Ergün Diler

ERGÜN DİLER

Tarihi 5 Aralık 2014

Yeni Osmanlı İmparatorluğu!

Dünya değişirken Türkiye yerinde duracak değildi! İçeride TWITTER ile yönetilen gruplar bunu bilmese de atlasa da görmezden gelse de Türkiye bölgesinde çok büyük işler yapıyordu!
Büyük SAVAŞIN içinde aslan payını alabilmek için düğmeye akıllıca basmıştı!
Aslında dünyanın yeni bir dengeye gittiğini gören bir önceki MİT Müsteşarı Emre Taner bunu açıklamıştı! "Yeni dünya Yeni Türkiye" demişti!
Taner görev yaptığı dönemde Erdoğan'a yakın çalışmış ve teşkilatta dönüşümü başlatmış bir isimdi! Türkiye, İngilizler tarafından sıkça kullanılan ve suistimal edilen KEMALİST yapıyı bu dönemde tasfiye etmişti!
Ergenekon ve Balyoz olaylarına biraz da böyle bakmakta yarar vardı! Emre Taner'in açtığı yoldan Hakan Fidan geldi! Artık Türk Devleti'nin çıkarlarının önüne hiçbir şey geçmiyordu! Ege'de Deniz Kuvvetleri'nin boy göstermesi, Hava Kuvvetleri'nin bazen günde 99 SORTİ yapması hiç bilinmiyordu! Mesela KORFU ADASI'nın hemen karşısına düşecek şekilde KURULAN TÜRK ÜSSÜ'nü kimseler bilmiyordu! Osmanlı'nın mirasına sahip çıkan MİT'in yaptıkları bize ulaşmıyordu! Devlette uzun zaman sonra bir UYUM yakalanmıştı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Davutoğlu ve MİT Müsteşarı Fidan arasında müthiş bir hedef birliği vardı!
Yeni Osmanlı Türkiye'sini bu üçlü hayata geçiriyordu! Tabii çok etkili başka aktörler de vardı! Ama Erdoğan'ın başını çektiği BÜYÜ K iddia artık Ankara'da iyice serpilmişti!
İstihbarat teşkilatı hiçbir zaman bulamadığı mali güce bu dönemde kavuştu! Artan BÜTÇE büyük başarıları ve kaliteli personeli de beraberinde getirdi! Bugün MİT'in yüzde 80'i erkekti! Yüzde 70'i ise en verimli yaş olan 25-45 arasındaydı! Bütün bunların yanında kimsenin tanımadığı, ancak bir dönem SALDIRIYA maruz kalan Muhammed Dervişoğlu, Fidan'ın yardımcısı olmuştu! Dervişoğlu, terörle mücadele ve operasyonel faaliyetleri organize etme konusunda uzman bir isimdi! Dervişoğlu, İmralı'da Öcalan ile sık sık görüşen, onu kendi çizgisine getiren, Kürt sorununu BARIŞÇIL yollarla çözmeye ikna eden isimdi!
Öcalan da buna inanarak ROTA değişikliği yapıyordu!
MİT'in, Balkanlar'da kuş uçsa haberi oluyordu! Eğitim yoluyla çok genci bünyesine katmıştı!
Osmanlı'nın ayak bastığı her yerde şimdi Türk istihbaratçılar vardı! Belki önceden kılıçla, silahla giderlerken şimdi ise PARA ve AKIL ile yol alıyorlardı!
Mesela saldırı altındaki BAN KALAR bu konuda çok büyük operasyonlara imza atıyordu! MİT ile uyum içinde, ortak hareket eden BANKALAR, Türkler'in ve eski Osmanlı halklarının yaşadığı bölgelerde "BİZE YA KIN OLAN LARA" neredeyse SIFIR faizle para verirken bölgenin sahibi olan bankalar yüzde 12'den aşağı inemiyordu! Bu durum Yunanistan'da çok barizdi! Yunanistan ekonomik krizle çökerken TÜRKLER buldukları sermaye ile onların önüne geçiyordu!
Kendi bankaları yerine TÜRK BANKALARINDAN kredi alan ve bir gün bile geçse borcunu ödeyemeyenlerin mallarına el konuyordu! Para üzerinden büyük yol alınıyordu! Şu anda binlerce Bulgar, Yunan, Sırp ya da Hırvat malını mülkünü Türk'e kaptırmıştı! Dünya tarafından gücü ve saygınlığı bilinen Türk Ordusu da bölgede BAY RAK göstererek eskiden konulan kuralların, anlaşmaların tarihinin DOLDUĞUNU ilan ediyordu! Kıbrıs ve çevresindeki gaz için çok kararlı bir tutum içinde olan Türk Ordusu bölgede kimsenin gözünün yaşına bakmayacağını deniz ve havada verdiği işaretlerle gösteriyordu! BATI'nın bölgede yapacağı operasyonları anında çözen MİT hemen her hamle için ilgililere FATURA çıkarıyordu! Oyunu bildiğin zaman oyunu yönetiyordun!
