BÜLENT ERANDAÇ

BÜLENT ERANDAÇ

Tarihi 25 Mayıs 2017

Haberi yokmuş

CIA-PENTAGON-NATO kuklası Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) Türkiye'yi işgale yönelik 15 Temmuz darbesiyle ilgili olarak en yüksek rütbeli iki komutan cezaevinde.
Birisi Hava Kuvvetleri eski Komutanı Akın Öztürk, diğeri İkinci Ordu Komutanı Adem Huduti. Ne tesadüf. Çok yüksek rütbeli bu iki komutan da mahkemelerde, "Darbe ile ilişkimiz yok" diyebildiler. Hele, Akın Öztürk'ün "Askeri darbeyi kimin planlayıp yönettiğini bilmem" sözleri karşısında isyan etmemek mümkün değil.
Yüksek rütbeli komutanlar inkar ederken, "Haberimiz yok. Valla bir şey bilmiyoruz" derlerken, tek bir darbeci Yarbay Levent Türkkan, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) üyesi olduğunu itiraf etti.
"Ben Paralel Yapı üyesiyim. Bu cemaatte yıllarca gönüllü olarak hizmet ettim. Bugüne kadar cemaatte olduğum abilerime itaat ettim, onlar tarafından verilen emirlere bugüne kadar harfiyen riayet ettim" dedi.
Bütün FETÖ'cüler inkâr, inkâr...
Sadece bir yarbay itiraf ediyor. Olur mu böyle şey? Mahkeme karşısına ilk kez çıkan Hava Kuvvetleri eski Komutanı Akın Öztürk'ün söylediklerini dinleyince inanınız kanım dondu. Ruhum karardı.
Öztürk'ün "Askeri darbeyi planlayıp, yöneten bir kimse değilim. Kimin planlayıp, yönettiğini bilmem" sözleri karşısında isyan etmemek, insanlarımızı kör ve sağır pozisyonuna sokma karşısında bağırmamak mümkün mü? Orgeneral olmuş, kuvvet komutanlığına yükselmiş Akın Öztürk, gözümüzün içine baka tuhaf şeyler söylüyor. Darbe girişimiyle hiçbir ilgisi yokmuş, katkısı, hatta haberi yokmuş. Nerede ise "15 Temmuz gecesi yolumu şaşırdım, bir de baktım ki, Akıncı Üssü'ne gelmişim" demediği kaldı.
15 Temmuz'dan bu yana 10 ay geçmiş, birçok belge, bilgi ortaya çıkmış, darbeyi CIA-PENTAGON-NATO kuklası Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) yaptığı apaçık ortaya çıkmış, beyin adam denilen Akın Öztürk, "Haberim yok. Bilmiyorum" diyebiliyor. Akıncı Üssü'ne gidiyor, damadı Hakan Karakuş filo komutanı, o filolar milletimizi bombalıyor, bunu bile merak etmiyor. Hayret bir şey.
İnsanın biraz yüzü kızarır.
Türkiye'yi işgal etmeye yönelik FETÖ darbesinin ertesi günü konuşan Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Abidin Ünal'ın sözleri kulaklarımda çınlıyor:
"Akın Öztürk'e güvenmiyorum.
Kesinlikle doğru söylemiyor. Hava Kuvvetleri'nde bir tane FETÖ'cü asker bırakmamaya and içiyorum. Gri yok.
Siyah ya da beyaz var. Ya siyahsınız ya beyaz..." Darbenin merkezi Akıncı Üssü davasında tutuklanan Hava Kuvvetleri eski Komutanı Akın Öztürk'ün damadı Yarbay Hakan Karakuş, darbe girişiminden sonra Meclis'i bombalayan pilotlardan eski Yarbay Hasan Hüsnü Balıkçı'nın evinde saklandığını söylemişti.
Meclis'i bombaladığını itiraf eden pilot Kurmay Albay Hasan Hüsnü Balıkçı ise ilk ifadesinde, "Yerden bize koordinat verildi, ben de bombayı Meclis'e bıraktım" demişti. Meclis'i bombalayan pilot Balıkçı ilk ifadesinde, Hakan Karakuş'un darbe girişiminden birkaç gün önce kendisine harekât olabileceğini söylediğini aktarmıştı.

SONUÇ: FETÖ'cüler en tepeden aşağı kadar yalan söylüyorlar. İşi sulandırmaya çalışıyorlar. Yalan söyleyerek, kıvırarak yırtacaklarını sanıyorlar. Mahkemeler şu cezayı verir, bu cezayı verir. Ama esas büyük ceza milletin kestiği cezadır. Allah'ın vereceği cezadır. Bu cezalardan asla kurtulamayacaklar.
GELECEKTE DARBECİLERİN VE ARKALARINDAKİ SERVİSLERİN (CIA-MI6-BND) ÜZERİNDE SAHNE IŞIKLARI YANACAK. ÇÜNKÜ, GÖK KUBBENİN ALTINDA HİÇBİR ŞEY GİZLİ KALMAZ.