Erkan Tan

ERKAN TAN

Tarihi 11 Eylül 2017

Tanrıkulu benim vekilim değil

Sezgin Tanrıkulu adlı milletvekili sıfatlı zat, sivillerin haklarını savunduğunu iddia ediyor ya... PKK terör örgütünün, kanlı terör eylemleriyle canlarına kıydığı öğretmen, sağlık görevlisi, işçi, kadın, erkek, yaşlı, genç, Kürt, Türk, sivil vatandaşlarımızla ilgili de hesap sorar mı ki?
Peki; devlet, millet, bayrak, mukaddesat için görev yapan polislerimizi, askerlerimizi, korucularımızı hedef alan, kahpe PKK'lıları da lanetler mi ki...?
Bunu yaparken de PKK'yı özellikle zikredip; sevenlerini, destekleyenlerini, siyasi görünümlü PKK'lı alçakları aşağılayan bir kaç kelam eder mi ki...?
Ben sadece soruyorum... Sizce yapar mı...?
Yapabilir mi...? Bunları yapmayan benim, sizin, bizim, Kürtlerin vekili olabilir mi...?

TERÖRİSTLERİN VEKİLİ
Bu arada, hedef gösterildiğini ileri sürerek, bizzat kendisi başkalarını hedef gösteriyor. Başta da İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu, Adalet Bakanı Abdülhamit Gül'ü işaret ediyor. Medya ve sosyal medyada, kendisine yönelik eleştirileri gerekçe gösteriyor. Eleştiri yapan, tepki veren herkesi, aslında kendisi hedef gösteriyor.
İddialarını da sürdürüyor. Halbuki; İçişleri Bakanı Soylu, bu milletvekili sıfatlı adamın iddialarına, en açık bir biçimde yalan dedi. PKK ve sevenleri, şerefsizdir...
Alçaktır.... Haindir... Haçlıların ve Siyonistlerin köpeğidir... Kürtlerin temsilcisi değil katilidirler...

CHP YÖNETİMİ DE AYNI
ABD'ye ait olan ve Türkiye'de düşen İHA ile ilgili hiç bir tepki vermeyenlere ne diyeceğiz?
Öyle ya!!!... Bu meselelerde çok hassas olan bu insanlardan bekliyoruz... Bekliyoruz ama boşuna... Çünkü CHP yönetimi de aynen bu adam gibi düşünüyor... Kendi memleketinde, kendi devletinin SİHA operasyonlarını sorgulayan CHP mensupları... Tepemizde Amerikan İHA ne arıyor? ABD sen ne işler karıştırıyorsun?... Diye ABD'ye sorarlar herhalde... Diyoruz amma ve lakin, CHP yönetimini hep suskun görüyoruz...

ABD'NİN SESİ CHP
Çünkü... Daha önce de defalarca yazdım.... Televizyonda söyledim....
CHP yönetimi, ABD'nin Suriye'deki icraatlarını, neredeyse hiç eleştiri konusu bile yapmamıştır. Her mevzu hakkında, ağzına geleni söyleyen CHP yöneticilerinden bahsediyorum... Bu vesile ile bir kez daha herkese, özellikle CHP seçmenine soruyorum. Bu vaziyet sizleri hiç mi rahatsız etmiyor...? PKK, YPG, PYD terör örgütlerini açıkça destekleyen, onlara Amerika Birleşik Devletlerinin Kara Kuvvetleri Ordu mensupları muamelesi yapanlar, Türkiye'nin resmen düşmanı değil midir? Defalarca hem de her seviyede uyarmamıza rağmen, bu kepazeliğe devam etmediler mi? "DEAŞ ile mücadele ediyor" yalanı ile ancak bir orduda bulunabilecek silahları bu eli kanlı katillere vermediler mi? Hala da silah ve mühimmat yardımını sürdürmüyorlar mı? Sonra bu silahların hepsi üzerimize çevrilmiyor mu? Bununda mı nedeni, Türkiye Cumhuriyeti Devleti...?Bunlarında mı sebebi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan...? Teröristler üzerlerinde ABD'nin verdiği bu silahlarla yakalanmıyorlar mı? Peki Sezgin Tanrıkulu, SİHA uygulamalarını gündeme getirir gibi bunları da gündeme getirip ABD'ye bir kaç ağır laf söyler mi? Ya CHP yönetimi...?