Ergün Diler

ERGÜN DİLER

Tarihi 12 Mart 2015

Mesaja dikkat!

BİR düşünür, "Dünya bilimle, sanatla, parayla, siyasetle değil LOGOLARLA, amblemlerle yönetilir!" demişti...
Haklılık payı da yok değildi.
Dünya üzerindeki sinema, televizyon, gazete, dergi ve REKLAM AJANSLARININ ilişkisini bilmeyiz! Evimizin içine kadar gelenlerin kim olduğuna hiç kafa yormayız!
Arkada büyük bir aklın ve organizasyonun olduğunu hiç düşünmeyiz!
Durum böyle olunca da KİM, KİMİNLE KAVGA EDİYOR sorusunu da hiç ortaya getirmeyiz!
Bakın Başkan Obama'ya! Ne hale getirdiler BAŞKAN'ı...
ABD Başkanı olarak İran ile nükleer pazarlıkların kapısını araladı. Ancak daha dün Kongre'de NETANYAHU'yu ayakta alkışlayanlardan 47'si İran'a açık mektup yazdı! Mektup gerçekten çok açıktı: "Uluslararası anlaşmaların onay yetkisi Kongre'dedir.
Obama gidince yeni Başkan bir kalemde anlaşmayı geçersiz kılabilir..." Yani 47 CUMHURİYETÇİ Başkan'ın altını oyuyordu! Dünyaya rezil etmek için ellerinden geleni yapıyordu! Bu da bizim kaç zamandır yazdığımız Amerika içindeki savaşın dışavurumuydu! Obama Başkomutan'dı! Ama adamlar buna hiç itibar etmiyordu! 2 Numaralı isim Biden da isyan ediyor ve "36 yıllık senatörlük hayatımda böyle bir şey görmedim. Devlet geleneğimizi yıkmaya çalışanlar var!
Başkan'ın resmen kuyusunu kazıyorlar!" diyordu!
Dünyanın herhangi bir noktasındaki kavgayı böyle görmek durumundaydık!
Amerika'nın içindeki kavga haliyle bizi de etkiliyordu! Obama ise hiç kimsenin üzerinde durmadığı bambaşka bir cümle ile olayı özetliyordu. Bir cümleye adeta bir KİTAP sığdırıyordu. "İran'daki muhafazakar kesimle birlikte hareket eden senatörler, oldukça ilginç bir koalisyon meydana getiriyor!" diyerek İKİ KAMPIN DA ASLINDA AYNI olduğunu söylüyordu!
Yani bizim başımızın derdi olan MODEL! Bizden görünüp aslında YAHUDİ BARONLARA sırtını dayayan içimizdeki yabancılar. Pilavın içindeki beyaz taşlar!
Neden? Çünkü İsrail devlet geleneğinde ve yaşamında vardır! HİLELERLE GİDİN ve SAVAŞ ÇIKARIN! Bu onların çok önem verdiği bir sözdür!
Bizler Osmanlı'nın son dönemlerinde ve Cumhuriyet'te bize benzeyen ancak bizden olmayanları hiç göremedik! Anlayamadık!
Özellikle yeraltına inen ve orada güç toplayan örgütlerle, organizasyonlarla hiç baş edemedik! Oysa güç bunlarda ve bunlar da yerin altındaydı!
Karanlık ve bizim görmediğimiz yerlerdeydi! Obama da, Putin de, tıpkı Erdoğan gibi bunlarla uğraşmaktaydı!
Ancak Türkiye'nin farklı bir yönü vardı!
Sistemde bunların ağırlığı çoktu! Bir yanda İngiltere, bir yandan Yahudi Baronlar ülkeyi kimseye bırakmak istemiyordu! PARALARINA ve kurdukları İLETİŞİM AĞINA çok güveniyorlardı! Medya, sosyal medya ve iletişimin her türlüsünü kullanarak DÜŞÜNMEMİZİ İSTEDİKLERİNİ DÜŞÜNDÜRÜYORLARDI! Logolarıyla, amblemleriyle, sloganlarıyla hayatımızın bir parçası oluyorlardı! Ama biz bunlara hiç takılmazdık!
Sadece PARANIN yetmeyeceğini bilenler MEDYA ile bunu ayakta tutuyor ve hedef gördükleri ülkeleri çökertiyorlardı! Sistemler ya da liderler bu yöntemle gidiyordu!
Daha Londra Olimpiyatları'na 5 yıl varken birileri 2007'de oyunların LOGOSUNU sipariş verdi! 1 milyon dolarlık bir işti!
Birkaç çizgi çizecek ve milyon dolar yer değiştirecekti! Aslında paradan daha önemlisi buradaki MESAJ'dı!
Hiç önemsemediğimiz ve bilinçaltına yolladığımız mesaj! İki reklamcı arkadaş olan Michael Wolff ve Wally Olins 1965'te WOLFF OLINS isimli reklam şirketini kurdu! Hızla büyüdü! Hamburg, Paris, San Francisco, Dubai, Lizbon ve New York'a uzandı!
İki kafadar işleri genişletti! Enerjiden, çikolata sektörüne kadar açılmışlardı! ÜST AKIL'dılar artık! Önemli operasyonlar onlara sorulmadan yapılmıyordu!
