Erkan Tan

ERKAN TAN

Tarihi 23 Nisan 2017

Referandumumuzu kirletme CHP...

Dünyaya demokrasi dersi verdik.
Kadın-erkek, genç-yaşlı, çoluk-çocuk sandıktaydık. Kucaklarında torunlarıyla sandığa oy kullanmaya gelen anneanneler, babaanneler, dedeler gördüm. Başka ülkelerin hayranlıkla takip ettikleri katılım oranı gerçekleşti. Oy kullanma, sayım, döküm, millete ilan aşamalarının hepsi herkesin gözünün önündeydi.
Ama CHP referandumumuzu kirletmeye çalışıyor.
Daha evvel defalarca karara bağlanmış konularla ilgili itirazlar oluşturuyor.
Çirkin konuşmalar yapıyor. Delil yok. Belge yok. Kendi belgeleri kendilerini yalanlıyor. Şimdi de Danıştay kapılarındalar. Bu hal ve hareketleriyle Avrupa Birliği'ne ve düşmanlarımıza da pas veriyorlar.
Ya da tam tersi. Hasılı, CHP referandumumuzu kirletiyor.
Ulusal Egemenlik Bayramı'nda, ulusa değil mahkemelere dayanmaya çalışan CHP...
Bayramınız kutlu olsun. TBMM'nin aziz milletimizin kaderine el koymasının yıldönümü. CHP bu bayram, meclis çalışmalarına katılmama ya da meclis çalışmalarını yavaşlatma, engelleme gündemiyle karşımızda. Ulusumuzun referandumda verdiği kararın üzerine gölge düşürmeye çalışıyor.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda milletin iradesine değil de mahkemelere sırtını dayamaya çalışan bir CHP var. Ne tevafuk ama...
Ekonomimiz çöksün isteyen milletvekilimiz...
Aytun Çıray CHP İzmir Milletvekili.
Türk ekonomisine Batı medyası merkezli ekonomik saldırılar başlamışken ekonomik faaliyetlerini en aza indireceğini ilan etti. Yani en hafif tabirle inanmakta zorlandım. Ne yaptınız be Aytun bey?
Kendisini çok eskiden beri tanırım. Daha sonra düzeltir, özür diler falan zannettim.
Onu da yapmadı. Daha beter bir açıklama ile milletle bu sefer dalga geçti.
Bir milletvekilinin ekonomik durgunluk oluşmasına katkı vereceğini ilan etmesi nasıl hoş görülebilir? Tam tersi bir tavır sergilemesi yani ekonomiyi canlandıracak eylemlerin içinde yer alması ve bu işlere öncülük etmesi gerekmez mi? TESK, TOBB, sendikalar, iş dünyasının dernek ve örgütleri... Pek sesinizi duymadım bu hadise ile ilgili! Başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere hepimiz milletçe 'ekonomimiz canlansın' diye kendimizi parçalıyoruz. Ama milletvekilimiz 'ekonomimiz durgunlaşsın' diye çabalıyor. Yani VEKİL başka...
ASIL olan millet başka...
Bugün Miraç Kandili... Dua edelim...
ALLAH'ım; şükürlerimizi, zikirlerimizi, dualarımızı, ibadetlerimizi kusurlarıyla, eksikleriyle, yanlışlarıyla beraber kabul buyur. ALLAH'ım; vatanımızı, milletimizi, devletimizi her türlü kazadan, beladan, felaketten, musibetten, şeytan ve taraftarlarından, şeytanlaşmış insanlardan koru, kolla, muhafaza eyle... Vatanımızı, milletimizi devletimizi idare edenlere akıl, fikir, sabır, dayanma gücü ver.
ALLAH'ım, dualarımızı işit ve kabul et.
Günahlarımızı bağışla. Kötülüklerimizi ört.