BÜLENT ERANDAÇ

BÜLENT ERANDAÇ

Tarihi 20 Mart 2017

Bilderberg paçavra oldu

ALMANYA NEDEN ÇILDIRIYOR, HOLLANDA NEDEN KUDURUYOR? Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan, Türkiye'ye karşı terbiyesizce saldıran Almanya ile Nazi rejiminin sergilediği paralelliği ilk defa, tam da en hak ettikleri şekilde dile getirdi. Almanya, Hollanda, Bilderberg'ciler çıldırdı.
Cumhurbaşkanımız Erdoğan'ın 15 Temmuz'da devrilmemesi Almanya'nın dengesini öylesine bozdu ki, 15 Temmuz sonrası süreçte Almanya'nın Türkiye'ye ve Erdoğan'a yaklaşımı ölçüsüz hakaretler seviyesine vardı.
Derin Almanya'nın derdi şudur:
Cumhurbaşkanımız Erdoğan'ın Almanya'da bulunan vatandaşlarımızı mobilize edebilme kabiliyetini kısıtlamak. Bu sebeple sadece bakanların konuşmalarını engellemekle kalmıyor, terbiyesizce saldırıyorlar, akılsızca baskı yapıyorlar. Sanıyorlar ki, Erdoğan ile gurbetçi vatandaşlarımız arasındaki bağı koparacaklar. Asla başaramayacaklar.
Avuçlarını yalayacaklar.
BİLDERBERG'CİLER DE KUDURUYOR: 28 aydır zirvedeki yerini koruyan A Haber, Türkiye'nin en çok izlenen haber kanalı olduğunu 18 Mart gibi ulvi, destansı bir zaferin (cumartesi) gecesinde bir kez daha gözler önüne serdi.
Tarihi yayınlardan birisine daha imza attı.
Son yılların hayati konularına parmak basan araştırmacı gazeteci-yazarlar Ergün Diler ve Bekir Hazar'ın sunduğu Yaz-Boz programı, dünyayı titreten, sermayeye yön bir avuç ailenin yönettiği üst düzey siyasetçiler ve büyük şirketlerin temsilcisi Bilderberg'i paçavraya çevirdi. Ve...
Çanakkale belgeseli de 80 milyonluk Türkiye'nin gönül tellerini titretti.
Tarihi 18 Mart gecesine ruh veren aHaber/atv'nin başarılı orkestra şefi, Genel Yayın Yönetmeni Abdülhalik Çimen'i tebrik ediyorum. Çünkü aHaber, haber kanalları içinde son zamanların sürekli 1 numarası...
Başarının arkasında, alt yapısının mükemmelliği, ekibin arkadaşlığı, uyumu, diğer TV'lerde olmayan belgeselciliği ve özel haberciliği bulunuyor.
Takvim gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni Ergün Diler ve yazarımız Bekir Hazar'ı alınlarından öpüyorum.
Hollanda'dan meşhur Bilderberg Oteli'nin önünden dünyanın kanını içen Bilderberg'çileri paçavraya çevirirken, Almanya'nın neden çıldırdığı, Hollanda'nın neden kudurduğu bir film gibi sergilendi.
Sevgili Ergün Diler ve Bekir Hazar, beyni eski ABD Dışişleri Bakanı Henry Kissinger'in olduğu kara kutuyu paçavraya çevirirken, "Bilderberg-CIA-SS Alman Nazileri-Hollanda kraliyet ailesi-Yahudi Sermayedar Rotschildler" parantezini çok güzel açtılar: "Emperyalizm'in, egemenliğini süper NATO, CFR, Trilateral ve Bilderberg gibi bir dizi gizli örgüt açığa çıkıyor.
Bilderberg'in arkasında Alman, Hollanda sermaye ve kraliyet aileleri var. Son derece dar bir klik, sınıf hâkimiyetini sürdürmek için oluşturdukları mekanizmalarla dünyanın kanını emiyorlar.
Bilderberg 1954'de kuruldu. Bilderberg Grubu, İsrail kökenli zengin bir Polonyalı'nın oğlu olan Joseph Retinger'in kafasından çıktı. Hollanda Prensi Bernhard'ın daveti üzerine Oosterbeek'de, Bilderberg Oteli'nde bir araya gelindi. Prens Bernhard de Lippe Hollanda Kraliçesi'nin kocası.SS Almanya nazisiydi. Yanında, CIA Başkanı Allen Dulles vardı. Arkasında, dünyayı yöneten aile David Rockefeller bulunuyordu. Nazi Almanya'sıyla ve faşist İtalya'sıyla iç içeydiler." Genel Yayın Yönetmenimiz Ergün Diler, Hollanda'ya giderken, Bilderberg çukurluğunun derin planlarını çok güzel anlatmıştı: "Bilderberg-2017 Virginia'daki Westfields Marriott Hotel'de 1-4 Haziran tarihleri arasında yapılacak. ABD eski Başkanı Obama'ya yakın olan tam 21 isim bu toplantıda yer alacak. Türkiye'den 14 kişi katılacak. 4'ü hala aktif görev yaparken, diğer 10 isim, EVET, 15 Temmuz DARBE GİRİŞİMİ'NDE doğrudan etkili olan FETÖ'CÜLER... Hedefleri 16 NİSAN'DA TÜRKİYE'Yİ 'Hayır'la durdurmak...
Bunun için yapacakları çok şey var sanıyorlar."

SONUÇ: Gurbetçi vatandaşlarımız, kendilerini sahiplenen merhametli bir devlet yüzü ve gurur duyabilecekleri güçlü, ihtişamlı bir Türkiye'ye tanık oldukça Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan'ı apayrı bir yere koyuyorlar. Almanya, Hollanda, Bilderberg'ciler de kuduruyor. 16 Nisan'da aziz milletimizin EVET'leri Haçlılar'a atılacak en etkili tokatlardan birisi olacaktır.