50 metre topu götürüp attırması alkışı hak etti. Sanırım, Manisa böyle bir Beşiktaş resitali beklemiyordu.