Ergün Diler

ERGÜN DİLER

Tarihi 18 Ocak 2015

Cohen nereye!

"Havaalanına giden kalabalık Beyaz Saray'da Joe Biden başkanlığındaki toplantıyı bitirdi! Ben Rhodes, (Beyaz Saray Stratejik İlişkilerden Sorumlu Yardımcı) toplantı odasına girdi ve CBS kanalının açılmasını söyledi. Biden ve toplantıya katılanlar Erdoğan'ın karşılanması ve konuşmasını birkaç dakika dinlemek zorunda kaldı.
Ardından yapılan mitingler, eylemlerin amacına ulaşmasını engelledi..."
Bu cümleleri uzun zaman önce yazdım! GEZİ OLAYLARINDAN sonra Kuzey Afrika'dan dönen Erdoğan'ın havalimanında coşkulu karşılanmasının BEYAZ SARAY'da nasıl izlendiğini aktarmıştım!
Olanları oradaki dostum iletmişti! Yazının içindeki BEN RHODES'un da önemli biri olduğunun altını çizerek!
Geçtiğimiz hafta yazıldı, çizildi!
Amerikan Hazine Bakanlığı Terör ve Mali İstihbarattan Sorumlu Müsteşarı David Cohen, CIA Başkan Yardımcılığı'na atandı...
Obama döneminde dünyada para akışını en iyi bilen adam olarak Beyaz Saray'a çalışan Cohen'in hiçbir ajanlık deneyimi olmamasına rağmen CIA'nın ikinci adamı olması, kimileri tarafından garip karşılandı. Ancak ortada garip bir şey yoktu! Bitirme tezini Türkiye'de HALKBANK'a girerek veren COHEN çok önemli bir figürdü!
Cohen'in gelmesi ne anlama geliyordu? Bunu anlamak ve buna göre defans yapmak gerekiyordu! Cohen, bu atamayla kesinleşti ki Amerika'da Başkan'dan bile daha önemli!
Yeni düzende ABD'nin korunması ve hedef ülkelere vurulmasında BAŞROL Cohen'de!
Çünkü PARAYI bir tek o biliyor!
En iyi o takip ediyor! Durum böyle olunca da PARANIN İMPARATORLUĞUNDA gölge imparator oluveriyordu!
CIA Başkanı John O. Brennan, Cohen'in atanmasıyla ilgili olarak "Evet; Cohen bir casus olarak hiç çalışmadı. Ancak mali konulara odaklanmak ve birçok meselede hamleleri daha önceden bilmek adına bize deneyim zenginliği katacak" dedi.
Dostumun "NOT AL! VE UNUTMA" diye uyardığı Ben Rhodes ise "Cohen, Beyaz Saray'da çok önemli toplantılara katıldı.
Terörle mücadele için İran, Ukrayna, Suriye'nin mali dengeleri konusunda çok özel açıklamalar yaptı. Öngörüleri hep çıktı. O tam bir para merkezidir. Dünyadaki tüm sorunlara usta ve hızlı şekilde müdahale etmemizi sağladı..."
şeklinde konuştu.
Cohen, özellikle ORTADOĞU'ya FORMAT atan biridir!
Kimin eli kimin cebinde, en iyi o bilir! Rusya ve İran'a Suudlar'ı kullanarak ekonomik yaptırım uygulanmasını isteyen ve projesini hayata geçiren odur! Terörist grupların nakit akışını sağlayan ya da bozan da odur! Obama'nın dinlediği, kulak verdiği ve istediğini eksiksiz yaptığı tek isimdir!
Beyaz Saray'daki gizli mimardır!
Sihirbaz Cohen, CIA'nın ikinci adamı Avril D. Haines'ın yerini aldı. Avril D. Haines de Beyaz Saray'da Obama'nın danışmanı olacaktı.
Haines de, Rockefeller bursu ile okuyan ve daha sonra yıllarca Rockefeller'da çalışan biriydi!
Cohen, daha CIA'da ikinci ADAM olmadan kendi arkadaşlarını OBAMA'nın etrafında biriktirmeye başladı!
Cohen, Amerikan devleti adına PARAYLA oynuyordu!
