BÜLENT ERANDAÇ

BÜLENT ERANDAÇ

Tarihi 19 Ağustos 2016

Büyük milletin büyük devleti

Bazı tarihler vardır ki yüzyılları belirler. Örneğin 29 Mayıs 1453'te Fatih Sultan Mehmet'in İstanbul'u fethetmesi çağ değiştirdi.
Ortaçağ kapandı, Yeniçağ başladı.
18 Mart 1915: Aziz Milletimiz, Çanakkale'de dünyanın en güçlü İngiliz- Fransız donanmasını Boğaz'ın sularına gömerek yazdığı tarihle Avrupa emperyalizminin ruhsuzluğunu tescil ettirdi.
21 Mayıs 1921: Sakarya'da Haçlı Orduları püskürtüldü. 30 Ağustos 1922'de Birinci Kurtuluş Savaşı kazanıldı.
10 Ağustos 2014: Türk Devlet geleneğinde tarihi-hayati bir süreci ifade eder. Aziz Milletimiz 10 Ağustos 2014'te ülkemizin BAŞKAN tarafından idare edilmesine karar vermiştir. 21'inci Yüzyıl'dayız. 2099'a kadar Yeni Bir Dünya olacak. Yeni Türkiye bu düzende yerini almak için Cumhuriyet tarihinde ilk kez Cumhurbaşkanını direkt olarak bizzat seçmiştir. Bu durum, Yeni Türkiye'nin kodlanmasında önemli bir süreci göstermektedir. Türk tarihine dikkatle bakınız. Orta Asya Türk devletleri, Selçuklu, Osmanlı İmparatorluğu ve Türkiye Cumhuriyeti milattan önce başlayarak, milattan sonra da Türk Milleti devletlerinin, Han, Hakan, Kağan, Sultan, Padişah ve Cumhurbaşkanlarınca yönetilmesini sağlamıştır.
15 TEMMUZ 2016: Aziz Milletimiz, son Haçlı Ordusu'nu durdurdu. İşgale engel oldu. 2'inci Kurtuluş Savaşı kazanıldı.
Son Haçlı Ordusu aziz milletin önünde eritildi. Şimdi önümüzde çok önemli bir dönemeç var.
Yeni Türkiye'yi inşa yolunda, Cumhurbaşkanı ve Başbakan'ın son derece önemli açıklamaları var. Devrimsel düzenlemeler yapılıyor.
Yeni Türkiye'nin siyasi mimarisi değişiyor, 150 YILLIK ASKERİ-SİVİL BÜROKRASİ EGEMENLİĞİ kırılıyor, devletin bürokratik iskeleti değişiyor, ufuklar değişiyor.
Artık, dünyaya bakan, dünya coğrafyalarına göre konuşan, düşünen bir Türkiye gelişiyor. AK Parti'nin kuruluş yıldönümünde Cumhurbaşkanımız Erdoğan'ın mesajında, TÜRKİYEMİZ'İN ÖNÜNÜ AÇACAK düşünceler vardı. Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan'ın, "15 Temmuz'dan sonra tüm Türk Milleti'ne hizmet etme mecburiyetimiz var (...) artık 15 Temmuz öncesi gibi en başta ben davranamam.
İktidar partisi olarak AK Parti böyle davranamaz. Muhalefet partilerinin de aynı anlayışta olduğuna inanıyorum. Medyanın, meslek örgütlerinin, tüm grupların da aynı anlayışta olduğunu ümit ediyorum" sözleri, geleceğimizi aydınlatacak özellikteydi.
Bir devletin temeli ve çatısı çok önemlidir. Sağlam temeller üzerine yükselen Yeni Türkiye'nin çatısında 80 milyonu KUŞATICI CUMHURBAŞKANI Tayyip Erdoğan ve BİRLEŞTİRİCİ Başbakan Binali Yıldırım'ın bulunuşu, Müslüman Dünyanın yıkılmayan tek kalesi Türkiyemiz için Allah'ın bir lütfudur.
Önceki gün, KÜRESEL VİZYONLU MİT VE ORDU kararı alındı.
1) Selçuklu'da Han, Osmanlı'da Padişah'tan başlayan Millet-Ordu bileşkesi, yeni çıkarılan kararname ile Millet-Ordu bileşkesinin Türkiye Başkan'ından başlatılması ....
2) 21'inci Yüzyıl'ın Türkiye'si için MİK teşkilatı kurulmasi. MİK (Milli İstihbarat Koordinasyon) doğrudan Türkiye Cumhurbaşkanına bağlı olarak çalışacak. Sağ kolu, İÇ İSTİHBARAT, sol kolu DIŞ İSTİHBARAT olacak.

SONUÇ: 15 Temmuz 2016'dan itibaren başlayan yeni süreç, 21'inci Yüzyıl paradigmalarına meydan okuyacak Yeni Türkiye kuruluşu, inşası, nihayetinde BÜYÜK TÜRKİYE olarak tecelli edecektir. 3 Milyon kilometrekarelik Gönül Coğrafyası bizi bekliyor.
MÜSLÜMANLAR'IN BİRLİĞİ-TÜRKLER'İN BİRLİĞİ.
BAYRAK BİZİZ. YENİ ŞAHLANIŞ DÖNEMİ içindeyiz.
Kutlu
olsun. ZAFER İNANANLARIN OLACAKTIR.