Evren Turhan

EVREN TURHAN

Tarihi 12 Aralık 2016

3 gol 3 puan

Milletçe yaşadığımız o hain gecenin ardından teröre inat, hainlere inat zor da olsa hepimiz işimize döndük. Futbolun ve sporun getirdiği heyecanı, güzel rekabeti dile getirip teröre lanet yağdırdık dün gece...
Taraftarlar iki haftada alınan 6 puan ve rakiplerin puan kayıplarının ardından, skorla birlikte iyi oyun da bekliyordu. Beklentileri de ilk yarıda nispeten gerçekleşti. İleride Bruma, Podolski ve Sneijder yine iyi bir üçlü görüntüsü verdi. Sneijder özellikle Podolski'ye yakın oynayıp, kenarlara eskisi gibi gitmeyince etkinliğinin arttığını gördük. Ve çok şık bir paslaşmanın ardından Yasin'le ilk gol geldi.
Ancak ne var ki ileride iyi bir görüntü vermesine rağmen takım savunmasını iyi yapamadı. Top rakipteyken, rakibe uzak durunca Gaziantep forvetleri elini kolunu sallaya sallaya pozisyon yakalayıp Muslera'ya takıldılar.
Çok ilginçtir ki bir türlü alternatifi bulunamayan Sabri ikinci yarıda yine sahadaydı.

İKİNCİ YARI İYİ FUTBOL
İkinci yarıda oyunun seyir zevki gerçekten beklentileri karşıladı. İsabetli paslaşmaların getirdiği akıcı oyun sonucunda ikinci golde geldi. Bu sefer de Selçuk, Podolski paslaşmasında golün sahibi yine Yasin'di. Oyunun kontrolü Galatasaray'dayken rakibin duran toptan bulduğu gol biraz direncini artırdı tabi. Rakip 10 kişi kalınca özellikle Yasin'le kaçırılan pozisyonlar farkın artmasını engelledi.
De Jong'un mücadelesi müthişti. Yasin hat-trick yaparak sonucu belirledi.

MAÇIN EN iYiSi YASİN
3 gol attı... Polislere sarılarak gönülleri de fethetti.

MAÇIN EN KÖTÜSÜ LİNNES
Sahada varlığı ile yokluğu belli değildi.