Erkan Tan

ERKAN TAN

Tarihi 22 Ocak 2018

Savaştıklarımız teröristler değil, ABD ve İsrail’dir

IŞİD mi? DEAŞ mı?... Artık her ne diyorsanız... Bu insanlar katildir...
Sapkındırlar... Sapıktırlar... Kafirlere, gavurlara hizmet ederler. Ve ediyorlar. Bunlar ruhunu şeytana satmış İslam düşmanlarıdır. Ve kesinlikle Amerikan ve İsrail malıdırlar. Bu gözü dönmüş katillerin sahibi, Amerika Birleşik Devletleri ve İsrail'dir. FETÖ, PKK, PYD, YPG, DEAŞ, DHKP-C... Haçlılara ve Siyonistlere hizmet etmeleri için kuruldular. Bu şerefsiz hainleri...
Türklere, Kürtlere, Acemlere, Araplara ve Müslümanlara düşmanlık yapsınlar diye bir araya getirdiler. Bu namussuzlar da efendilerine hizmetkarlık yapıyorlar.
Dolayısı ile efendileri tarafından korunuyorlar ve kollanıyorlar.

SİVİLLER KİLİS'TE, HATAY'DA VURULDU... AFRİN'DE DEĞİL...
Harekat başladığı anlardan sonra, Kilis saldırıya uğradı. Kilis Valisi Mehmet Tekinarslan olay yerindeydi. Açıklamalar yaptı. Ardından Hatay'da da saldırılar yaşandı. Hedeftekiler, tamamen sivillere ait yerleşim yerlerimizdi. Allah'a şükür ki can kaybı yaşanmadı. Yani sivilleri vuran, Türk Silahlı Kuvvetleri değil, PKK/PYD/YPG/ mensubu eli kanlı katiller. Sosyal medya'da bu iğrenç iftirayı yayanlar ve milletvekili görünümlü alçaklar, kendi milletinin başına düşen bombaları özellikle gizlemiş oldular. Çünkü milletvekilliği yaptıkları, kendi milleti ile değil... Haçlı, Siyonist millet ile dertleniyorlardı.

AMA, FAKAT, ANCAK ARKASINDAN MİLLET DÜŞMANLIĞI
Bir de bunlar var... Zeytin Dalı Harekatı ile ilgili değerlendirmeler yaparken; aziz ve asil milletimizin, Türkiye Cumhuriyeti Devletinin, Türk Silahlı Kuvvetlerinin yanında imiş gibi gözükenler... Farkettirmeden, el altından eleştirenler... Önemsiz, değersiz kılmaya çalışanlar... Milletimizin ve devletimizin düşmanlarıdırlar.

CANIMIZI YAKANLAR,BİZDEN GİBİ GÖRÜNENAMA BİZDEN OLMAYANLAR
Bunlar; içimizde yaşıyorlar, bizim gibi görünüyorlar... Ancak bizden değiller... Bunların adı bizden, soyadı bizden, ceplerinde Türkiye Cumhuriyeti Devleti nüfus cüzdanı var. Ama kalbi bizden değil, ruhu bizden değil, aklı bizden değil... Her ne olursa olsun...
Anında, Türkiye Cumhuriyetini suçlarlar...
Hep devletimiz hatalıdır.... Hatta, başka devletlerle oluşan gerginlikler, fikir ve eylem tartışmalarında bile... Kendi devletinin yanında değil de karşı tarafta yer alırlar.
Şimdi soruyorum sizlere... Bu yaratıklar, düşmanlarımızdan daha tehlikeli değiller mi? Düşmanlarımız belli. Onlar görevlerini yapıyorlar. Bize düşmanlık yapmak onların işi... Asıl bize yıkıcı zarar verenler, işte bu anlattıklarım...
Yüreğimizi yakanlar, canımızı acıtanlar ve kalıcı hasar bırakanlar bizden gibi görünüp de bizden olmayanlar.

SİLAHSIZ TERÖRİSTLER VE KAHPE FETÖ SAHNEDE
Memleketimizde, yüreğimizde, bağrımızda, 3,5 milyon Suriye'li kardeşimizi misafir eden bizlere... Afrin'de siviller ölüyor diye iğrenç iftira atıyorlar. Bunlar, silahsız teröristlerdir. İyi ki sosyal medya var. Bu sayede, vatanperver gibi gözüken batan hainlerini ile süzme ihanet çetelerini çok yakından ve kabak gibi görebiliyoruz... Fransa Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'ni acil toplantıya çağırmış. Suriye'de, Guta'da, kan gövdeyi götürürken, kadın, erkek, çoluk, çocuk, yaşlı, genç insanlar katledilirken kör ve sağır idiler. PKK/ PYD/YPG/ mensubu katiller söz konusu olunca hemen ortalara düştüler.