5 yıl öncesinden de çok özel bir sipariş aldılar! Londra Olimpiyatları'nın logosunu yapacaklardı! Çalışmaya başladılar!
Kimselere bir şey sızmadan hummalı bir tempo ile gittiler! Ve günü geldiğinde LOGO'yu açıkladılar! Tabii herkes HAZIR KITA durumundaydı! Eller havaya kalktı ve alkış kıyamet...
Oysa ortada son derece sıradan bir çalışma vardı! Ama kimse yazamıyordu!
Belki de kimse anlamıyordu! Ama verilen MESAJ çok netti!
İngilizler'in yani Kraliçe'nin PARASIYLA SİYONİZME hizmet ediliyor ve katkı sağlanıyordu!
Çünkü LOGO ortada ve her şeyi anlatıyordu...
2012 YAZMAK için ZİON yazılıyordu!
Karanlık ilişkiler, masonik bağlar Londra'ya bir kez daha damga vuruyordu! ZION yazısının üstüne bir de kamufle etmek için olimpiyat halkaları koyuluyordu!
Dünya, HALKALARIN eski Yunan'dan geldiğini sanıyordu!
Oysa gerçekte hiç böyle bir şey yoktu! Masonların anlayabileceği bir modeldi bu da! Fransız ünlü MASON Coubertin'in fikriydi olimpiyat! Yunan'la aslında hiç ilgisi yoktu!
Hele çember, halka ve dairenin Yunan kültürüne bir yakınlığı yoktu! Ama SİYONİZM için önemliydi! Olmalı ve her yerde görülmeliydi!
Londra'daki olimpiyat logosunu yapanlar da YAHUDİ'ydi!
Daha sonra 2001'de Wolff Olins'i bünyesine alan OMNICOM'da garip ve büyük bir devdi! Kimse ZAR ATMIYORDU! Günlük hayatımızda böyle onlarca yüzlerce LOGO elimizden, önümüzden geçiyordu! Bilmeden bu organizasyona boyun eğiyorduk!
Para, banka, reklam ve medya kazanıyor ne hikmetse ORTADOĞU kaybediyordu!
Aslında bizim paramızla bizi yönetiyorlardı! Üç kuruşluk maliyeti olan DOLARLA yani kağıt parçasıyla dünyayı titretiyorlardı! Londra olimpiyatlarında slogan BİR KUŞAĞA İLHAM VER'di...
Yani herkesi kendi istedikleri yaşam şekline ve düşünce kalıbına sürüklüyorlardı!
Günlük hayatta biz bunu asla ve kat'a göremez, hissedemezdik!
Çünkü yüzlerce binlerce AKILLI ADAM bir organizasyona çalışıyordu!
Ortak AKIL vardı!
Biz ise dağılmayı, kavga etmeyi, ötekileştirmeyi, dışlamayı, reddetmeyi, sabırsızlığı çok seviyorduk!
Büyük insan gibi davranıyor küçücük düşünerek yaşıyorduk!
Dediğim gibi onlarca ürün ve onlarca mesajı burada sıralayabilirim!
Bu onları büyütür! Ve yenilmez kılar!
Aslında güçlü olan bir azınlık değil MİLLETTİ! Ama doğru bir iletişimle konuşan kitle! Birbirinden kopmadan birbirini anlamaya çalışan insanlar güçtür!
Ülkeler de devletler de böyle büyürdü!
Dışarıdan gelen hiçbir şeyi sorgulamayan insanlar kendi siyasetçileri, kendi çocukları bir tek söz etti mi kıyamet koparıyordu! NEDEN? Obama ve onu getiren güç aslında bu organizasyona başkaldırdı! Putin de, Erdoğan da aynı şeyi yaptı!
Ama yeraltına inen ve birkaç koldan örgütlenen bir organizasyonla baş etmek hiç kolay değildi! Bugünden yarına olacak iş değildi! Ama yola çıkıldı! Parayı ve medyayı kullanarak VAROLAN güç bir yerde yıkılmasa bile SINIRLANDIRILMALI'ydı!
Türkiye bunların uzmanlık alanıydı!
Para, medya, tarikat, reklam, faiz, döviz ne ararsan var! Olimpiyat halkasındaki halkaların her biri ayrı anlam taşır! Bu adamların dünyayı nasıl parsellediğini anlatır! Barış, rekabet, yarışma, huzur değildir istenen!
Türkiye'nin başını çektiği coğrafya onların sözünü dinlediği sürece ayakta kalacaktı! Yaşayacaktı!
Bizim rolümüz söz dinlemekti!
Uslu çocuk olunca dövize, faize ve içerideki karışıklığa müdahale edemiyordun!
Sorunlarını çözmeye kalkınca YARAMAZ oluveriyordun!
Onların "KÖTÜ!" dediğini bir kez daha düşünmeye başladığımızda maç dengeye gelirdi!
İçimizden çıkan yani bu toprağın çocukları onlar için KÖTÜ ise bilin ki bizim için süperdi!
Hile ile geldiklerini hiç unutmayın!