Hami Mandıralı

HAMİ MANDIRALI

Tarihi 26 Mart 2012

Futbolun adaleti yok!

Trabzonspor lider karşısında maça çok istekli ve arzulu başladı. Yavaş yavaş da oyuna ağırlığını koyarak derbiyi ne kadar istediğini net bir şekilde ortaya koymuş oldu.

ALANLARI DARALTTI
Oyunu istediği gibi yönetip, şekillendirdi. Galatasaray'a oynama alanı ve pozisyonu hiç vermedi. Trabzonsporlu oyuncuların tamamından fazlasının istekli olması da göze batan özellikti.

İLK YARI TRABZON ÜSTÜN
Trabzonspor ne kadar dikkatli ise Galatasaray da o kadar dikkatsizdi ki, faul pozisyonunda Galatasaray uyuyunca Colman atışı çabuk kullanarak, Burak Yılmaz ile buluşturdu ve o da golünü attı.
Ve ilk yarı Trabzonspor'un üstünlüğü ile sonuçlandı. Oyun olarak da sonuç olarak da. İkinci yarı Galatasaray oyunu biraz daha zorlamaya başladı. Pozisyonlar fazla bulamadı sadece duran toplarla etki yaratmaya çalıştı. Buna da Trabzonspor defansı ve kalecisi izin vermedi. Galatasaray oyunun genelinde maçta organize olamadı. Sadece, kanatlardan getirmeye çalıştığı ataklarla etkili olmaya çalıştı. Bunda da başarılı olamadı ki Sabri değişikliği etkisini gösterdi.
Sabri hem penaltı yaptırdı hem de son dakikalarda Trabzonspor'un defans oyuncularının dikkatsizliğiyle galibiyet pasını da verdi ama Batdal bunu değerlendiremedi.

TOLGA'DAN KADER UZANIŞI
O pozisyonda Tolga müthiş bir hamle yaptı. Hem kendi hem de takımı adına mağlubiyeti engellemiş oldu. İki gün önce Antalya maçında yürüyen Trabzonspor bu üstün performansı tüm taraftarları da farklı bir yere taşımış oldu.

MAÇIN EN İYİSİ
Zokora dün şef gibiydi. Defansla orta saha bağlantısını çok iyi yaptı. İyiydi.

MAÇIN EN KÖTÜSÜ
Olcan kötü oynadı diyemeyiz ama geldiği günden beri en etkisiz günündeydi.