BÜLENT ERANDAÇ

BÜLENT ERANDAÇ

Tarihi 18 Eylül 2017

Bu millet kaosa geçit vermez

Derin dünya İlluminati'nin Türkiye kolları rahat durmadı.
Yeni bir oyun olarak, ADALET isimli senaryoyu sahneye koydular.
Baş aktör olarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu seçildi. CHP'nin başını çektiği bu oyun yer yer sürdürülüyor. Kaos oyununu hazırlayanlar, dış dünyada büyük bir algı operasyonuna yardımcı oyuncu olarak katılıyorlar.
Son olarak, Derin Amerika'nın, CIA ajanı Fetullah'ın kumpas kasetlerini kullanarak Türkiyemiz'i töhmet altında bırakma yönünde kumpasları ortaya çıktı.
Şunu görelim... İçeriden, dışarıdan şer odakların tek hedefi Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan'dır. Yeni Türkiye'nin, seçilmiş yerli ve milli liderimiz Erdoğan'ın önderliğinde bağımsız bir duruş gösteren, kimseden emir almayan, kendi bildiği doğruları 'O ne der, bu ne der' demeden ortaya koyan, karşısında hangi ülke olursa olsun kısasa kısas duruşundan rahatsız olanların operasyonlarına tanık olmaktayız. Son dönemde uygulanan karanlık planların zamanlamaları dikkat çekicidir. Çünkü oyunları bitmeyen taşeronların muhalefeti formatlama çabaları bitmedi.
Kemal Kılıçdaroğlu-Selahattin Demirtaş-Meral Akşener projeleri birbiri ardına sürüyor. Bu bağlamda, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu-CIA ajanı Fetullah- Derin Almanya'nın kuklası PKK'lılar (HDP) ile MHP'yi bölmeye çalışan mahfillerin zamanlamalarını dikkatle takip etmek durumundayız. Her türlü şeytani girişim en ince ayrıntısına kadar hesap edilmelidir. Çünkü bu lobi, Türkiyemiz'i ve Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan'ın etrafını sarmak için üst akılla birlikte karanlık planlar tezgahlıyor.
ŞİMDİ YENİ OYUN SAHNEYE
KONUYOR. AK PARTİ İÇİNİ
KARIŞTIRMAK.
Bu projenin ciğerini, AK Parti İstanbul Milletvekili-Gazeteci kardeşim Mehmet Metiner, çok güzel anlatan bir yazıya imza attı. Suret-i haktan görünen kimi kurnaz kalemşorları gayet güzel deşifre ediyor. Birileri planlı ve programlı, psikolojik harekât teknikli diktatör portresiyle, gerçek niyetlerini ortaya koyuyorlar. Yüzyıl önce, Sultan Abdülhamit'i yıkmada kullandıkları tekniği unuttuğumuzu düşünerek, aynı taktikle Cumhurbaşkanımız Erdoğan'ı yıkacaklarını sanıyorlar.
Bu gerçeği çok iyi okuyan, gazeteci-milletvekili Mehmet Metiner de kendini kurnaz sananlara, anladıkları dilden cevap veriyor. "Erdoğan'ı kimin adına eleştirdiklerini söylemeye cesaret edemeyen kurnazlar! Belli ki bir siyasi proje çerçevesinde Erdoğan liderliğini eleştiriyorlar.
O dönemlerde kibirlerinden ve şımarıklıklarından yanlarına yaklaşılamayan bu zevatın şimdi aynı eleştirileri başkalarına yapmaları tam bir ironi..." Mehmet Metiner'in kimlerden bahsettiğini biliyorsunuz. Mehmet Metiner, bu bilinen malum isimlerin tezgâhını deşifre ediyor, tıpkı rezillikleri bilinen Avrupa Birliği liderleri gibi Erdoğan'ı 'Batı düşmanı' kampa yerleştirmekten çekinmiyorlar. Kendi homurtularını ve hoşnutsuzluğunu AK Parti'nin içine mal ederek fitne çıkartmaya çalışıyorlar.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı alaşağı etmek için tezgâh kuran başta CHP, HDP (PKK), Meral Akşener, CIA ajanı Fetullah, Batı'nın uşağı eski Marksistkomünistler, Batı'ya beynini kiralamış aydınlar ortalıkta cirit atarken, bu cepheye odun taşımaktan çekinmiyorlar.

SONUÇ: Haçlı-Siyonistler, şunu açık ve net olarak gördüler ki Tayyip Erdoğan'a diz çöktürmeden, onu aşmadıktan sonra Türkiye'de istedikleri oyunu oynayamayacaklar, ameliyat yapamayacaklar. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan varken, ILLUMİNATİ'NİN TÜRKİYE KOLLARINA asla ekmek yok. Bu millet, üst aklın Türkiye'de ameliyat yaptırmasına izin vermez.