Rusya için öngördüğü petrol oyunu ve buradaki başarısı kendisini zirveye çıkardı!
Putin, 6 ayda 164 milyar dolar kaybetti! HALKBANK'a girerek başlattığı yürüyüşü onu büyük oyunların büyük oyuncusu yaptı! Hatırlayın! İsrail, Türkiye-İran arasındaki işbirliğini ispiyonladı! Zencani, ABD'nin terör listesine girdi!
HALKBANK'a
operasyon yapıldı. David COHEN Türkiye'ye geldi! Arkasından İsrail'e gitti! Rapor vermek durumundaydı çünkü!
Bu ziyaretten sonra Zarrab-Zencani ortaklığı dünya medyasına düştü! Zencani bu haberlerden sonra yakayı kaptırdı, cezaevine girdi!
17 Aralık'ın büyüttüğü Cohen şimdi Beyaz Saray'daki en etkili isimdi!
Cornell'den mezun olan Cohen, YALE'de master yaptı! İsminin getirdiği manevi avantajla Stuart Levey tarafından kalkanla korundu! MALİ SUÇ konusunu bizzat Levey öğretti!
Parlak bir genç olan Cohen, DEVLETTE görev almadan önce tam 11 yıl dev şirketlerde çalıştı! Miller, Cassidy, Larroca & Lewin LL P gibi... 1999'da doğrudan BEYAZ SARAY'a bağlı olarak görev aldı!
Kara para, beyaz para ne varsa hepsinde çok başarılıydı! Terör ve para yanyana geldiğinde üçüncüsü Cohen oluyordu! HSBC'nin kara para aklama olaylarında tanık olarak ifade verdi. HSBC, 1.2 milyar dolar ceza aldı.
Ancak Cohen'in tanıklığı sayesinde HSBC'nin çok büyük tazminat ödemesinin engellendiği ortaya çıktı.
Dev şirket ve bankaların KARA PARA işinden öldürücü darbe yememelerini Cohen ve Levey sağladı!
Çıkardıkları KANUNLARLA bunları koruyan isim oldular! Hem hapis yolu kapandı, hem de ağır para cezası budandı!
Levey daha sonra yolunu değiştirip HSBC'ye attı kapağı!
Nasıl olsa artık COHEN yetişmiş, cıva gibi bir gençti! HSBC'nin İran'a uygulanan ambargoyu delmesi, Meksika ve Kolombiya'daki uyuşturucu kartellerinin parasını aklaması bilinen bir 'SIR'dı!
Şimdi ABD'nin emrinde gibi görünen Cohen ile Levey kimin bankasında memurdu! EVET!
ROTHSCHILD
ailesinin!
Rothschild ailesiyle savaşan dev Amerikan petrol şirketleri olmasına rağmen, bu aile, kucağında büyüttüğü birini ABD'nin en etkili adamı yapabiliyordu!
Bizi ilgilendirmezdi!
Ne yaparsa yapsın ama bu aile Osmanlı'dan beri başımızın belasıydı!
Ortadoğu bunlar için olmazsa olmazdı! Kraliçe Elizabeth'in kocası bile bunların akrabasıydı! Durum böylesine karmaşık ve iç içeydi! Obama'nın etrafı çevrilmiş, Putin zora düşmüş, ayakta kalan Erdoğan ise mücadeleye kaldığı yerden devam ediyordu! Durum buydu! Avrupa'nın simgesi olan Rothschildler nasıl oluyordu da Amerika'da bu kadar etkili olabiliyordu!
Ya da COHEN onlardan yetiştiği halde başka bir yola mı giriyordu!
Bu sorunun cevabını yakında alacağız!
Cohen'in gelişinin Türkiye ile ilgili olup olmadığını anlayacağız!
Eğer FAİZ lobisi uzun zamandır planlayıp da yapamadığı finansal darbeye kalkışırsa ROTHSCHILDLER'i göreceğiz!
Bulacağız!
Cohen, uslu çocuk olur da sorun çıkarmazsa "AİLE bir gol yemiş!" diye düşüneceğiz!
Unutmayın! Para her kapıyı açar, ancak kilitleyemez!
Göreceğiz!