BÜLENT ERANDAÇ

BÜLENT ERANDAÇ

Tarihi 20 Ağustos 2016

Haçlılar’a geçit yok

15 TEMMUZ 2016... Aziz Milletimiz, son Haçlı Ordusu'nu durdurdu. İç işgal girişimleri PKK ve FETÖ üzerinden yürütüldü. Çok uluslu bir müdahale bozguna uğratıldı.
2'inci Kurtuluş Savaşı kazanıldı. Şimdi önümüzde Yeni Türkiye'nin inşası var. Cumhurbaşkanı ve Başbakanımız Devrimsel işlere imza atıyor. 150 YILLIK ASKERİ-SİVİL BÜROKRASİ EGEMENLİĞİ kırılıyor, devletin bürokratik iskeleti değişiyor, ufuklar değişiyor. Artık, dünyaya bakan, dünya coğrafyalarına göre konuşan, düşünen bir Türkiye gelişiyor. Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan'ın devrimsel çıkışları, Sendika ve STK'ları da harekete geçirdi.
500 Bin üyeli- Hak-İş Konfederasyonu/ ÖzFinans-İş Sendikası Genel Başkanı Ahmet Eroğlu Cumhurbaşkanımıza gönderdiği mektubun özetini Takvim okurlarının bilgisine sunuyor:
MEKTUP: "15 Temmuz, yüzyıllık hesapların tersine döndüğü bir gündür.
Cumhurbaşkanımızın hayatına kast eden, ülkeyi 50 yıl geriye götürmekten başka ülkemizi ve bütün İslam aleminin umutlarını, mazlumların beklentilerini sonlandırmayı hedefleyen bu alçak ve hain yapıyla gövdemizi koyarak mücadele etmeye kararlıyız.
Bazı önerilerimizi sunuyorum:
1) Yurt içindeki mücadelenin en önemli ayaklarından birisi olan iş dünyası ve finans kaynakları detaylara kadar masaya yatırılmalıdır.
2) Yurt dışındaki FETÖ okulları için Türkiye'nin acil bir ÇÖZÜM PAKETİ sunması gerekir.
3) Yurt dışındakı okullarla ilgilenen işadamlarının büyük çoğunluğu, TUSKON üyesi ve Bank Asya nakdi ya gayri nakdi kredi müşterileridir.
Bu isimlerin, finans, ihracat-ithalat bağlantıları kesildiğinde, can damarları da kesilmiş olacaktır.
4) Dışişleri Bakanlığı acilen bir EYLEM PLANI koymalı. Elçilerin bir işi Türkiye'yi temsil, diğer işe FETÖ bağlantılarını kesmek olmalıdır.
5) Terör Örgütü Lideri ,Vatikan'la çok yakın işbirliği içindedir. Bu nedenle, FETÖ Cuntasının kullandığı dilin benzerliği dikkate alınmalıdır.
6) Dışişleri Bakanlığı koordine edecek ve resmi görüşmeleri yapacak. Eski Cumhurbaşkanları, Eski bakan ve eskiyeni siyasi parti liderleri , sendikalar, sivil toplum örgütleri, iş adamları dernekleri, devletle ve milletle barışık dini gruplar, yazarlar, birer lobi olarak ortak çalışmalar yapmalıdır.
7) Mücadelede, her ülke için ayrı ayrı koordinasyon kurulları oluşturulmalıdır. Gerekli bilgi, belge ve dokümanların merkezi bir kaynaktan sağlanması,programlarının yapılması ve mali işlerin koordine edildiği bir yapı oluşturmak şarttır.
8) FETÖ, en büyük hasarı dini kavramları kullanmak kaydıyla yine İslam anlayışımıza vermiştir. Bu tahribatı durdurmak üzere ,düzenli TV-Radyo- Gazete yayınları geliştirilmelidir.
9) Okul müfredatına bir ders konularak; Darbe ve FETÖ örgütü konusu işlenebilir.
10) Devlet Bürokrasisindeki 'sivil generallerin' görevlerine devam ettikleri sık tartışılan bir husustur. FETÖ'nün sivil bürokrasideki Generallerinin ve Kripto elemanlarının, darbe temizliğinden kurtulmak için yürüttükleri sahte davranışlar kamuoyuna açıkça ilan edilmelidir.
SONUÇ
EMPERYALİST YENİ HARİTALARI HAÇLILARA ÇİZDİRMEMEYE KARARLI, KALPLERİ, MİLLET -VATAN-EZAN-BAYRAK DİYE ATANLARA CANIMIZ FEDA OLSUN...