Erkan Tan

ERKAN TAN

Tarihi 1 Eylül 2017

Allah’ım birlik ve beraberlik duygusu ver

Bugün Kurban Bayramı... Cuma gününe gelen bir bayram... Bu yıl Hac vazifesini yerine getirenler umulur ki çok kazansınlar... Yüce Allah'ım, bizleri de onların dualarına hissedar et... Haclarını makbul eyle... Gidemeyenlere de Hac nasip eyle... Dua ile başlamak ve yüce Allah'a yalvarmak istiyorum...
Böylelikle umuyor ve istiyorum ki bu satırları okuyan herkes, bu fakirin yakarışına ortak olur...
Allah'ım; vatanımızı, milletimizi, devletimizi, bayrağımızı her türlü kazadan, beladan, felaketten, musibetten, düşmanların şerrinden, şeytan ve taraftarlarından, şeytanlaşmış insanlardan, kurulan ve kurulacak tuzaklardan koru, kolla, muhafaza eyle. Şehitlerimize rahmetinle ve merhametinle muamele eyle. Teröristleri ve onları destekleyenleri Kahhar ism-i şerifinle kahreyle. Teröristlerin ve bilumum düşmanlarımızın kurdukları ve kuracakları tuzakları boşa çıkart, kendi başlarına çal. İslam'a ve Müslümanlar'a yardım et.
Müslümanlar'ın kalplerine birlik ve beraberlik duygusu koy. Müslümanlar'ın kalplerine birbirini sevme duygusu koy. Bizlere, Kur'an-ı Kerim'i senin emrettiğin gibi anlamayı ve uygulamayı nasip et. Dualarımızı, ibadetlerimizi, şükürlerimizi, zikirlerimizi eksikleriyle, kusurlarıyla kabul et.
Geçmişteki ve gelecekteki, gizli ve açık bütün günahlarımızı bağışla.
Kötülüklerimizi ört. Bizleri, annelerimizi, babalarımızı, ailelerimizi, evlatlarımızı cehennem azabından koru...Kurban ibadetimizi kabul et... Amin..

​HIRİSTİYANLARIN YA DA YAHUDİLERİN BAŞINA GELSEYDİ ?
Yeryüzünde bir barbarlık yaşanıyor....
Bir insanlık suçu işleniyor... Bir soykırım oluyor... Birleşmiş Milletler mi?
Birleşmiş İlletler mi? Myanmar'da yaşanan insani kriz ile ilgili dünya hangi bakış açısına sahip? Bu işler ile ilgili uluslararası örgütler ne yapıyorlar? Dünya barışı, devletler arası sorunları çözme iddasındaki Birleşmiş Milletler ne iş yapar?
Söz ile geçiştirilen, yasak savma hissi uyandıran bir iki kınama dışında ne yapılıyor? Asla olmasını istemeyiz ancak... Bu yaşananlar Hıristiyanlar'ın ya da Yahudiler'in başlarına gelseydi, dünya yine aynı tepkileri mi verirdi? Yine böyle ölüm sessizliğine mi bürünürdü? Bu ve benzeri soruları sormak zorundayız.
Çünkü dünyanın o bölgesinde, sırf Müslüman oldukları için feci şekilde soykırım uygulanıyor... Hem de herkesin gözünün önünde... Fotograflar, kamera kayıtları, tanıklıklar eşliğinde... İnsanın yüreği dağlanıyor. Birleşmiş Milletler ve karar mekanizmasını oluşturan o 5 devlet, bütün süreçleri tıkamış... Kıllarını kıpırdatmıyorlar... Sadece Müslümanlara düşmanlık için çalışan bir örgüte dönüşmüş. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan bu örgütle ilgili "Dünya 5'ten büyüktür" dediğinde ne kadar da doğru söylüyordu. Milletimiz de bunlara bu ismi takmış... İslam'a ve Müslümanlar'a savaş açmış illetler... Yani Birleşmiş İlletler...

KAHPE GÜLEN MÜSLÜMAN KATİLİDİR
Bu dini bayramımız münasebetiyle bir kez daha anlatalım. Etrafınızda hala bu alçağı, namussuzu ve adamlarını, sevenler varsa onlar da haindirler. Kalbinde bu katil sürüsü, şerefsizlere hala sevgi ve sempati besleyenler de katildirler.
Bu iğrenç zombilerin ellerinde asil ve aziz milletimizin kanı vardır. FETÖ mensupları ve sevenleri İslam ve Müslüman düşmanlarının emrindedirler.
Bu nedenle yeryüzündeki bütün Müslümanlar'ın düşmanıdırlar.