Ergün Diler

ERGÜN DİLER

Tarihi 13 Ocak 2015

Faili belli!

Fransa'da gerçekleştirilen vahşi saldırıdan sonra herkesin CHARLIE HEBDO aşkı depreşti!
Meğer o dergiyi ne çok seven varmış! Karanfil bırakmalar, Beyoğlu'nda "KORKMUYORUZ" sloganı atmalar, "Hepimiz Charlie'yiz" demeler, manşetlerle alttan alta ANKARA'ya vurmalar, "Hepiniz dincisiniz!" mesajını bilinçaltına yollamalar, "Müslüman katildir!" algısını kitlelerle buluşturmalar! Ee tabi sonunda "Ankara kullandığı bu dilden vazgeçmezse bu olayın altından kalkamaz!" diyerek kestirip atmalar...
Adamlara kızamam!
Bizimkiler, BİZLERİN KATİL olduğunu kabul etmiş peşinen!
Yabancının oluşturmaya çalıştığı Müslüman gözünü kırpmadan adam keser algısı bizimkiler tarafından çoktan satın alınmış!
Manşetlerine bakınca bunu görmek kolay!
Bakın!
İnsan hayatı kutsaldır! Kimse kimsenin kılına zarar veremez!
Vermemeli! Kim veriyorsa karşısında olmalıyız! Bu ister Charlie Hebdo çalışanı olur, ister Nepal'de dağ başında yaşayan keşiş olur, ister Filistin'de çikolata yiyemeden toprağa düşen esmer tenli bir çocuk olur!
Her ne olursa olsun tetiği çekenin karşısında olmalıyız!
Charlie Hebdo'da çizen karikatüristler Müslümanlar'ın değerlerine, peygamberine hakaret etti mi? ETTİ! Bunun düşünce özgürlüğüyle bir ilgisi var mıydı? YOKTU! Peki o zaman kim ne yapmak istedi!
Hıristiyanlar'ın, Museviler'in Müslümanlık'la problemi bugün mü ortaya çıktı! Tarihsel olarak bir mücadelenin içinden gelmiyor muyuz!
O zaman Charlie Hebdo'ya yapılan saldırıya da böyle bakmalıyız!
Bosna'da, Afganistan'da, Irak'ta, Filistin'de, Afrika'da öldürülenler MÜSLÜMAN değil miydi?
Neden onlar için meydanlara inmediniz?
Neden onlar için acı çekmediniz?
Neden onlar için gözyaşı dökmediniz?
Böyle yüzlerce HAKLI soru sorabiliriz! Ancak bu bizi bir yere götürmez! Aksine "olayın arkasında MÜSLÜMANLAR var" tezine yaklaşmamızı sağlar!
Oysa olay bambaşka!
Bir de Müslümanlar BATI'nın her yerinde BİRİNCİ SINIF insanlar gibi ağırlanmıyor ki bir karikatür yüzünden galeyana gelsinler! Ortada bir tiyatro var! Başta Türkiye olmak üzere herkes "Bizim ne suçumuz var ki!" savunmasını yapmakla meşgul!
Yanlış!
Bu olayı Amerika Birleşik Devletleri yaptı!
CIA bu işi herkesten daha iyi yapacak güce ve yeteneğe sahip!
Bu da benim değil ABD'de en üst düzeyde görev yapmış bir dostumun sözü!
Ne mi söyledi dostum! "Müslümanlar Müslümanlar'a karşı savaşlarda Fransa'nın yanında yer aldı. Washington Müslümanlar'ı hep karşısında buldu... İşte bundan rahatsız olan Müslümanlar bu saldırıyı gerçekleştirdi! CIA, kullanacağı çok adam devşirdi ve bunları bir örgüt şemasında topladı..."
Yani Fransa'nın Müslümanlar'ın olduğu topraklardan gitmesi gerekiyordu! Bu mesajı da MÜSLÜMAN kılığındaki birilerine tetiği çektirerek veriyordu!
Şimdi akıllıca gidelim...
Belçika, Kanada, Fas, Cezayir, Cibuti, Monako, Orta Afrika, Senegal, İsviçre, Burundi, Fildişi, Gabon, Mali ve Fransız Guyanası gibi onlarca ülke Fransızca konuşuyor! Dünya haritasına baktığımızda YATAY bir PARALEL dünyayı ikiye bölüyordu!
Kanada'dan Guyana'ya kadar SEÇİLMİŞ noktalarda Fransa vardı! Merkez ise Paris değil aksine AFRİKA'ydı! Peki Fransa'da ne kadar yabancı vardı ve nereden gelmişti?
-Cezayir: 2.2 milyon
-Tunus: 1 milyon
-Senegal: 1.7 milyon
-Fas: 800 bin
-Nijer: 600 bin
-Çad: 400 bin
-Fildişi Sahilleri: 1.9 milyon
