Erkan Tan

ERKAN TAN

Tarihi 7 Ağustos 2017

Ana muhalefet mi...? Alman muhalefet mi...?

Kılıçdaroğlu, Alman dergisine resmen, "Türkiye'ye gelmeyin" deyince milletimizin ezici çoğunluğu bunu bir ihanet olarak yorumladı. Röportaj'da yine, şerefsiz FETÖ mensuplarını savunuyor.
Sanki yargılamaların konusu olanların tamamı masum ve mağdur gibi konuşuyor. Mahkemelere tişörtle gelenlere gönderme yapıyor.
Büyükada'da suçüstü yakalanan Alman casusu savunuyor.
Ona da gönderme yapıyor.
Adamın tamamen masum ve suçsuz olduğu izlenimi oluşturuyor.
Aslında uzun lafa gerek yok. En güzel yorumu twitter'de Savcı Sayan yapmış.
Ana Muhalefet mi...? Alman muhalefet mi..?
Kararı siz verin...
Bence Almanya'nın hakları ve çıkarlarını savunduğunu bundan daha güzel anlatan bir özet ifade olamazdı...

CHP YASA DIŞI ÖRGÜT MÜ...?
CHP'nin en fazla oy aldığı sahil kesiminde yaşayanlar... Buralarda turizm en önemli gelir kaynağı...
Hatta bazı yerlerde turizm tek geçim kaynağı... CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, yabancı bir yayın organına "Türkiyede insanlar güvende değil, gelmeyin" anlamına gelecek beyanat veriyor...
Vatana, millete, devlete ve tabii ki turizme ihanet eden bu adama, turizm bölgelerinde yaşayan CHP'liler, "ekmeğimizle oynama" bile demeyecekler mi...?
Bu görüşü Uğur Önal adlı twitter üyesi (@uguronal ) yazmış.

ALMAN AJAN PROVAKATÖRLERİ SAVUNAN CHP GENEL BAŞKANI
Aslında bu görüşten hareketle CHP taraftarlarının tamamına sormak lazım. Partinize ne zaman sahip çıkacaksınız? Koskoca CHP ne hale geldi? Atatürk'ün koltuğunda oturan adam, Avrupa'da ezik bir zavallı gibi, "Türkiye'ye gitmeyin" diyebiliyor. Büyükada'da, üzerinde Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve milletimiz aleyhine belgelerle, suçüstü yakalanan Alman'ı avukatı gibi savunuyor. Ya hu bu adamlar şu an yargılanıyorlar... İddialar, deliller var... İnanılır gibi değil, lakin gerçek... Meşru, yasal bir parti mi...? Yoksa yasa dışı örgüt mü...? Belli değil... CHP Genel Başkanı, iktidara düşmanlığını vatana, millete, devlete düşmanlık haline getirdi...

CHP SEÇMENİ DURUMA EL KOYAR MI...?
Kardeşlerim, CHP belli bir insan tipinin, belli bir zihniyetin partisidir. Herkesçe bilinen malum zihniyetin ülkemizdeki adıdır.
Ülkenin geri kalanına "bidon kafalı", "makarnacı", "göbeğini kaşıyanlar", diyenlerin ve öyle muamele edenlerin partisidir.
Genel Başkanları kim olursa olsun mensupları işte bu insanlardır.
Zaten Genel Başkanlarını da doğal olarak, aynen kendileri gibi istemektedirler. Kendileri gibi düşünmeyenleri ve oy vermeyenleri, düşman gibi denize dökmek isteyenlerin partisidir.
Genlerinde ve kurulurken atılan temellerinde, bütün bu yazdıklarım olduğundan, CHP seçmeninden, bu olanlara dur demesini pek de ummuyorum.
CHP'ye oy vermiş milyonlarca seçmenin bu gidişata el koymasını gönlümden geçiriyorum....Ama böyle bir sonuç beklemiyorum.
İnşallah yanılırım...