Ergün Diler

ERGÜN DİLER

Tarihi 11 Ağustos 2014

Yeni devir

Türkiye dün büyük bir seçime uyandı! Cumhuriyet tarihinin en önemli seçimi için sandığa gidildi! Sonuçlar çok şey söyleyecekti!
Erdoğan'ın zaferi yepyeni bir sayfa açacak, ülke BAŞKANLIĞA gidecekti!
Seçmen haritasında yüzde 70 milliyetçimuhafazakar, yüzde 30 SOL görünen ülke, SOL'u formatlayanlar tarafından yönetilemeyecekti! Rakiplerinin kazanması durumda ise eski düzen geri gelecek, perde arkasındaki birkaç aile kazanacaktı!
Sonuçları beklemeye gerek görmeden saat 16:30 gibi klavyenin başına geçtim! Sandıklar açılmadan olacakları işaret etmek daha heyecanlı geldi! OY'lar sayılmaya başlanınca ne olacaktı! Türkiye bundan sonra nereye gidecekti? Ufukta nasıl bir ülke vardı?
Ülkenin kontrolünü bırakmayanlar nasıl oluyordu da devamlı kaybediyordu artık? Halk ADAMINI seçince ne demek oluyordu?
Soru çoktu! Cevap da...
İki dünya savaşından sonra Türkiye de bölgedeki birçok ülke gibi ya ailelere ya da küçük azınlığın eline teslim edildi!
Anlamsız BATI'cı sesler çıkaran İngiltere'nin adamlarıydı! Ortadoğu'dan koparılmış, cari açıkla, parasızlıkla, kavgayla, küçük hedeflerle, koalisyonla, ufuksuzlukla yönetilen ülke istiyorlardı!
Bırakın bölgeyle ilgilenmeyi, çıkardıkları sorunlar yüzünden İstanbul Kars'la, Hakkari İzmir'le ilgilenmiyordu! İçeri kapanmış, korkak, titrek ve kimliksiz bir devlet olmuştuk!
Oysa dünyadaki BÜYÜK KAVGADA Türkiye'nin yeri de belliydi! Olaylara böyle bakmak durumundaydık! Birkaç ailenin kontrol etmek istediği dünya isyandaydı! Fakat bunu bariz bir şekilde görmek zordu!
İçten içe süren kavga, eskisinden daha net görülüyordu! Dün için İMKANSIZ gibi görünenler, şimdi meydandaydı!
İsrail'in Gazze saldırıları, İngiliz yayın kurumu BBC'nin önünde, toplanan 200 bin kişi tarafından protesto edildi.
Ancak BBC, bunu Londra'daki bir protesto olarak gördü. Kendisine karşı yapıldığından söz etmedi. Ardından da İsrailliler'in Gazze aleyhine yaptıkları gösterileri duyurdu. Güneş balçıkla sıvanamıyordu!
Ama yine de eski alışkanlıkları devam ediyordu!
Oscar ödüllü İspanyol oyuncular Javier Bardem ve eşi Penelope Cruz'un, Gazze'ye yönelik saldırısı nedeniyle İsrail'i 'soykırımla' suçladı... İşte bu açıklama, çiftin yaklaşık 5 film anlaşmasının iptal edilmesine neden oldu. Birçok film yapımcısı, Bardem ve Cruz'un, Hollywood'da iş bulmalarının artık imkansıza yakın olduğunu söyledi.
Hatta Mel Gibson'ın eski menajeri, "Keşke bu açıklamayı yapmadan önce Mel'le bir görüşselerdi" dedi.
Yetmedi; Aktör Jon Voight, ikiliyi anti-semitik olmakla suçladı ve hayatlarının en büyük hatalarını yaptığını söyledi. Relativity Media'nın CEO'su Ryan Kavanaugh, "Yahudi soykırımından sağ kurtulmuş birinin torunu olarak, İsrail'in öz savunma yerine 'soykırım' işlediğini öne süren ya cahildir yorum yapmamalıdır ya da gerçekten anti-semitiktir" dedi.
Belli ki bu iki oyuncu bırakın OSCAR almayı muhtemelen bir süre OSCAR törenlerine bile alınmayacaktı!
Ama bu çırpınma bitecekti! Asıl savaş Amerika'nın kendi içindeydi! ABD PARASAL bir ortaklıktan ibaretti! FED yani ABD merkez Bankası'nın ortakları arasında Lazard, Schiff, Warburg, Rothschild, Rockefeller gibi 8 önemli aile vardı! Bunlar PARA konusunda sihirbazdı! İkinci Dünya Savaşı'ndan sonra gemilerle ABD sahillerine gelen Yahudiler kendilerine tanınan KOTAYI doldurunca geri çevrilmişti! ABD, sadece PARASI olanları alıyordu!