Bu kadar mı? Değil elbette!
Mesela Ukrayna karıştığı an MİT oradaydı! Türk Gizli Servisi, Tatar cihatçıları, Suriye cephesinden 22 Kasım 2013'te alarak Türk Hava Yolları'nın İstanbul-Sivastopol uçuşlarıyla transfer etti! CIA, BND ya da MI6 ne yapıyorsa MİT daha fazlasını yapıyordu!
MİT'e çalışan Tatarlar, Kiev'de akıl almaz operasyonlara imza atıyordu!
Atina'nın durumunu çok iyi etüd eden MİT, Yunan gizli servisine çok sayıda ADAMINI koymuştu! Ara sıra TAVŞAN olarak yakalattıklarının yanı sıra çok önemli isimleri KARŞI (!) istihbaratın kalbine yerleştirmişti!
Bütün ADA'larda inanılmaz hareket kabiliyeti vardı! Sakız, Kos ve Rodos gibi önemli yerlerde MİT kılık değiştiriyordu! Büyük istihbarat teşkilatlarının bile yapamayacağı şekilde YA BAN CILARLA çalışıyordu! MİT adalarda daha çok ALMANLAR'ı kullanıyordu! Yunan istihbaratı buradaki ALMANLAR'ın Türkiye seyahatlerini bilse de bir şey bulup karşı hamle yapamıyordu!
Çok sayıda YA BAN CIYI angaje eden MİT denizlere de hakimdi!
Akdeniz bilindiği gibi KAÇAK AFRİKALILAR'ın Avrupa'ya atlama tahtasıydı! Bu operasyonları öteden beri yöneten MİT'ti!
Avrupa Birliği kapısında bekletilen Türkiye, Afrikalılar'la Avrupa'yı içeriden fethediyordu! Kendini beğenmiş Avrupalılar hem sosyal, hem finansal hem de güvenlik gibi baş edemeyecekleri sorunlarla karşı karşıya kalıyordu!
Birçok Afrikalı MİT'e bağlanırken bunu kabul etmeyenler ise HAPİSLE, para cezasıyla ya da Akdeniz'in ortasında kaderine terk edilmekle korkutuluyordu! MİT'in izniyle Yunanistan'a ve Avrupa'ya geçenlerle TEMAS hiç kaybolmuyordu! Kim bilir Milano'un göbeğinde ŞEMSİYE satarken, Paris'in merkezinde tur rehberliği yaparken ya da Berlin'de taksi şoförlüğü ile hayatını kazanırken gördüğümüz Afrikalılar MİT'ti!
Balkanlar'da, Yunanistan'da meydana gelen toplumsal olaylarda, yangınlarda, tedhiş hareketlerinde MİT'in izi vardı!
Bütün dünya bizim ne kadar güçlü olduğumuzu bildiği için saldırıyordu! DİKTATÖR, SULTAN, PADİŞAH benzetmelerinin arkasında Erdoğan'ın oynadığı büyük oyun, Davutoğlu'nun DERİN vizyonu vardı! Bunların hemen yanında ise MİT'i Abdülhamit dönemindeki gibi ayağa kaldırıp dünyaya meydan okur hale getiren Hakan Fidan bulunuyordu!
Türk Devleti kendi içindeki farklılıkları zenginlik görerek, inanç ve mezhep ayrımına sırtını dönerek büyük mesafe aldı! Zaten en büyük gücümüz BİZDİK! Bunu bildikleri için bizi bölüp ayrıştırıyorlardı!
Ankara'daki SARAY 'a saldırının arkasında "Eyvah Türkler dönüyor!" korkusu vardı! Yıllarca IMF'den borç alıp onların seçtiği BARONLARA paraları aktarırken hiç sesi çıkmayanlar Türk milletinin kendi parasıyla yaptırdığı SARAY 'a yükleniyordu! Amaçları sarayı değil, sarayın içindeki AKLI yıkmaktı!
Türkiye'nin oradan yönetilmesini istemiyorlardı! Onların alışkanlıkları BOĞAZ ve YALILARDI! Ama bu değişti! Değişince de Türkiye BÜYÜ K oyuncu olarak geri döndü!
Daha da büyüyeceğiz! Bütün bölgeyi TÜRKLER yönetecek!
Zaten bunu bilenler 7 ŞUBAT'ta Emre Taner, Afet Güneş ve Hakan Fidan'ı ALMAK istedi! Bizler MİT'in dışarıda ne yaptığını bilmezken bunlar adım adım izliyordu! Budamak istediler yapamadılar! Olay bu! Haa, yukarıdaki MİT'in yaptıkları benim bildiğim şeyler değil!
Yunan gazeteci Yorgos TRAGAS kendi araştırdı, kendi yazdı! Ben sadece alıntı yaptım!
Yabancıların gördüğünü görebilsek, devletimiz daha da büyüyecek!
Ama yakını görmekte zorlanıyoruz!
150 yıllık hastalık bu!
Bir günde iyileşmiyor ki!
Biraz sabır!
Yazının başlığı da TRAGAS'tan!
Benim değil yani!