Erkan Tan

ERKAN TAN

Tarihi 27 Mart 2017

Olmadı Galatasaray!

Asla bütün Galatasaray'lıları kastetmiyorum. Ancak Galatasaray'da bazıları bilerek, isteyerek, planlayarak teröre ve teröriste yardım ve yataklık yapmıştır. FETÖ;
Milli Güvenlik Kurulu ve bu milletin ve memleketin bağımsız mahkemelerince terör örgütü olarak kabul edilmiştir.
Ve bu örgüt mensupları teröristlerdir. 17-25 Aralık 2013 tarihinden, özellikle de 15 Temmuz kanlı ihanet gecesinden bu yana, hala bu Fetullah Gülen ve arkadaşlarına kalbinde sevgi ve sempati besleyenler de iğrenç hainlerdir.
Terörist sevicidirler. Bakınız sadece örgüt mensuplarından bahsetmiyorum. Şu anda onları sevmeye devam edenler de öyledirler. Ciltler dolusu deliller, itiraflar, belgeler mahkemelerde isteyen herkesin görebileceği şekilde durmakta ve her geçen gün yenileri de ortaya çıkmaktadır.
Fetullah Gülen katildir... Hala onu sevenler de katil sürüsüdür...
Fetullah Gülen ve onu sevenler eli kanlı katil sürüsüdür. Sporcu, asker, polis, hakim, savcı, kaymakam, gazeteci, televizyoncu, vali, işadamı vs. kılığındaki teröristlerdir. Alçaklardır. Hainlerdir.
Namussuzlardır. Bunların namusları da yoktur. Çünkü bu rütbeler onların namuslarına teslim edilmişti. Namuslarına emanet edilen o silahlarla ve üniformalarla kendi milletine sıktı bu şerefsizler. Cumhurbaşkanı'nı ele geçirip öldürmek istediler.
TBMM'yi bombaladılar. Silahsız, sivil haldeki kendi milletini bombaladılar. Terörle mücadelede omuz omuza savaştıkları polis arkadaşlarının karargahını bombaladılar. Mensup oldukları ordunun karargahına, Türk Silahlı Kuvvetleri Genelkurmay Başkanlığı'na baskın yaptılar.
Kendi ordu komutanlarını esir ettiler ve yerlerde süründürdüler.
Milletin ezici çoğunluğu Galatasaray camiasından bu kararı beklemişti...
Bütün bunlar her gün televizyonlarda görüntülerle yayınlanıyor.
Gazetelerde fotoğraflarıyla yer alıyor. Mahkemelerde davalar görülüyor. En ağır cezalarla yargılanıyorlar. Hala bu teröristlere, hainlere, eli kanlı katil sürüsüne kalbinde sevgi ve sempati besleyenler ile onlarla ilgisini devam ettirenler bu kararı alanları hiç rahatsız etmiyor demek ki!!!... Acaba bu kararı alanlarda mı öyleler?
Bu kararı almanızı milletin ezici çoğunluğu istemişti, beklemişti. İktidar ya da hükümet değil... Kardeşim, bu işlerin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile hükümetle, iktidarla bir ilgisi yok. Bu vatan, millet, devlet, bayrak, mukaddesat meselesi. Anlamıyor musunuz?
Recep Tayyip Erdoğan'a karşı olacağım derken; vatana, millete, devlete, mukaddesata, bayrağa karşı oluyorsun, görmüyor musun? Bu kavramlar bu ülkenin tamamınındır. Herkesi ilgilendirir.
Yoksa istersen koynuna al bunları, hiçbirimiz bakmayız bile... Ve kimsenin umurunda olmaz! Galatasaray camiasını millet yönlendirmiyorsa kim yönlendiriyor?
Galatasaray bu aziz ve asil milletin ezici çoğunluğunun duygu ve düşünceleri ile yönlenmiyorsa kimlerin hissiyatıyla yönleniyor?
Kadir Çetinçalı Galatasaray camiasının yönlendirilmesi ile ilgili FETÖ'cüleri savunan bir konuşma yapınca bu soruyu sormak zorunda kaldım.
Efendim bunlar bir zamanlar Türkiye Cumhuriyeti'ne büyük hizmetler yapmışlardı. Öyle mi?
Peki o vakit bunlar; yani devlete, millete, bir zamanlar büyük hizmet edenler her türlü kepazeliğe, suça, rezalete ihanete karışsınlar.
Bütün iğrençlikler onlara hak olsun!!!
Atatürk'ü bu kepazeliğe de bulaştırdılar...
Kaçtıkları ülkelerde bile sokaklarda yüzlerini gizleyerek dolaşan bu insan görünümlü aşağılıklar, hainler; son kararla Galatasaray camiası ile ilgilerini sürdürdüler. Ayrıca İzmir Marşı da hiç bu kadar kirlenmemişti !...
Ve bu marşı okuyarak ne demek istediniz?
Atatürk'ü FETÖ'ye de mi bulaştırmak istiyorsunuz? Atatürk yaşasaydı Fetullahçı mı olurdu?