BÜLENT ERANDAÇ

BÜLENT ERANDAÇ

Tarihi 21 Temmuz 2016

FETÖ’nün listesi

Fetö Cuntası'nın 17-25 Aralık darbe girişimi harekat planı-yol haritası, 27 Mayıs cuntacılarının yol haritasının revize edilmiş şekliydi. 27 Mayıs cuntacıları Yassı Ada'da yüzkarası bir mahkeme kurmuşlardı. Bu KARA ADA'da kara ruhlu Başkan Salim Başol ve Savcısı Ömer Egesel, demokrasi şehidimiz Adnan Menderes'e utanmadan, arlanmadan, "Sabık Başbakan" diye hitap ediyorlardı.
17 -25 Aralık'ta bizi FETÖ Cuntası'ndan Allah korudu.
Başarılı olsalar Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan'ın, "Dönemin Başbakanı" sıfatıyla iddianamesi hazırlanmıştı.
Avrupa'ya kaçan Savcı Zekeriya Öz, darbe mahkemesinin Başsavcısı olacaktı. Fetullah Gülen, Humeyni'nin Fransa'dan özel uçakla İran'a geldiği gibi Türkiye'ye getirilecekti. Hükümet kurmakta da 12 Mart 1971 darbesi yol haritası olacaktı. Başbakanı hazırdı, kabinesi kurulmuştu. Ordu Yüksek Komutası belirlenmişti. Genelkurmay Başkanlığı'na bir TÜMGENERALİ getireceklerdi. MİT Müsteşarı belliydi.
Meclis'i kapatmayacaklar, partisinden istifa ettirecekleri 2 milletvekili vardı.
Nihat Erim'i CHP'den istifa ettirerek Bağımsız Başbakan atadıkları gibi aynısını yapacaklardı. Yapamadılar.
15 TEMMUZ'UN BAŞBAKANI KİM OLACAKTI?
FETÖ'nün, 15 Temmuz darbesi içinde revize edilmiş planları çıkıyor.
Sıkıyönetim komutanları, yüksek bürokrasiye getirecekleri isimler medyada yer alıyor. 15 Temmuz başarılı olsa, 27 Mayıs Albaylar Cuntası'nın yaptığı gibi TBMM kapatılacaktı. Yeni genelkurmay, komutanlar, MİT, Emniyet Genel Müdürlükleri'ne getirecekleri isimler hazırdı. Listeler sızmaya başladı. Peki, "Başbakan kimdi?" sorusu birkaç gündür konuşuluyor. Elbette, 17-25 Aralık darbe teşebbüsünde, BAŞBAKAN belirleyen FETÖ 15 Temmuz'da başarılı olsaydı BAŞBAKAN'I belliydi. Bakanları belliydi.
FETÖ'nün 15 Temmuz Başbakanının eski bir milletvekili/eski bakan olacağı kulislerde iddia ediliyor. Yoğunlukla konuşulan diğer bir önemli konu da, MHP'nin dizayn edilmesiyle 15 Temmuz arasında bir örtüşme. Neydi acaba, siyaset mühendislerinin acelesi? FETÖ'nün MHP dizaynını çok acele gerçekleştirmek için hareket ediliyordu. 10 Haziran'da operasyonu tamamlamak üzere olağanüstü çabalar içine giriliyor ve Meral Akşener, bir konsorsiyum tarafından parlatılıyordu.
Hatırlanırsa, MHP'yi dizayn Şubat ayında başlatıldı. Radikal gazetesi (3 Şubat 2016) "MERAL AKŞENER HAREKETE GEÇTİ" başlığıyla çıkıyor, CNNTÜRK'ÜN 13 Şubat 2016 günkü yayınında Meral Akşener "BAŞBAKAN OLACAĞIM" diyordu. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, "10 Temmuz'da seçimli kongre yapalım" demesine karşın, Meral Akşener'in kongreyi çabuk bitirmek için olağanüstü çabası dikkatlerden kaçmamaktaydı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, tecrübeli, devletin işleyişini, ilişkiler ağını bilen, istihbarat alma imkânı olan bir devlet ve siyaset adamı. MHP'nin dizaynına ilişkin, daha önce söylediği şu sözler bugün daha anlam kazanıyor:
"Ne okyanus ötesi elemanları, ne çeteler, ne devlet içine yuvalanmış şebekeler, ne siyasi senaristler, ne de fırıldak gibi ortalıkta dönen ruhsuzlar şehit yadigârı bu kutlu MHP çatısını uçuramayacaklardır.
MHP, dışarıdan dizayn edilmek isteniyor.
Kendilerine parti içi muhalefet adını verenler dışarıdaki güç merkezlerinden besleniyor." Belli ki Devlet Bahçeli, acelesi olanları biliyordu.Oyunu görüyordu.
Fethullah Gülen'in arkasındaki ÜST AKIL projesi devrede. 15 Temmuz darbesinin FETÖ cuntasını taşeron -vurucu güç olarak kullanan bir KONSORSİYUM DARBESİ olduğu biraz daha netleşiyor: "Pentagon- CIA-Neo-Con-NATO gladyolarına dikkat"

SONUÇ: Dünyayı yöneten Baronları unutursak FETÖ darbe teşebbüsleri anlaşılamaz. KÜRESEL GÜÇLERİN hedeflerinde Yeni Türkiye lideri Tayyip Erdoğan ve Büyük Türkiye yürüyüşümüz var. 2023'ün Türkiyesi onları tedirgin ediyor. Korkutuyor.
BÜYÜK TÜRKİYE YÜRÜYÜŞÜMÜZE ENGEL OLMAYA ÇALIŞANLARI AZİZ MİLLETİMİZ 15 TEMMUZ'DA OLDUĞU GİBİ EZEREK GEÇER...