BÜLENT ERANDAÇ

BÜLENT ERANDAÇ

Tarihi 23 Eylül 2017

Haçlı-Siyonist beyinler...

Türkiyemiz'i savunmak, önce oyunu anlamaktan geçer. Milattan Önce 500 yıllarında yaşamış Çinli stratejist, filozof ve komutan SUN TZU, Savaş Sanatı (The Art of War) adlı eserinde "En başarılı komutan düşmanın planlarını bozan komutandır, ikinci başarılı komutan düşmanın birleşmesini engelleyen komutandır, üçüncü başarılı komutan düşmanı harp sahasında taarruzla yenen komutandır. En kötü komutan ise güçlü surlarla korunan bir bölgeyi kuşatan komutandır" sözleriyle, MARİFETLİ LİDERLİĞE işaret etmiştir. Sun Tzu'nun "Savaş Sanatı" eseri yaklaşık olarak 2 bin 500 yıl önce yazılmasına rağmen, günümüzde önemini hiç kaybetmemiştir. "Düşmanı çok iyi bilmek zorundasın, her zaman güçlü taraftan sakınıp zayıf tarafa taarruz etmeyi bileceksin. İstihbaratı çok iyi kullanırsak aynı şekilde düşmanı tanımamız da kolaylaşır" sözleriyle gelecek liderlere yol göstermiştir. Onun, "Kendini ve düşmanını bilirsen girdiğin yüz savaşı da kazanırsın, kendini bilip düşmanı bilmezsen bir kazanır bir kaybedersin" sözleri günümüzde de DERİN OYUNLARI anlamamıza çok faydalı olmaktadır. Derin ABD'nin tezgahladığı 21'inci Yüzyıl planlarını dikkatle takip etmek zorundayız. ABD derin devleti ne yaptığını çok iyi biliyordu. 9/11 jeopolitik bir tertipti. 21'inci Yüzyıl haritalarını hazırlayan Pentagon-CIA, 11 Eylül 2001'de İkiz Kuleler'i ajanlarına vurdurdu. Bu bahane edilerek, Müslüman dünyada yeni uydu devletçikler kurmak, petrol/gaz ve deniz ulaşımını kontrol altına almak üzere, Afganistan ve Irak'a çöktü. Dikkatle bakınız. Afganistan, büyük güç olmaya başlayan ÇİN'in, Irak'ta Mezopotamya parselasyonunun İNGİLİZ ANAHTARI'dır. Derin ABD'nin İNGİLİZ ANAHTARI PKK -PYD, DEAŞ, Bokoharam'dır.
CIA kuklası FETÖ ülkemize yönelik taşerondur. NATO gladyosu örgütlerin, Türkiyemiz'in bütünlüğüne yönelik ciddi bir tehdit olduğunu çok iyi okuyan Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan da gardını almıştır. Ortadoğu ve Afrika'da yeni uydu devletçikler kurmak için CIAPentagon beyinleri derin planlar yapıyor.
Dünyayı küçük ülkelerden oluşan ŞEHİR DEVLETLERİNE dönüştürmeye çalışıyor. "Daha kolay yönetmek için" kanlı, hesaplı, planlı operasyonları sürdürüyor. Cumhurbaşkanımız, oyunu planlayanı, hedeflerini çok iyi bildiğini, CIA kuklası NATO gladyosu Fetullah'ın hain darbe girişimi olmadan açıkça göstermişti. TARİH: 7 HAZİRAN 2016... Cumhurbaşkanımız Erdoğan'ın o günkü vurgulamalarını, tekrar okuyalım: "Türkiye'yi terör örgütleri aracılığıyla, terör eylemleriyle, teröristlerle terbiye edeceğini, istediği şekilde yönlendireceğini sananlar beyhude uğraşıyorlar.
SEVR'İN YARIM BIRAKTIĞI İŞİ TERÖR ÜZERİNDEN TAMAMLAMAK İSTİYORLAR.
Yüzyıl önce binlerce kilometre ötelerden farklı milletlerin askerlerini Çanakkale önlerine getiren saik neyse bugün de aynıdır. O gün İstanbul'u işgal etmenin rüyası içinde 450 yıllık araya son verme özlemiyle gelenler, bugün de terör örgütünü aynı hedef için maşa olarak kullanıyor. Haçlı seferlerinin, Moğol istilasının, Sevr'in yarım bıraktığı işi bu kez terör örgütü üzerinden tamamlamak istiyorlar..."

SONUÇ: Haçlı-Siyonistler cetvellerle çizdikleri Müslüman coğrafyada yüzyıl dans ettiler, şimdi Amerika aynı coğrafyada bir yüzyıl daha DANS ETMENİN peşindedir.
Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan'ın hassasiyeti buradan kaynaklanıyor.
Irak'ta Barzani, Suriye'de PYD-PKK devletçiklerinin, daha sonraki on yıllarda, Türkiye'ye uzatılmasının, Derin ABD'nin planı olduğunu çok iyi biliyor.
Gizli Dünya Devleti Beyni Rockfeller ne demişti: "Müslüman Türkiye öncü bir ülkedir. İslamiyet'i yıkmak istiyorsak önce Türkiye'den başlamalıyız..." Müslüman coğrafyayı yeniden parselasyona tabi tutanlara sesleniyoruz. İSLAMİYET'İN YIKILMAYAN TEK KALESİ TÜRKİYE'YE UZANAN ELLERİ KIRARIZ.