Erkan Tan

ERKAN TAN

Tarihi 10 Temmuz 2017

CHP ihanete destek vermiştir

Öncelikle şu önemli konuyu arz edeyim. Yazıyı sizlere gönderdiğim saatlerde, henüz Kılıçdaroğlu Maltepe konuşmasına başlamamıştı.
Neler söyleyeceğini, söylediğini bilmiyorum. Ama hiç farketmez.
Yürüyüşün anlamını geldiğini değiştirmeyecektir. 15 Temmuz'un yıldönümünde, 15 Temmuz ihanetini gerçekleştirenleri korumak ve kollamak için eylem yaptın.
Alçak, namussuz, şerefsiz, katil Fetullah Gülen ve FETÖ mensupları için, HDP için, hapisteki hainler için, PKK'lılar için, Haçlı ve Siyonist ittifakı için, dünyayı kana bulayan şeytani akıl için yürüdün... Bu yürüyüşün en başında, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin değerlendirmelerini bir kez daha hatırlatalım: "CHP milli mukavemeti yıkmak için yürümüştür. 15 Temmuz'da doğan milli mukavemeti yıkmak, parlayan millet direncini kırmak ve rövanşını almak için bu yürüyüş kurgulanmıştır."

ŞEHİTLERE KIYMIŞTIR
Bu eylem ile FETÖ ihanetine sünger çekilmek istenmiştir... Hatta alttan alta destek verilmiştir... Şühedaya bir kez daha kıyılmıştır... Yargılanmakta olan FETÖ'cüleri mağdur ve masum ilan ettin... Milletimizin ezici çoğunluğu aklına, ruhuna, kalbine bunu böyle yazmıştır. Şu anda bizler de bu satırları kaleme almak suretiyle, milletin bu tespitlerini buralara kaydediyoruz. Allah'ın emri ve izni ile bizler öldükten sonra, tarihi araştıranlar, CHP'nin ihanete nasıl destek verdiğini buralardan da okuyup, öğrenecekler.

YARGIYI TEHDİT ETTİ
Haaa bu arada... Bir de, yargıya müdahale ve resmen baskı yapılmıştır...
Görülmekte olan ve görülmeye devam edecek olan bir dava ile ilgili sonuç oluşturmak, sonucu etkilemek ve değiştirmek için CHP, eylem yapmıştır...
Ana Muhalefet Partisi'nin Genel Başkanı partililerini sokağa çağırıyor, başlarına geçiyor ve yürütüyor. Bu durumda, bu davanın hakim ya da hakimleri, bu eylemin muhatabı değil mi? İtiraz makamları ve mahkemeleri ile oralarda görevli bütün savcı, hakim ve adalet teşkilatı kimler varsa, hepsi bu eylemin muhatapları olmadılar mı? Bu adalet görevlilerinin tamamını hedef göstermiş olmadılar mı? Yargılamayı beğenmeyen, cezaya itiraz eden herkes arkadaşlarını, aşiretini, siyasi partisini toplayıp kendini sokaklara atarsa, memlekette bağımsız ve tarafsız yargı kalır mı?