BÜLENT ERANDAÇ

BÜLENT ERANDAÇ

Tarihi 26 Ağustos 2016

Kalkanımızı kıramayacaklar

SÜLEYMAN ŞAH'IN TOPRAĞI, Süleyman Şah'ın ruhu da muazzez oldu. Türkiye "Şah Fırat" operasyonu ile sınırımıza 35 km. uzaklıkta bulunan Süleyman Şah Türbesi'ni hemen sınırlarımızın yanına alarak ebedi yolculuğunda, düşmanlarından korumuştu. Süleyman Şah'ın naaşının nakledileceği Suriye Eşmesi'nde bir bölge ordumuz tarafından kontrol altına alınmış bayrağımız göndere çekilmişti.
Fırat Kalkanı operasyonuyla, Süleyman Şah'ın ruhunu da muazzez ettik. Tekrar bir vatan toprağı olan asli yerine dönmeye az kaldı. Yavuz Sultan Selim'le Doğu'yu, Kanuni Sultan Süleyman'la ile Batı'yı yüzyıllarca bir Küresel Güç olarak yönettik. Böyle büyük bir devletin torunları olarak, 21'inci Yüzyıl'da tarih yazmayı sürdürüyoruz. Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan, 2016 yılında dünyaya anlayacağa dilden mesajlar veriyor.
Cerablus harekatının başlama tarihi olarak 24 Ağustos'un seçilmiş olması, akabinde de dünyanın sayılı köprülerinden biri olacak Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün açılışının yapılacak olması ne olduğumuz kadar ne olacağımızı da ilan edişimizdir.
Aziz Türk Milleti Ağustos'u çok sever...
24 Ağustos 2016, Cerablus-Azez hattına kalkan kurduk. 2'inci Sykes-Picot'u paçavraya çevirdik. Yüzyıllar önce de çağı değiştiren bir milletin torunlarıyız. Fatih Sultan Mehmet 1453'te Ortaçağı kapatmış Yeniçağ'ı başlatmıştı. Adı Yavuz Sultan Selim olan 3'üncü Boğaz Köprüsü'nü açıyoruz. Asya ile Avrupa'yı bir kez daha birleştiriyoruz.
Aziz Türk milleti budur. Çağ değiştirir.
Kıtaları birbirine bağlar.
PAÇAVRAYA DÖNEN HAÇLI ANLAŞMALARI:
1) Anadolu topraklarını parçalayan 1920 tarihli Sevr Anlaşması'nı hazırlamışlardı. Bu peşkeş anlaşmasını, aziz milletimiz yine bir ağustos günü İSTİKLAL SAVAŞI'YLA paçavraya çevirmişti.
2) 1915'lerde İngiltere-Fransa, Osmanlı'yı parçalamak, Müslüman coğrafyasını bölmek üzere haritalar hazırlamıştı. Sykes-Picot ile Ortadoğu parçalanmış, Osmanlı topraklarından yapay sınırlarla 27 ülke çıkarılmıştı.
1'inci Sykes-Picot'un uygulanmasını 100 yıl sonra, Yeni Türkiye -Başkomutan Tayyip Erdoğan paçavraya çevirdi.
3) ABD Başkanı Bush, 2001'deki sahte İkiz Kuleler operasyonuyla, "Haçlı seferleri başladı" diyerek, Afganistan'ı, Irak'ı işgal etti. Irak'ı 3 bölgeye ayırdı.
2012 yılından bu yana da, ABD-İngiltere- Fransa Suriye'yi bölmeye, 3 devlet çıkarmaya çalışıyor, ikinci Sykes-Picot haritaları hazırlıyorlardı. PKK'nın siyasi uzantısı HDP'nin Eşbaşkanı Selahattin Demirtaş da (28 Ekim 2015) utanmadan konuşuyordu: "YPG (PKK) Fırat'ın diğer yakasına geçemezmiş. Geçecek. YPG Fırat'ın ötesine geçecek ve sizler de suyun bu tarafından mal mal bakacaksın." Bunu söyleyen Brüksel muhibi Demirtaş "... bakarken", şimdi Fırat'ın neresinde?

SONUÇ: 2'inci Sykes-Picot'u da Yeni Türkiye- Başkomutan Tayyip Erdoğan- Türk Ordusu paçavraya çevirdi. Fırat Kalkanı'mızı kıramayacaklar. Suriye'nin kuzeyinde PKK KUKLA DEVLETİ kuramayacaklar. Batı'nın taşeronu PKK'ya Anadolu toprakları mezar olacak.