Evren Turhan

EVREN TURHAN

Tarihi 2 Mayıs 2017

Hayata geri döndü

Galatasaray derbide oynanan kötü oyun ve alınan mağlubiyetin etkisiyle olacak ki Bursa maçına inanılmaz hırslı ve atak başladı. İlk dakikadan itibaren bütün oyuncuların etkili oyununu gördük.
Özellikle Bruma rakibin sol tarafını felç edercesine Aziz Behich'i her pozisyonda geçerek takımın yükünü çeken baş kahramandı. Galatasaray sahanın her yerinde vardı. Bursaspor hiç pres yapmadı. Bu da orta alanda etkili pas yapan oyunculara sahip Galatasaray'ın işine geldi.
Sabri'nin geçen haftaki iyi oyununu bu maçta da sürdürmesi sevindiriciydi.
Podolski ve Sneijder ilk yarıda etkili değildi. Bu oyuncuların da devreye girmesiyle fark açılabilirdi. Yasin'in kaçırdığı gol, hakemin vermediği penaltıyı da sayacak olursak ilk yarı çok daha farklı kapanabilirdi.

BURSA ÇOK KÖTÜYDÜ
Bruma'nın güzel oyununu iki golle süslediği ilk yarı 2-0 sonuçlandı. İkinci yarıda da oyunun mutlak hakimi Galatasaray'dı. Sneijder'in müthiş ortasına kafayı vuran Ahmet Çalık Galatasaray'daki ilk golünü atmış oldu.
Arkasından gelen Podolski'nin golü skoru bir anda 4-0' a getirdi. Yasin de son noktayı koydu.
Sneijder ve Podolski'nin ikinci yarıdaki etkili oyunları farkın açılmasını sağladı. Oyundan tamamen düşen Bursaspor'un durumu da hiç iç açıcı değildi. Skorda bu da etkili oldu.

MAÇIN EN iYiSi BRUMA
Çok iyi oynadı. Maçı koparan isim oldu.

MAÇIN EN KÖTÜSÜ MUTLU TOPÇU
Takımını çok kötü yönetmeyi sürdürüyor.