Erkan Tan

ERKAN TAN

Tarihi 15 Nisan 2017

Geldiler... Kapıdalar... Bu nedenle: EVET

"İç tartışmalardan kafayı kaldırıp etrafta, çevremizde, dışarıda neler oluyor bakmamız ve anlamamız gerekiyor. Dünyada neler oluyor? Kim kiminle iş tutuyor?
İttifaklar nasıl oluşuyor?
Geldiler... Kapıdalar...
Doğu ve Batı Haçlı Orduları bölgemizdeler. Hatırlamak lazım, hatta hiç unutmamak gerekiyor. 1915'te cebinde Osmanlı İmparatorluğu'nun nüfus cüzdanını taşıyanlar, 1920'de Türkiye Cumhuriyeti nüfus cüzdanı ile gezmeye başladılar.
Memleketin geri kalanı ise başkalarının oluverdi." Dostlar, bu cümleler değerli dostum stratejist Abdullah Çiftçi'ye ait. Hep hatırlamamız lazım gelen bu tarihi hadiselerden ders ve ibret almalı ve devlet yapımızı hep düzeltmeli, yenilemeliyiz.
Önümüze bir referandum kondu.
Her şey yolunda olsa böyle bir tercih yapmak zorunda kalmazdık. Bu bir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan projesi değil. Devlet projesi. Devlet kendini korumak, yenilemek, pörsüyen yeri atıp yerine yenisini koymak, geliştirmek zorundadır. Aksi taktirde tarih tekerrür eder.

Haçlı ve Siyonist ittifakını püskürtmek için: EVET
Haçlı ve Siyonist ittifakı bir masal değildir. Dedikodu değildir. Dalga geçilecek bir şey değildir. Gün gibi, güneş gibi apaçık bir gerçektir. Bu ittifakın lideri ABD'dir. İşte bu acımasız düşmanımız olan ittifak mensupları birinci Dünya Savaşında yapamadığı Anadolu'nun bölünmesini tamamlamak istiyorlar. Türkiye'ye savaş açmak istiyorlar. Türkiye komşularıyla savaşsın dolayısıyla zayıflasın, yok olsun ve teslim alınsın istiyorlar. Bütün bu tespitler yorum değildir. Bunlar apaçık bilgilerdir.
Hal böyle iken devlet yönetiminde varsa aksayan yönlerini tamir etmek, güçlü, hızlı, etkin bir yönetim sistemi oluşturmak varlığımızın devamı için şarttır. Zaten bu sadece bizim için de geçerli değildir. Kafayı kaldırıp etrafa baktığımızda başkalarının da kendi devletleri için aynı hassasiyetle düzenlemeler yaptığını göreceksiniz.

Şer ittifakını püskürtmek için: EVET
Dünyadaki bütün terör örgütlerinin komuta merkezi Haçlı-Siyonist ittifakıdır.
Hepsi bu ittifak tarafından sevk ve idare edilirler. Nereyi karıştırmak istiyorlarsa orada bir terör örgütü çıkartıveriyorlar.
Önce terör örgütlüyle o memleketi bir güzel karıştırıyorlar, altını üstüne getiriyorlar, bütün kaynaklarını teröristlerle mücadelede eritmesini sağlıyorlar. Tabii bu arada terör ile mücadele araç, silah ve mühimmatlarını da Haçlı ve Siyonist ittifakını oluşturan bu katiller satıyorlar.
Şimdi bu alçak katillerin hepsi bir ve beraber olup da 'Referandumda evet çıkarsa biz biteriz' demediler mi?
Kameraların karşısına geçip 'Hayır demelisiniz' diye adeta yalvarmadılar mı?
Allah'ın izniyle bu eli kanlı katiller evet de çıksa hayır da çıksa bitecekler.
Ama Şer'lerin karşısında Er'ler birleşmeyecek mi?