Ergün Diler

ERGÜN DİLER

Tarihi 14 Nisan 2015

Kaplumbağa terbiyecisi

The Economist'in kapağını dün burada çözmeye çalıştık... 2015'te neler olacağını anlatan kapakta ÜÇ NOKTA dışarıda kaldı! Bunları atlamak olmazdı! Bugün KAPAKTAN çıkıp bambaşka bir yere gideceğiz...
Haydi bakalım...
Kapağın sağ üst kısmında garip bir cihaz var! Bu AMAZON'un İNSANSIZ HAVA ARACI! Amazon'un sahibi Jeff Bezos...
Hem kurucusu hem başkanı! 35 milyar dolar ile dünyanın 15'inci zengini...
Siteyi kurmadan önce sıradan bir girişimciydi.
Biri el verdi, adam uçtu!
Şimdi de The Economist'in kapağında en önemli yerde! 2013'te Washington Post'u satın aldı.
Kitap satışıyla işe başladı! Kapakta göreceğiniz gibi insansız hava aracında, 4 PERVANE var! "Kuzey, Güney, Doğu, Batı bizden sorulur" diyorlar! "Bizim dışımızdakilere HAVADA da hayat yok!" mesajı veriyorlar...
Sol alta inelim şimdi! AMERİKAN'ın bayrak renklerini taşıyan DAVULA, KILIÇLA öldürücü darbe iniyor! İngiliz bayrağındaki renkler ve HAÇ burada kılıcı oluşturuyor!
Yani Amerika'ya, "Sesinizin çıktığı her yerde size saldıracağız! Buna hazır olun!" deniyor...
Bir de dün yazamadığım bence en önemli ayrıntıya gelelim şimdi...
Üzerinde İngiliz bayrağı ile CASTROL yazan daha önce hiç bilmediğimiz ve görmediğimiz bir araçla inanılmaz bir uyarı var! İsmi Bloodhound SSC...
Süpersonic araç, bir İngiliz firması tarafından üretiliyor. Proje de zaten İngiliz... Yapımı halen devam ediyor.
Amacı, karada saatte 1690 km. hıza ulaşmak...
Castrol ise 2000'de BP tarafından satın alındı! Burada ROTHSCHILD ailesi araca verdiği kendi renklerini yani LACİVERT ve TURUNCU ile "Kimse hızımıza yetişemez! 2015'te öyle bir gaza basacağız ki bırakın yakalamayı göremeyeceksiniz bile!" demek istemekte...
Dünya üzerinde Lacivert-Turuncu markalara dikkat edin!
Hep Rothschildler'i görürsünüz!
Şimdi dün kısaca sözünü ettiğimiz yere dönelim... KAPLUMBAĞA'ya...
Çünkü bizi bu ilgilendiriyor!
Hazır seçim atmosferine girmişken belki önümüzü görmeye, yorumlamaya yardım eder! Kaplumbağa, İngilizler'in kurduğu SOL'u temsil ediyordu!
Fabian Derneği'nin simgesi olan KAPLUMBAĞA ile yürüyüşün başladığını işaret ediyordu! İngilizler SOL ile hedeflediği ülkelerde sonuç almak isteyeceklerdi!
Ama bu SOL bizim anladığımız ya da bize anlatılan SOL değildi!
Ama bilmezdik! Görmezdik görmek de istemezdik! Fabian, özellikle HİNDİSTAN'da yani BRİTANYA'nın görünürde oradan çıkışından sonra MUHALİF KANADI yönetmek için var edilmişti!
Avustralya ve Kanada'da da vardı! İŞÇİ PARTİSİ temelinden SOL'u canlandırıp yeşertir! Ama gerçek SOL'la ne kadar yakındır! Bunu bilemem! Ama doğumu yaptıran KRALİÇE'nin adamlarıdır! İŞÇİ PARTİSİ'nin anayasasını belirleyen isim ise Sidney Webb'tir!
Bir de bu ismin hemen yanı başında Beatrice Webb vardır! Fabian'a gönül veren bu isimler aynı zamanda dünyaca ünlü okulu da kuruyor ve ününü yayıyordu!
London School of Economics...
Peki dünyaca ünlü bu okula giden TÜRKLER var mıydı?
Elbette!
Begümhan Doğan Faralyalı Hanzade Doğan Boyner Kemal Derviş Asaf Savaş Akad Dışişleri eski Bakanı Emre Gönensay Tayyibe Gülek (Babası Kasım Gülek'in ismi son dönemde çok duyuldu) Koç Üniversitesi Uluslararası Direktörü Prof. Ziya Öniş Bülent Ali Rıza Emine Kamışlı Borsa İstanbul Yönetim Kurulu eski Başkanı M. İbrahim Turhan Melikşah Utku Ekonomist Daron Acemoğlu...
Okul o kadar ünlüydü ki 37 devlet başkanı, 9 başbakan, 300'den fazla etkili siyasetçi, konusunda otorite 55 kişi, dev şirketlere hükmeden 34 CEO çıkarmıştı!
Hatta okul Charie Blair, Romano Prodi, Simitis, Soros ve Kennedy gibi büyük isimlere diploma vermişti!
Peki Fabian Derneği ile Sidney ve Beatrice Webb'in kurduğu London School of Economics'in arkasında kim vardı?
Bildiniz! ROTHSCHILDLER... Peki Fabian Derneği'nin şimdilerde KAPLUMBAĞA olan simgesinin yerinde daha önce ne vardı?
Bilmiyorsunuz değil mi!
Bilmezdik! Göstermezlerdi!
Çok ilginç! KOYUN POSTU GİYMİŞ KURT! Şimdi bunlar Türkiye'de...
7 Haziran öncesi değişik postlarla dolaşmaya başladı! Amaçları Türkiye'nin milli yürüyüşünü durdurmak! Ve şimdilerde ortaya attıkları ÇAKMA KAHRAMANLA sonuca gitmek! Planları bu! Gazeteleri ve televizyonları zaten bunu saklamıyor!
Hatta Aydın Bey'in kendisi de bunu gizlemiyordu!
London School of Economics'te 'Türkiye Kürsüsü' açılıyor, Aydın Doğan Vakfı 4.5 milyon dolar bağışta bulunuyordu! İlişki yeni değildi yani!
Daha da eskiye giden tarafı da vardı! FABYANİZMİ Türkiye'de ilk yazanlardan biri de rahmetli Abdi İpekçi'ydi!
Anlayacağınız, bizim SOL Türkiye'de yalılardan, Boğaz'dan yönetilirdi! Bunun çok başka örnekleri de vardı!
Bakın; The Economist'in kapağı CHARLIE HEBDO saldırısıyla resmen gerçekleşti! İsterseniz kapakla, Paris'te saldırıyı kınamak için gelen liderlerin fotoğraflarına bir daha bakın!
Nasıl çok benziyor değil mi?
Oyun ortada!
Çok uzatmaya gerek yok!
Domuzdan post, İngiliz'den dost olmaz!

NOT: The Economist'in kapağındaki Almanya Başbakanı Merkel'in elleriyle, Charlie Hebdo yürüyüşündeki Merkel'in ellerine bakın.