-Mali: 1.4 milyon
-Gabon: 400 bin
-Burundi: 100 bin
-Cibuti: 120 bin...
Ve bu nüfusun yüzde 98'i Müslüman...
Devam...
Fransa NATO'NUN KUKLA DEVLETLERİNİ HAREKETE GEÇİREREK Moskova ile itişip kakıştığını gördü! Bunun sonucu olarak elinde tuttuğu tersanelerde büyük kayıp yaşadı! Amerika'nın planı Paris'i rahatsız ediyordu! Bu da zaten el altından Washington'a gitti!
Bu nedenle de cenazelere ABD'den üst düzey kimse gelemedi! İstenmedi!
Geçmişte benzer sahneleri çok gördük! Amerika için KOMÜNİZM büyük tehlikeydi! Yalandı ama tehlikeydi! Avrupa'yı cephanelik haline getirdi! Patlattığı bombalarla yüzlerce masum insanın canı alındı! Tabii GAZETELER ve TELEVİZYONLAR hemen suçluları buluyordu! Bunlar da dün KOMÜNİST bugün MÜSLÜMAN'dı!
Amerika kendi varlığı için MÜSLÜMAN coğrafyasına ihtiyaç duyuyordu! Müslüman toprakları İngiliz, Fransız, Alman, Çin, Rus ve daha sonra da Amerikan etkinliği içindeydi! Bu denge Washington'a yetmiyordu! Değişmeliydi!
Özellikle AFRİKA büyük sorundu! Fransızlar her yere girmişti!
Peşlerinden de garip bir şekilde ÇİN geliyordu! Suudi Arabistan, PUTİN gidinceye kadar petrol fiyatlarını indirip Moskova'nın düşmesini sağlayacaktı! Ortadoğu ve Afrika'daki Müslüman nüfus da bir şekilde başta Fransa olmak üzere Avrupa ile karşı karşıya gelecekti! Plan buydu!
Bunlar olurken Müslüman dünyasına yol gösterecek, ABİ'lik yapacak kimse de istenmiyordu!
Çünkü Avrupa buralara girerken karşısında kimseyi görmedi!
ABD de aynı tabloyu bekliyordu!
Ancak Erdoğan'ın direnişi her şeyi bozuyordu!
Bu nedenle dünya medyası ile aynı anda bizimkiler "KATLİAMI MÜSLÜMANLAR" yaptı yaygarasını patlatıyordu!
İsrail, Filistin'de bebekleri öldürürken Hava Kuvvetleri'nden birçok pilot görevi bırakıyordu! Bütün İsrailliler'e "KATİL" demek ne kadar anlamsızsa, tetiği "iki genç çekti!" diye İslam Alemi'ni terörist ilan etmek o kadar ayıp ve akıldışıydı! Ama birileri bunu istiyordu!
Avrupa ile Müslümanlar arasına mesafeyi koyup, yalnız kalan Müslümanlar'ı ise yönetmek ve kontrol etmek tek amaçtı!
Erdoğan ve Ankara bu oyuna gelmediği için hedefti! Erdoğan bu tuzağa düşmediği için de medyada manşetlerle geliyordu!
Bir taşla birkaç kuş birden vurmak istiyorlardı!
Müslümanlar'la Fransa ve Avrupa'yı koparacaklar, egemenlik ABD'ye geçecekti! "Hollande ile yakınlaşan Erdoğan engel olmasın!" diye de terörizmin arkasında "ANKARA VAR!" yalanı ortaya atılacaktı! Ortadoğu ve Afrika hem Avrupa'dan hem Türkiye'den kurtulacaktı!
Böylece Türkiye'nin Avrupa ile ilişkisi ABD'yi tehdit etmeyecek, Ankara "Terörist olduğu için (!)"
İslam'ın bayrağını taşıyamayacaktı!
Yani MINTIKA temizliği yapılacak, herkes harcanacaktı!
Ama film böyle bitmez, bitemezdi!
Türkiye olmadan kimsenin bu coğrafyalarda yaşaması mümkün değildi!
Büyük planda unutulan buydu! Bu topraklardaki UYANIŞI, CHP gibi Washington'daki bazı odaklar da görmüyordu! Tam da bu nedenle en son gidecek kişiyi yani Netanyahu'yu cenazeye gönderiyorlardı! Paris'te bile ancak korumalar eşlik edince törene katılabiliyordu!
ABD'nin durumu da buydu!
Türkiye ile elele gidebilir! Ancak tek başına çok zordu! Yoksa gittiği yerlerde koruma bile bulamazdı!
Parası neyse verse bile...
Erdoğan'ın dün ABBAS ile verdiği fotoğraftaki 16 ASKERE dikkat edin! 16 TÜRK DEVLETİNİN simgesi!
Herkesten önce biz buradaydık!
Anlayın artık!