BÜLENT ERANDAÇ

BÜLENT ERANDAÇ

Tarihi 17 Nisan 2017

Anadolu ihtilali

Cumhur'un bayramı mübarek olsun. Bugün 80 milyon Türkiye'de vatandaşlarımız farklı etnik yapılara, kültürlere sahip olabilirler ama 'Biz hep birlikte Türkiye'yiz' demişlerdir. 'Biz hep birlikte Türk milletinin birer bireyiyiz' diye haykırmışlardır. Türk İslam Medeniyeti'nin yeniden büyümesine karar veren milletimiz, 21. Yüzyıl Türk çağını ilan etmiştir.
Türk Dünyası olarak hep birlikte yürümek için küresel platforma mesajını gönder-miştir.
Birlikte inşallah insanlığa barışı, kardeşliği takdim edeceğiz. Hep bağımsız, hür yaşayarak, Ay Yıldızlı bayrağımızı ebediyen dalgalandıracak ve Müslüman olarak Allah'a giden yollara alnımızı koyacağız. 17 Nisan 2017, tarihi büyük yürüyüşün hızlandırıldığı gündür.
1946 hileli seçimlerinden beri süren demokrat-vesayetçi kavgasının son raundu tamamlanmıştır. Demokratik siyaset kurumu bürokratik vesayet kurumuna karşı kesin bir zafer kazanarak, BÜYÜK TÜRKİYE'NİN ayağındaki prangaları kırmıştır. 16 Nisan 2017, Anadolu ihtilalının son aşamasıdır. 23 Nisan 1923 Cumhuriyet Bayramı'yla kucaklaşmanın adıdır. Yani 'Cumhur'un bayramı her yılın Nisan'larında bayrak gibi dalgalanmayı sürdürecektir. 16 Nisan, "Yeter söz milletindir" diye yola çıkanların tarihi kavşağı dönmesidir. Merhum Başbakan Adnan Menderes'i asanları çöp tenekesine göndermenin adıdır. Darbecilik zihniyetini silerek, bağımsızlık meşalesini yakmanın günüdür. Türkiye'nin 16 Nisan itibarıyla gerçekleştirdiği Anadolu ihtilalinin kaynağı da çok açık olarak 15 Temmuz'dur. 15 Temmuz direnişi ve Türkiye'nin işgalci zihniyete birlik içinde duvar örmesidir.
Anadolu ihtilalinin ikinci aşaması 17 Nisan'da başlarken, Haçlılar'ın Türkiye'yi işgal darbesi 15 Temmuz ihanetinden hesap sorulmuştur. Demokrasiyi hedefleyen karşı-ihtilal teşebbüs zihniyeti çöpe atılmıştır. Hep söyledik. İnanıyorduk, Büyük Türk Milleti, 10 bin yıldan beri hep ileriye gitti. Hep büyüme kararı verdi. Hep lider ülke olmak için savaşları kazanmaya azmetti. Yine tarihi bir kavşakta gerçekleşen halk oylamasında yükselen ses açık ve net olarak, BÜYÜK TÜRKİYE kararlılığını ilan etti. Anadolu ihtilalinın son aşamasıyla, dirilişten yükselişe adım attık. Şimdi, yıkılan vesayetin yerine Yeni Türkiye inşa etme mücadelemiz topyekûn hücumlarla devam edecek. Hiç şüphesiz ki Türkiye, 17 Nisan sonrası hedefleri ve içeriği belirlenmiş yeni bir büyüme ve kalkınma yolunu önüne koyacaktır.
Türkiye büyük bir güç olarak öne çıkacak.
Yıldız ülke haline getirecektir. 17 Nisan mesajları, Asya'dan Avrupa'ya, Afrika'dan Amerika'ya, bütün Müslüman coğrafyayı harekete geçirecek.
Yeni dalga küresel ölçekte 21. Yüzyıl masa başı haritalarını, eksenleri değiştirecektir. Aziz milletimiz, Türkiye lideri Tayyip Erdoğan'a, küresel ölçekte güç vermiştir. 'Hatt-ı müdafaa yok, sath-ı müdafaa var, o da önce vatan, sonra dünyadır' talimatını vermiştir. Önümüzdeki günler, yıllar, 17 Nisan'ı başlangıç olarak içeride dönüşümün tamamlanması, dışta kararlı bir şekilde bölgesine ve dünyaya yönelmenin takvimiyle geçecektir.
Milletimiz, Haçlı Seferleri'ne alışkındı, ne yapacağını bir daha gösterdi. Haçlı Seferleri'ni yaşamış bir milletten, Birinci Dünya Savaşı da parçalanmanın ızdırabını çekmiş, on bin yılların tecrübesine sahip bir devlet geleneği apaçık ortada.

SONUÇ: HEDEF 21. Yüzyıl'da DÜNYA DEVLETİ olmak. BİZ BİRLİKTE TÜRKİYE'YİZ diyerek 20. Yüzyıl parantezini kapattık. Yakın tarihlere kadar, askeri ve bürokratik oligarşinin dümenleriyle, Batı'nın gözüne bakan zihniyeti çöpe göndermeyi başardık.
Anadolu'dan yükselen ses, dünyaya yeni şekil vermeye kalkanlara, devletleri parçalamaya çalışanlara, Müslüman kanı içmekten utanmayanlara nihayetinde Haçlı zihniyetini titretecektir. 16 Nisan kararı, bin yıllık tarihe göre verildi. 17 Nisan artık bir seferberliktir. Bin yıllık tarih yürüyüşünün en önemli adımlarını atmaya karar vermiş Büyük Türk Milleti'nin uyanışı, dirilişi, tarih sahnesine dönüşü kutlu olsun. Yüzyılların derinliğinden gelen dalgaların, geleceğin aydınlık sahillerine vuruşunu seyretmek ne güzel.