BÜLENT ERANDAÇ

BÜLENT ERANDAÇ

Tarihi 20 Temmuz 2016

Derin ABD

5 Temmmuz darbe girişiminde "FETÖ cuntasını taşeron olarak kullanan kim?" sorusu netleşiyor. Büyük resimdeki silüet, "Derin ABD (Pentagon-CIA), Neo-Conlar, Brüksel NATO gladyosu" olarak karşımızda. FETÖ cuntasının 3 karargahı da ayan beyan ortaya çıktı. Gizli CIA Stratfor, İncirlik ve Mürtet... Rahmetli istihbarat ve strateji üstadı, MİT Daire Başkanı Prof. Dr. Mahir Kaynak, Türkiye'de gerçekleşen ve girişim aşamasında kalan darbelerin dökümünü şöyle verirdi: "27 Mayıs 1960 darbesi İngiltere.
1963-Talat Aydemir cuntası İngiltere. 9 Mart 1971 cuntası İngiltere-Avrupa. 12 Mart 1971 darbesi Amerika-İngiltere. 12 Eylül 1980 Amerika-NATO.
28 Şubat 1997 cuntası Amerikan Neo-Con, İsrail. Yaşasaydı.
15 Temmuz 2016 FETÖ cuntasının darbesinin arkasında Derin Amerika- Neo-Con, NATO Gladyo'yu muhakkak söylerdi. Rahmetli Mahir Hocam, darbelerin nasıl hazırlandığını şöyle anlatırdı: "Türkiye dünyanın en stratejik konumunda. Su yolları, ipek yolları, Kafkasya-Ortadoğu petrollerine yakınlık Türkiye'yi tarihin hiçbir döneminde kendi başına bırakmamışlardır. Her darbenin arkasında, küresel güçler vardır, olacaktır.
Türkiye'yi stratejik konumu nedeniyle yanlarında tutmak için, her şeyi yaparlar." Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Ergün Diler'in hem yazılarında hem de yazarımız Bekir Hazar'la aHaber TV'de yaptıkları programlarda, birçok CIA ve MI6 servislerinin yöneticilerinin itiraflarını gündeme getirdiklerini biliyorsunuz.
Diler'in 19 Temmuz yazısındaki bir cümlenin altını çiziyorum: "Kaç kez yazdım, söyledim hatırlamıyorum. Türkiye içindeki her önemli olayın kaynağı DIŞARISIDIR... CIA ya da Pentagon bizim rejimimizle ilgilenmez. Kimin yönettiği umurlarında bile değildir. 'DIŞ POLİTİKADA ONLARLA BİRLİKTE
MİYİZ? DEĞİL MİYİZ' bakarlardı. Biz ayrıldık. Kendi haklı gerekçelerimizle ayrı düştük. Masada çözemedik. İkna olmadılar.
Ankara da geri adım atmadı.
...DARBE SENARYOSU denilen ne varsa hepsini 15 TEMMUZ'DA gördük.
DIŞARISI yani BÜYÜK DENGE izin vermeden hiçbir asker darbeye kalkamaz.
1960'ı, 1971'i, 1980'i kim yaptı! Dün de bugün de kullanacak adam bulurlardı.
AKILLI OLALIM...
İslam'ı yücelten bir Ankara istemeyen Amerika, NATO üzerinden hem Paralel Yapı'yı hem Erdoğan'ı tasfiye etmek istiyordu...
...Askeri Liseler ve Harp Okulları bile işin içindeyken, olan biteni KÜÇÜK BİR GRUBUN KALKIŞMASI olarak görmeyin!" ÜST AKIL'la alay edenlere ithaf olunur: KATİL BELLİ. 1980, 28 Şubat, 27 Nisan darbelerini benimle beraber izlemiş tecrübeli gazeteci arkadaşlarım, 15 Temmuz için açıkça, Bir, Amerikan-İngiliz ittifakı patentli darbe girişimi yaşadık. Putin aradı, Obama nerede?" diye yazmaktadır.
Büyük resimde, FETÖ cuntasını taşeron olarak arkadaki beyinler, 3 önemli karargâh seçmişler. Gizli CIA Stratfor/İncirlik/Mürtet. Bu üç adresin kılcal damarlarında Amerika-Nato tam gövdesiyle oturmaktadır.
STRATFOR: Bu karargâhın istihbaratçıları yazılarıyla, analizleriyle 15 Temmuz'un planlayanlardır. CIA kontrolündeki Stratfor internet sitesinin, darbe girişiminin en sıcak saatlerinde Cumhurbaşkanımız Erdoğan'ın uçağının rotasını yayınlamasını asla unutmamalıyız.
İNCİRLİK: Dünyanın bir uçundan Müslüman ülkelerde gezen insansız hava araçlarını kullanan, acımasızca vuran Amerika, İncirlik'ten kalkan, FETÖ katillerinin kullandığı F-16'lara havadan yakıt veren tanker uçaklarından haberdar olmayacak? Hadi oradan.
MÜRTET: F-16 savaş uçak fabrikasını Amerikan patenti ve uzmanlarıyla Mürtet'e kurduk. Helikopter ve milli uçak fabrikaları burada. Amerikalı uzmanlar burada. Bu üsten kalkan uçaklar TBMM'yi vuruyor.
Amerika bilmeyecek?

SONUÇ: 16 Temmuz sabahının "Demokrasi Bayramı"na dönüşünün kırılma noktası, hiç tartışmasız Cumhurbaşkanımız Erdoğan'dır.
Aziz milletimize "Meydanlara çıkın" demesiydi, BUGÜN KARANLIK günler içindeydik. Bugün, demokrasiyi konuşma günü. BEN diyenlerin giderek çoğalacak BİZ diyenlerin TÜRKİYE'SİNE doğru yürümekteyiz.