BÜLENT ERANDAÇ

BÜLENT ERANDAÇ

Tarihi 25 Temmuz 2017

İsrail’e yürü Kemal Bey

İsrail , Müslümanlar'a saldırma, zulüm yapma cesaretini nereden alıyor? 1969'da İsrail askerleri Mescid-i Aksa'da büyük bir yangına sebep olmuşlardı. Dönemin İsrail Başbakanı Golda Meir şunları söylüyordu:
"O gece sabaha kadar korkudan uyuyamadım.
Zannediyordum ki Müslümanlar dört bir taraftan İsrail'e girecekler.
Lakin sabah oldu ve korkulan olmadı. İşte o zaman idrak ettim ki biz dilediğimizi yapabiliriz, zira bu ümmet uyuyan bir ümmettir..." Ve bu gün milleti-ümmeti uyandıran Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan, Haçlı-Siyonistler'in hedefi oluyor, Kemal Kılıçdaroğlu'ndan ses yok. Büyük Türk Milleti ayağa kalkıyor. 80 milyonun kalbi kırık, gönlü hüzünle dolu. Kemal Bey'den bir şeyler bekliyorsunuz, çekilmiş sütre gerisinde seyrediyor.
Cumhurbaşkanımız Erdoğan'ın, Şimon Peres'e "Siz (Yahudiler) öldürmeyi iyi bilirsiniz" demesinin üzerinden fazla zaman geçmedi. O günden sonra, Müslüman dünyanın kalbine hançer gibi sokulan İsrail'in, barışa en büyük engelin olduğunu devamlı hatırlattı. Hiçbir Müslüman ülke liderinin söylemekten çekindiği sözleri İsrail'e yöneltiyor. Cumhurbaşkanımız, İsrail zulmüne lanet okuyor, dünyayı hareketlendirmeye çalışıyor, Kemal Bey hiç oralı değil. Kemal Bey, Batı istediği için "Adalet" diye Ankara'dan İstanbul'a yürüyorsun da, katil İsrail'in zulmü karşısında neden sesiz kalıyorsun? İsrail zulmüne de yürümen için ne yapmak lazım? Müslüman topraklarının kanla dolduğu bu günlerde, anamuhalefet partisi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan ses yok.
Kılıçdaroğlu aziz milletin seçtiği iktidara, 15 Temmuz şanlı direnişine, 16 Nisan kararlarına laf ediyor, ancak Almanya, Amerika, İsrail karşısında nedense sessiz. Alman siyasetçileri rezilce saldırıyor. Amerika, katil sürüsü PKK-PYD'ye silah veriyor. İsrail zulüm yapıyor, Kemal Bey'den tık yok. CIA-Pentagon kuklası Fetullah, Türkiye'yi işgale kalkmış Kemal Bey, 'kontrollü darbe' safsatalarıyla lojistik taşıyor.
CIA-Pentagon-NATO kuklası Fetullah'ın militanları darbe yapmaya kalkmış, 250 vatan evladı toprağa düşmüş, aziz ruhlarına saygılı olunuz.
Bugün Gazze'de, Filistin'de, Yemen'de, Sudan'da, Somali'de Müslümanlar acı ve zulüm içindeyseler bunun sebebi sadece İsrail değildir. Onların ağababalarıdır.
Zaten mevzu "Hilal ve Haç" savaşı değil mi? Haç altında toplananlara bakınız. Amerika, İngiltere, Almanya, Fransa. İsrail onların Müslüman dünyayı parçalamak için kurguladığı İNGİLİZ ANAHTARIDIR.
Yıllarca Türkiyemiz özellikle kontrol altında tutuldu. Batı'ya hayran iktidarlar, gerekirse darbeler ve kontrollu gerilim stratejisiyle, dışa bakamaz, Müslüman dünya ile ilgilenemez duruma getirildi.
Tayyip Erdoğan'ın gelişiyle, Haçlılar'ın Türkiye planları çökmeye, projeleri parçalanmaya başladı. Ortadoğu ile ilgili ABD-İNGİLTERE-İSRAİL Siyonist planın gerçekleşmesini durduracak tek bir lider var. Tayyip Erdoğan sadece Türkiye için değil, tüm İslam alemi için bir umut ve şanstır.
Zaten Batı'nın yıkmaya çalışması bundandır.

SONUÇ: Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan'ın "ONE MINUTE" çıkışının ardından bütün Müslüman ülkeler hep bir ağızdan "ONE MINUTE" diyebilselerdi veya şimdi diyebilseler her şey değişecek. Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan ve güçlü Türkiye'nin, Fırat Kalkanı ve Afrin Kılıcıyla Koridor paçavraya çevriliyor. Katar'ın arkasında durarak, Körfez planları işlemez oluyor. Erdoğan direndikçe, Müslüman dünyanın bölünmesi zorlaşıyor.
TÜRKİYE'NİN ÖNCÜLÜĞÜNDE İTTİHADI İSLAM, Haçlılar'ın uykusunu kaçırmaya devam ediyor.
Bu bir ümmet meselesi ise bütün Müslüman ülkelerin birleşerek Filistin'e, Kudüs'e, Kıble'ye sahip çıkması lazım...
MÜSLÜMANLAR BİRLEŞMELİ...