Evren Turhan

EVREN TURHAN

Tarihi 7 Mayıs 2017

Tudor’un ihaneti

İlk yarıyı geride kapayan Galatasaray'da teknik direktör Tudor'un, oyuna Eren'i alıp Tolga'yı çıkarması lazımdı. Çünkü Tolga'nın sarı kartı vardı. Zaten 2.yarı oyunun kenarlardan orta şeklinde olacağı belliydi. Ama Tudor'un bunu görme kapasitesi yok.. Galatasaray 10 kişi kalınca dengeler değişti.
Tabii ki bir de hakem Özgür Yankaya devreye girip yüzde yüz penaltıyı vermeyince, dönen top da gol olunca Kasımpaşa Turgut Doğan Şahin ile farkı iki yaptı.
Galatasaray takımı 2 hafta üst üste kazanmıyor. Her hafta bir olay takımda. Bu takımı bu hale getirdik leri için başta yöneticiler, Tudor ve oyuncuları tebrik etmek lazım. Galatasaray ancak bu kadar kötü hale getirilebilirdi. Belli ki geçen hafta alınan 5-0'lık Bursaspor galibiyetinin etkisi altında fazlasıyla kalınmış. Bitik durumdaki Bursa ile diri Kasımpaşa karşısındaki oşun Galatasaray'ın gercek yüzünü gösterdi.

​BRUMA NEDEN ÇIKTI?
Galatasaray'ı deneme tahtasına çeviren Igor Tudor, dün 18. dakikada Bruma'yı oyundan alarak yine ilginç bir değişikliğe imza attı. Geçen hafta 2 gol atan ve oldukça formda olan Bruma'nın çıkış nedenini gerçekten fazlasıyla merak ediyorum.
Tudor eğer büyük takım hocası olmak istiyorsa yıldız futbolcularla çalışmanın inceliklerini de bir an önce öğrenmeli.
Daha önce Sneijder'i küstüren Hırvat hoca şimdi de Bruma'nın kaybedilmesine sebep olabilir. Tudor'un son 4 maçtaki performansı kaderini belirleyecektir.

MAÇIN EN iYiSi CASTRO
Attığı 2 golle takımına 3 puanı getirdi.

MAÇIN EN KÖTÜSÜ TUDOR
Maçın kaybedilmesine sebep oldu.