BÜLENT ERANDAÇ

BÜLENT ERANDAÇ

Tarihi 19 Kasım 2017

NATO mermer

Şu NATO'ya bakar mısınız? Ruhsuzluğunu bir kez daha, Türkiyemize, Atatürk'e, Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan'a utanmadan saldırarak gösterdiler. Ne söz anlamaz, ne söz dinlemez, taş gibi kafaların yönettiği bir kuruluş halinde.
Suriye'yi parçalamaya kalktıkları anda Türkiyemize karşı gösterdikleri tavır tam bir ruhsuzluk, tam bir küstahlıktı.
Ülkemizin dış tehditle başı ağrıyordu, bir kenara çekildiler. Örtülü, Türkiye'ye ve bölgeye yeni sınırlar çizme planlarını yapmaktan utanmadılar. Suriye'den gelecek füzelere karşı Hollanda'nın, Almanya'nın patriotları göndermelerine uzun süre ayak dirediler.
Gelenleri de aniden terbiyesizce geri çektiler.
Türkiyemiz kendisini savunmak için Rusya'dan S-400 füzelerini almaya kalktı, ağababaları ABD-Pentagon karşı çıkıyor. Anlaşılıyor ki, Bağımsız Türkiye'nin gür sesi Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan'ın proaktif dış politikalarını kırma, Türkiye'yi yeniden kontrol altına almak istiyorlar. Cevabımızı Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan veriyor:
"Başaramayacaksınız, milletimizi bölemeyeceksiniz, bayrağımızı indiremeyeceksiniz, vatanımızı parçalayamayacaksınız, ezanlarımızı susturamayacaksınız, bu ülkeye diz çöktüremeyeceksiniz, bu halka boyunduruk vuramayacaksınız!"

​İLHAN KESİCİ, FETÖ İÇİN KEM KÜM ETTİ
CHP antrenörü Doğan Medya'nın CNN'ine İlhan Kesici bir akşam, bir hafta sonu programlarıyla sahneye çıkarılıyor.
İlhan kesici, CHP'nin muhtemel cumhurbaşkanı adayı olacağından pompa sorularla vitrine oturtuluyor.
Dün(Cumartesi)Bu hafta sonu programının sunucusunun aklına, bir ara;15 Temmuz Fetullah darbesi geldi. Bu soruya ilhan Kesici'nin kıvır kıvır, kem küm cevapları görülecek durumdu.
15 Temmuz darbesinin militanı NATO gladyosu, CIA kuklası Fetullah olduğu gerçeğini net ve açık söylemekten kaçındı.
Net ol İlhan Kesici, net ol.
Yarın meydanlara çıkacaksın.
"15 Temmuz darbesini, Fetullah yaptı. Fetullah rezil adamdır, kukladır. Amerika Türkiye'yi, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ı teslim almak için bu darbeyi yaptırmıştır" demekten çekinme.




Zamanımızın Lawrence'si McGurk: Geçtiğimiz hafta, Rakka'da DEAŞ'LA PKK-YPG-SDG'nin yaptıkları KİRLİ İTTİFAK büyük tepki doğurdu. Rün ise aynı topraklarda Brett McGurk Rakka'nın yeniden yapılanması için dolanıyordu. DEAŞ ve PKK'nın hamisi olan ABD'nin köprü adamı Mc Gurk isimli zamanımızın 'Lawrence'sidir.

​İYİ PARTİ'DE İPLER KORAY AYDIN'DA
İParti'de hizipçilik başladı. Eski DY P'li Cevher Cevheri kaçtı. Eski AK Partili Ersönmez Yarbay çekirdek kadroda yok. Koray Aydın ipleri tamamen ele aldı. 3 kişilik teşkilatlanma komitesinde sıkıntı var. Ümit Özdağ'ın adamı By-Pass edilirken, parti programındaki NATO maddelerine gelen yoğun eleştiriler karşısında Ümit Özdağ, NATO maddesini parti programına kendisinin koyduğunu açıkladı.

İŞTE BU AŞK...
CUMHURBAŞKANI Tayyip Erdoğan anlatıyor:"Sene 1985. İstanbul'da il başkanlığına getirildim. Her akşam 18 ile 22 arasında parti ilçeleri açık olacak diye karar aldık. Bu kararı il merkezinden telefonlarla sürekli kontrol ediyorduk. Bir akşam, Şişli cevap vermiyor dediler. Bir arabaya atlayıp gittim ki, kapı açıldı. Kapıyı henüz tanımadığım, gözleri yaşlı bir kardeşimiz açtı. 'Niye ağlıyorsun?' diye sordum.
'Biraz kederlendim başkanım, hiçbir derdim yok' dedi. Ertesi sabah ağlamasının gerekçesini öğrendim. Meğerse Abdülmecit kardeşimin refikası doğum esnasında şehit olmuş. O da yavrusunu yengesine teslim etmiş. Hanımını da hastanenin morguna indirmiş. Nöbetim var diyerek koşarak nöbete gelmiş. Değerli kardeşlerim, bu davanın mayasında Abdülmecitlerin bu imanı var.
Abdülmecit Yücel, bir süre sonra Isparta'ya taşındı. Refah Partisi'nin Isparta İl Teşkilatı'nın kurulmasını sağladı. 1992'de İstanbul'daki bir parti çalışmasına katılmak üzere beş arkadaşıyla Isparta'dan yola çıktı. Ancak Kütahya civarında gerçekleşen bir trafik kazasında hayatını kaybetti. İşte bu aşk, bu heyecandır bizi bugünlere getiren."

DERİN SÖZ
Bir insanın gerçek zenginliği, onun bu dünyada yaptığı iyiliklerdir. Zengin, çok mala sahip olana denmez, zengin kalbi olana denir.
Hazreti Peygamber (SAV )