Erkan Tan

ERKAN TAN

Tarihi 24 Eylül 2017

Ertuğrul Özkök’ten devletimize açık tehdit

Gazete'nin adı Hürriyet... Yazan Ertuğrul Özkök... Kullandığı başlık... 'Bir adım içeri girerseniz dünya karşınıza dikilir'...
Taha Akyol da benzer bir yazı yazdı.
İçimizdeki malum şahıslar hep bir ağızdan hayır diye haykırmaya başladılar. Kim bunlar? Kimin sesi ve hissiyatını ifade ediyorlar?
Ama kılıf uydurmak çok kolay... Kötü bir niyetimiz yok...
Devletimizi ve milletimizi uyarmak istedik. Ne var ki bunda? diyecekler... Sizce öyle mi...? Bunlar iyi niyetli mi? Bizim milletimiz, devletimiz ve memleketimiz için mi yoksa Haçlı ve Siyonist ittifakı için mi konuşuyorlar...?

KÜRTLERE DEĞİL YAHUDİLERE DEVLET KURMAK İSTİYORLAR
Barzani referandumu vesilesi ile çok önemli, bölgeyi kanlı ve sonu gelmez savaşlara sürükleyecek harita planı, bütün çıplaklığıyla ortaya çıkmıştır.
Bu iğrenç bir Haçlı-Siyonist idealidir. Mesele Barzani filan değildir. Barzani, PKK, PYD, YPG birer maşadır.
Bu figüranlar üzerinden, bölgemizdeki devletler, milletler bitmez, tükenmez savaşlara ve kardeş kavgalarına sürüklenmek isteniyor. Suriye'nin kuzeyi ve Irak'ın kuzeyinde oynanan aynı filmdir. Adı geçenler, bu coğrafyanın adamları gibi görünüyorlar.
Ancak filmin sahibi, Haçlılar ve Siyonistlerdir. Hiç bir devlet toprak bütünlüğünü koruyamasın istiyorlar. Türkiye de bu iğrenç planların muhatapıdır. Türkiye'ye çok uzun sürekli büyük bir tuzak kurulmaktadır.
Bu oyunu bozamazsak, gelecekte savaş Anadolu'da olacaktır. Karşımızdaki güçlerin temsilcisi iki devlet var. Bunlar, bu filmde dost ve müttefik rolündeler. Adları:
Amerika ve İsrail... Daha evvel defalarca yazmış olduğum bu iğrenç tuzağı ve planı bir daha anlatacağım... Bıkmadan....
Usanmadan... Korkmadan...
Çekinmeden... Eğmeden...
Bükmeden...

NİHAİ HEDEF: BÜYÜK YAHUDİ DEVLETİ
Kelimelerin yerlerini bile değiştirmiyorum ki... Millet, iyice anlasın ve hatta ezberlesin...
Haçlılar ve Siyonistler ittifak halindeler... Bu ittifakın lideri Amerika Birleşik Devletleri... İşte, ABD liderliğindeki bu ittifak mensupları, Türkiye'nin güneyinde; Marksist/Leninist, dinsiz/imansız, Kürt görünümlü ama Kürtlere de düşman, Haçlılara ve Siyonistlere hizmet edecek bir PKK devleti kurmak istiyorlar...
Kürtlere değil... Kafirlere, gavurlara, PKK'ya devlet kurmak istiyorlar... Irak'ın kuzeyinde ise ne yapmak istediklerini yukarıda arz etmiştim. Yapmak isteyenler tam olarak aynı adamlar.
Ortadoğu'da haritaları değiştirmek istiyorlar.... Bu coğrafyada küçük küçük şehir devletleri oluşsun arzusundalar... Aralarında Hıristiyan devletçikler de olsun amacındalar... Türkiye'den de toprak talep ediyorlar.
Hatta mümkünse Türkiye'yi olduğu gibi yutmak istiyorlar...
Türkiye'yi kuşatmak istiyorlar.
Arap dünyası ve coğrafyası ile aramıza bu PKK devletini sokmak derdindeler... Nihai hedef... Büyük İsrail... Zaten Irak üçe bölündü. Suriye kaç parça ve kimin belli değil.
Yani, diyeceğim o ki masal anlatmıyorum... Bu anlattıklarımın bir bölümü, zaten gördüğünüz gibi gerçekleşmiş.