Erkan Tan

ERKAN TAN

Tarihi 22 Mayıs 2017

İlk günkü aşkla... Milletin iktidarı...

AK Parti 3. Olağanüstü Büyük Kongresi gerçekleşti. Allah; vatana, millete, devlete hayırlı kılsın.
AK Parti ile bu milletin kaderi birleşmiştir. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kaderi de bu milletin kaderi ile birleşmiştir. AK Parti ve Recep Tayyip Erdoğan'ın olmadığı bir hükümet seçeneği yoktur.
Kimilerine göre bu cümleler çok iddalı ve doğru değil.
Peki samimi olarak böyle düşünenlere soralım. AK Parti'nin olmadığı ya da iktidarda yer almadığı bir Türkiye'de memleketin idaresini kime vereceğiz?
Arkasında milletin desteğinin, güveninin tam olduğu gerçek bir halk iktidarı AK Parti dışında olabilir mi? Samimi bir şekilde cevap vermenizi istiyor ve bekliyorum... Ama şu aşağıdakileri de yapmayacaksınız... Ha bu arada, ülkemizde aşağıda yazdıklarımın hepsini ve hatta daha fazlasını yaşadık. Adeta korku filmi gibi... İnanılır gibi değil fakat gerçek... Hadi cevapları alalım... Ama...

MİLLETSİZ İKTİDAR...
Öyle eski Türkiye'deki film fırıldak iktidar oyunları ile cevap vermeyeceksiniz. Yargı, asker, emniyet, medya, finans, şeytani akıl darbesi yapmayacaksınız.
Arkasında milletin desteği olmayan, hatta tabelası dışında gerçekliği bile bulunmayan, parti görünümündeki oluşumlardan bahsetmeyeceksiniz.
Kağıt üzerindeki hesaplar, masa başı planlar ile tasarlanan, millette 1 gram karşılığı olmayan, uyduruk iktidar modelleri önermeyeceksiniz.
İhanet ile tuzaklar kuranların, mide bulandıran kepazeliklerini, çözüm diye sunmayacaksınız. Kendi partilerinden bir gecede istifa edenlerin, ertesi gün bambaşka bir parti kurarak koalisyon ortağı olduğu iğrençliklerden söz etmeyeceksiniz. Farklı güç odaklarının baskı, tehdit, şantaj ve rüşvet uygulamalarıyla meclis yapısının değiştirilmesine baş vurmayacaksınız.
Dün milletvekili seçildiği sol partiden, ertesi gün istifa edip sağ parti kurucusu olan, ardından da hemen Bakan oluverenlerden dem vurmayacaksınız.
Düşünebiliyor musunuz? Kendisine oy verenleri bırakınız. Karısının bile haberi olmadan parti kurucusu ve hükümet ortağı olanlar vardı. Dost, ahbap, çavuş beraberliklerini de memleket idaresine talip olanlar, olarak takdim etmeyeceksiniz.

MİLLETİN İKTİDARI MI?.. ŞEYTANİ AKLIN İKTİDARI MI?...
Daha da uzatmamız mümkün bu cümleleri. Peki Allah aşkına, elinizi vicdanınıza koyun da cevap verin. Bütün bunlar yaşanmadı mı? Tek tek, isim isim hala hatırlamıyor musunuz? Arkasında milletin olmadığı, sanal, kağıt üstünde, tuzaklar ve ihanetler ile oluşturulmuş hükümetler... Milletin değil, şeytani aklın hizmetinde olan bir iradeden söz ediyoruz. Yalan mı? Bu usullerle oluşturulmuş bir yönetim, milletin temsilcisi ve hizmetkarı mı olur? Yoksa şeytani aklın mı?...

MİLLETİMİZ ERDOĞAN'SIZ İKTİDAR İSTEMİYOR...
Recep Tayyip Erdoğan'ın olmadığı, AK Parti'nin yer almadığı bir iktidar seçeneği yoktur. Çünkü İktidar seçeneklerinden bu iki unsur çıktığında, geriye kalanlarda milletin çoğunluğunun tam desteği oluşmuyor... Olmuyor...
Millet izin vermiyor... Milletsiz iktidar seçeneklerini, aziz ve asil insanlarımız asla istemiyor... Milletin kaderi ile Recep Tayyip Erdoğan'ın ve AK Parti 'nin kaderi işte bu nedenle birleşmiştir.
Milletin ezici çoğunluğu AK Parti'siz ve Erdoğan'sız bir iktidar arzu etmiyor...
Allah korusun, bu ikili bozulursa hepimizin işi, gücü, ekmeği kötü etkilenir. Vatan, millet, memleket, devlet bayrak tehlikeye düşer. Dünya'nın şartları böyle...Sen sev ya da sevme... Beğen ya da beğenme... Gerçek bu hemşehrim...
Bu fakir de bu nedenle, Recep Tayyip Erdoğan'ı ve AK Parti'yi Allah 'a emanet ediyor...