Önceden de böyle olmuştu! Finansın kahinlerini dışarıda tutmamak için zorunlu bir ortaklığa gitmişti! Merkez Bankası'nın yarısı bu ailelerde olunca haliyle ABD Devleti'nin içinde de hiç az olmayan bir gücün sahibi oluyorlardı!
CIA'dan Pentagon'a kadar uzanan yelpazede hatırı sayılır kudretleri vardı!
Türkiye bu aileler için ÖZEL bir yerdi! Bu nedenle ANKARA'ya gelen BÜYÜKELÇİLER genellikle YAHUDİ kökenli oluyordu! 1917'de resmiyet kazanan İsrail devleti ile Türkiye'nin arasındaki o zaman tesis edilmişti!
İsrail'e can veren aslında Türkiye idi!
Çünkü Ankara asla ORTADOĞU ile ilgilenmediği için en büyük tepkinin gelmesi gereken ANADOLU sadece susuyordu!
Oysa şimdi sadece Türkiye değil, Londra'nın göbeğinde bile yüzbinler İsrail'e karşı, aslında bu 8 aileye "DUR DEMEK!" için yürüyor!
Yürütenlerin arkasında da ABD'nin ulusal devleti var! Büyük savaş önemli MERKEZLERİN hepsinde görülüyor!
Tabii görmek isteyenlere...
Londra'dan sonra "isyan"
Hollywood'a da gelecek! Yahudiler hakkında bir fikir beyan edenin hayatı artık karartılamayacak! Birkaç ailenin histerileri son bulacak! Devletlerle oynamayı bırakacaklar! Bu sistem değişecek! Yenilecekler ve boyun eğecekler! Kraliçe ve adamlarının kurduğu sistem ERROR veriyor!
Bu mücadelenin ilk zaferi Türkiye'de kazanılacak! CHP ve MHP gibi bu adamlarla doğrudan ya da dolaylı ilişkileri bulunan siyasi figürler ve oluşumlar silinip gidecek! Bunların yerine gerçek anlamda kökü içeride olan MUHALEFET gelecek!
Ekmeleddin Bey'in başarısızlığı Kemal Bey ile Devlet Bey'i de bitirecek!
Özellikle CHP'nin cemaatten, Ekmel Bey'e savrulmasının faturası ağır olacak!
Küresel pozisyonu almayı bilemeyen CHP ile MHP tasfiye edilecek!
Kendiliğinden olacak bu! Arkalarındaki İstanbul sermayesi ile en arkada saklanan ve bizim göremediğimiz İNGİLTERE kadro dışı kalacak!
Türkiye'yi yöneten İngiliz-Yahudi işbirliği tarihin karanlık çöplüğüne gidecek!
Kendi milletinden çok COLA'nın çıkardığı adaylara güvenenler yıkılacak!
Gücün millette olduğunu anlamayanlar gelmemek üzere gidecek!
Çıkardıkları ÇATI ADAYININ ismini bile söyleyemeyenler zorunlu EMEKLİ olacak! Bu iki hareket sancılı bir dönemle çalkalanacak ve MİLLİ olmak zorunda kalacak!
Bunlar muhalefetin yaşayacakları...
Bir de ülkenin yaşayacakları var...
Erdoğan seçildiğinde BAŞKANLIK sistemi gelecek! Bölgedeki umudu ANKARA olanlar, ANADOLU'ya eklemlenecek! Başı sıkışan kapımızı çalacak! Türkiye sınırları fiilen bitirecek!
Buckingham'ın çizdiği sınırlar kalkacak!
Ortadoğu Londra'ya değil İstanbul'a akacak! Bu İngiltere'nin küresel oyuncu olarak yaşamasını bitirecek! ROL Ankara'ya geçecek! Bu da OSMANLI'nın geri gelişi demek!
Türkiye dün sandık başına gittiğinde buna karar verecekti!
Sonuçları görmeden yazmama rağmen milletin tercihini biliyor ve görüyorum! Çok da zor değil zaten!
Bir millet üzerine giydirilen DELİ ELBİSESİNİ YIRTIP ATIYOR!
En büyük sorun bu elbisenin varlığını bilememekti! Şimdi bilmekle kalmadık, kaldırıp attık! Şimdi onlar düşünsün!
Çocuklarımız çok büyük bir DEVLETİN ÜYELERİ OLARAK büyüyecek!
Biz bunu görür müyüz bilemem!
Ama onlar için ufuk hiç bu kadar parlak olmadı!
Bu milletin mensubu olmakla gurur duyacak insanlar! Tarih kaldığı yerden devam edecek!
90 yıllık ara fazlaydı zaten!
Hoş geldin BÜYÜK TÜRKİYE...