BÜLENT ERANDAÇ

BÜLENT ERANDAÇ

Tarihi 22 Eylül 2017

Entrikalara izin vermeyiz

Dünyada, Hilal ve Haç'ın mücadelesi hep var oldu, olmaya devam edecek. Uydu devletçiklerini Haçlılar kuruyor, onlar idare ediyor. Suriye'yi İngiliz/Fransızlar kurdu. Bugün Amerika/Rusya yönetim mücadelesi sürüyor.
1948'de İsrail'i Haçlı İngiltere kurdu. (İngiltere ) Evanjelist Hıristiyan Amerika kontrol ediyor. Irak'ı Haçlı İngiliz/Fransızlar kurdu. Irak'ı bugün Evanjelist Hıristiyan Amerika yönetiyor.
Bölüyor, uydu Kürt devletçiğini, Evanjelist Hıristiyan Amerika-Siyonist İsrail beraberce kurguluyorlar. Belli ki Birinci Dünya Savaşı'nın son perdeleri oynanıyor.
21'inci Yüzyıl parselasyonu mimarı tam 22 yıl önce (1997) Yahudi Bernard Lewis tarafından önerilen düşünceler doğrultusunda bazı varyasyonlar ile sistematik olarak uygulanmaktadır.
Entrikalar, örtülü ve açık operasyonlar ve taşeron savaşlar yoluyla dünyaya hükmetmek için emperyalist tasarım yürütülmektedir. Bernard Lewis, oryantal araştırmalar, İslam tarihi ve özellikle Osmanlı İmparatorluğu tarihi üzerine çalışmalarıyla ünlüdür. Lewis, 98 yıllık bir İngiliz-Amerikan tarihçisidir ve İngiliz MI6 ajanlarının yetiştirildiği Princeton Üniversitesi'ndeki Yakın Doğu Çalışmaları Profesörüdür. ABD beyinleri Kissenger, Zbigniew Brzezinski ve "Büyük İsrail" projesini yazan Odid Yinon'un hocasıdır.
Büyük aktör AMERİKA sahnede. 11 Eylül 2001'deki İkiz Kuleler çakma operasyonu, yeni dünya parselasyonu için CIA-Mossad tarafından kurgulandı.
Pentogan-CIA-silah-petrol-kimya Baronlarınca harekete geçirilen Haçlı Orduları, Afganistan ve Irak'ı işgal etti. Günümüzde, Barzani'ye uydu devletçik kurdurma perdesi oynanıyor.
İngiltere'nin Ortadoğu'daki sömürge tasarımının yeni versiyonlarını DERİN AMERİKA yürütmektedir. Bugün Ortadoğu'da Amerikan-İsrail, Oded-Yinon planı uygulamadadır. "Büyük İsrail", Nil Vadisi'nden Fırat'a kadar uzanan bir bölgedir. İsrail yayılmacı BÜYÜK İSRAİL projesini Arap, Kürt ve Türkiye coğrafyasında işletmektedir. Haçlı- Siyonist proje, Filistinliler'i Filistin'den dışlayarak hem Batı Şeria'nın hem de Gazze'yi İsrail Devleti'ne katmayı, Lübnan, Ürdün, Suriye, Sina ve Irak'ta UYDU DEVLETÇİKLER kurmayı içermektedir. Irak'ı bir Kürt devletine ve iki Arap devletine, biri Şii Müslümanlar'a, diğeri Sünni Müslümanlar'a bölmeye çalışmaktadırlar. Nitekim, 2008'deki Atlantik ve ABD askeri Silahlı Kuvvetler Dergisi'nde, Yahudi Yinon Planı'nın taslağını içeren yayınlanmış haritalar bugünlerde de ortalıkta dolaşıyor. Irak, Suriye'nin parçalanmasından sonra, masalara, Fırat ve Dicle'nin geleceği ve gıda emperyalizmiyle Ortadoğu ve Afrika topraklarının parselasyonu yatırılacaktır.
ABD'nin yaşayan Beyni Henry Kissinger henüz 1970 yılında "Petrolü kontrol ederseniz ülkeleri, gıdayı kontrol ederseniz insanları yönetirsiniz" sözü ile bu alandaki uzun vadeli planı açık bir şekilde ortaya koymuştu. Bugün, Irak'ta Barzani'ye, taşeron Suriye'de terör katilleri PKKPYD'ye uydu devletçikler kurdurmanın ardında, bu iki bölgeden geçen Dicle ve Fırat'ın bulunduğu gerçeğini asla unutmamalıyız. Almanya'nın hasmane tavırlarını, Amerika-İsrail'in Ortadoğu'yu Balkanlaştırma planlarının hepsi nihayetinde, TÜRK, Kürt, Araplar'ı bölmeye, küçük devletler kurdurarak, İsrail'in güvenlik şemsiyesini geliştirmeyi, Fırat-Dicle'nin kontrolünü, Mezopotamya topraklarının Gıda Emperyalizmi doğrultusunda parsellenmesini içermektedir.

SONUÇ: İngiliz ve Fransızlar'ın, cetvellerle çizdikleri Ortadoğu üzerinde, Haçlı-Siyonistler yüzyıl dans etmişlerdir.
Aynı coğrafyada Haçlı-Siyonistler'in bir yüzyıl daha çevirecekleri entrikalara ASLA MÜSAADE EDEMEYİZ.
Suriye, Irak, Filistin'de yaşanan derin tezgahların hikayesini çok iyi okuyan Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan, Barzani'nin devletçik kurmasını, Irak'ın ve Suriye'nin bölünmesinin Türkiyemiz'in ulusal birliği ve toprak bütünlüğünü sarsmasını ve MÜSLÜMAN COĞRAFYAYI yeniden bölgelere ayrılmasını engellemek için diplomatik ve askeri hazırlıkları sürdürüyor.
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan-MGK kararları tarih yazacaktır. Misak-ı Milli yeniden canlanacak.