BÜLENT ERANDAÇ

BÜLENT ERANDAÇ

Tarihi 22 Temmuz 2016

Darbelerdeki tesadüfler

Rahmetli Adnan Menderes Rusya'ya yanaştı, 27 Mayıs 1960 darbesi oldu. Süleyman Demirel Rusya'ya yaklaştı, 12 Mart 1971 darbesi oldu. Muhtemelen, Ağustos ayının 10'una kadar Rusya lideri Putin'le Yeni Türkiye lideri Tayyip Erdoğan buluşacak, 15 Temmuz darbesi geldi. Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan, Putin ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirmişti.
Türkiye-Rusya arasındaki ilişkilerin normalleşmesinin önemi üzerinde durmuşlardı.
İki lider, yüz yüze görüşme konusunda da mutabık kalmışlardı.
FETÖ CUNTASI taşeronluğunda Derin Amerika-Pentagon-NATO ruhlu darbenin üzerinden 7 gün geçti.
Netleşen resimlere bakınca şu anda neler görünüyor? Küçük resimleri analiz ederek her gün biraz daha netleşmekte olan BÜYÜK RESİM ne gibi mesajlar veriyor, hep birlikte görelim.
1) NATO ZİRVE toplantısı 8-9 Temmuz'da Varşova'da toplandı.
Başta Obama olmak üzere küresel liderler katıldı. Dünyadaki her tülü haberleşmenin kontrolünü yapan uyduları kontrol altında tutan CIAPentagon, neden en küçük bir rüzgarı haber vermedi?
2) Zirveden 6 gün sonra NATO'nun Güneydoğu'sunun en stratejik ülkelerinden biri olan Türkiye'de, CIA korumasındaki Fethullah Gülen, tezgahlar kuracak, cuntası darbe yapacak, Amerika bundan habersiz olacak!
3) NATO toplantısında Rusya'yı çevrelemeye yönelik kararlar alınacak.
Türkiye de hassas pozisyonda olacak.
Böyle bir ülkeye darbe yapılacak, NATO'cular bilmeyecek.
4) Putin, henüz Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan'ı darbe sabahı (16 Temmuz) telefonla aradı. Amerika Başkanı Obama, Salı (19 Temmuz) gününe kadar neden bekledi, acaba?
Bu dört resim, çok önemli mesajlar verirken, arka planda bir başka resim netleşiyordu: Türkiye-Rusya beraberliği, Derin Amerika-NATO'yu tedirgin etmiş olmasın? Çünkü, Türkiye'nin çok hassas süreçlerde, Rusya ile yakınlaşması, yakın işbirliği kurması, Derin Amerika-NATO tarafından, Türkiye'ye DARBE olarak gelmektedir.
FETÖ'nün Türkiye'ye özellikle 2012'den bugüne her saldırışı Derin Amerika'nın menfaatlerinin tehdit altına girmesiyle gerçekleşti. Olanlara bir daha bakalım.
1) MİT'E SALDIRDILAR: Milli İstihbarat Teşkilatı, uzun yıllar MİLLİ olmamıştı. İlk defa MİLLİ pozisyona girdi. FETÖ, CIA'dan gelen talimatlara göre hareket etti.
2) Derin Amerika (Pentagon-CIA) Suriye'de PKK'nın uzantısı PYD'yi destekleme kararı alırken, PKK katillerine kafa tutan, Suriye Özgür Ordusu ve Türkmenler'e yardım eden Türkiye'nin MİT TIR'larına, FETÖ'nün adamları saldırdı.
3) Terör örgütü PKK'yı bitirecek, Suriye'de gelişecek PYD ve Amerikan Koridorunu akamete uğratacak barış süreci, FETÖ cuntasınca havaya uçuruldu.
4) Kobani saldırılarında Derin Amerikan'ın taşeronu DAEŞ kullanıldı, buna paralel PKK Türkiye içinde harekete geçirildi. FETÖ'nün görev yeri değiştirilmiş adamlarınca gizli destekler verildi. Türkiye sıkıştırıldı.
5) Mısır'da ve Ukrayna'da darbe yaptıran Derin Amerika, Türkiye'de bağımsız hareket eden, Milli ve Yerli Liderimiz Tayyip Erdoğan'ı yıkmak üzere, FETÖ cuntasına 17-25 Aralık'ta darbe yaptırmaya kalkıştı.
6) Türkiye, Rusya ile yeniden beraber olmaya kalktı, 15 Temmuz'da FETÖ CUNTASI'NIN ordu içindeki kanatlarına görev verdi.

SONUÇ: Derin Amerika çok biliyor ki İngiltere'nin AB'den çıkması, Ukrayna, Baltıklar, Karadeniz, DAEŞ, Suriye ve Irak Musul harekâtları gibi Amerikan çıkarlarını tehdit edebilecek en büyük güç Rusya'nın Türkiye ile yeniden yakın dostluk kurması...
HEDEF BAĞIMSIZ TÜRKİYE. MİLLİ VE YERLİ LİDER TAYYİP ERDOĞAN VE ARKASINDAKİ AZİZ MİLLETİMİZ....