BÜLENT ERANDAÇ

BÜLENT ERANDAÇ

Tarihi 10 Haziran 2016

Akşener’e küresel görev verildi

"Su kesilirse değirmenler susar" diye bir söz vardır. Meral Akşener'in akan suları nereden geliyor olabilir? "Bırakın iç odakları, giderek su yüzüne çıkan dış desteklerin arkasında ne gibi hesaplar olabilir?" soruları akıllarda dolaşıyor... Yıllardır birçok lideri takip etmiş, mitingleri izlemiş bir gazeteci olarak söylüyorum, Meral Akşener konusunda çok düşündüren gelişmeler var.
MHP Genel Başkan adayı Meral Akşener, hemen hemen hergün birkaç il ve ilçeye gidiyor.
DYP'de Tansu Çiller'in yanında olmak üzere, sonra da MHP'nin girdiği birçok seçimde Akşener'in bu kadar çok gezdiğini, ısrarlı çıkışlar yaptığına tanık olmadım. Şaşırtıcı kalabalıklar, afişler, Türkiyem TV her gezisini canlı yayınlıyor. Arabalar, yemekler, toplantılar yürütülüyor. Ve Yeniçağ gazetesinin yazarları Akşener'i adım adım takip ediyor. Erzurum'da ilginç bir gelişme oldu.
TARİH 29 MAYIS 2016. Bu tarih, sadece Türkiyemiz için değil, Hiristiyan- Batı dünyası için de çok özellikli bir tarihtir. Fatih Sultan Mehmet, Doğu Roma İmparatorluğu'na son vermiş, güzel İstanbul'u ebediyen Türk toprakları yapan Fetih harekâtını gerçekleştirmişti. Böyle anlamlı bir gün için, Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan, milyonların katıldığı İstanbul'un 633'üncü Fetih yıldönümü mitingi yapıyordu. Aynı tarihte, Meral Akşener Erzurum'daydı. Yani Fethullah Gülen'in parlatıldığı Erzurum'da.
"Başbakan Meral" sloganlarıyla kente gelen Akşener çok neşelenmişti.
Kürsüye o gün ilk defa, "Türk Dünyasının Lideri" anonsu ile davet edildi. Ve salonda sık sık "Türk Dünyasının Umudu" sloganı tekrarlatıldı. Bu slogan, iç siyasetin çok ötesinde Küresel Bir Bakışı hedefliyordu.
Bu sloganı kim söyletmiş olabilirdi?
Neden ilk defa Erzurum'da bu slogan atılmıştı?
Olayların arka planına bakan, büyük resme göre analiz yapmakta olan gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Ergün Diler, bu sloganın atılacağını öngörmüş, 19 Nisan günü, Türk Dünyası'na yönelik Derin Amerika'nın kurguladığı Küresel Yeni Oyun'u yazmıştı. Sevgili Diler'in YENİ İTTİFAK başlıklı yazısında vurguladığı Küresel Yeni Oyun'un ismi "TÜRK RÜZGARI ESTİRİLECEK" idi: "MHP yeni dönemde TÜRKİYE'nin dışına taşacak ve nerede TÜRK yaşıyorsa onlara sahip çıkarak bambaşka bir rotaya oturacak... Şimdilerde Devlet Bey'i indirmek için Meral Akşener Hanım, ortaya çıkmış olabilir. Ama bilin ki ortaya çıkacak zemini hazırlayanlar vardır.
Dünyayı ve bölgeyi etkileyecek dinamikler ayakta. Ve bunlar içeride MİLLİYETÇİ bir rüzgâr başlatıp her şeyi alt-üst etme niyetindeler... Artık TÜRKLÜK sınırlarımız içine sığmayan bir İDEOLOJİ haline gelecekti. Orta Asya'dan Balkanlar'a kadar TÜRK RÜZGÂRI estirilecekti. Bunun kararını da bizler değil yabancılar veriyordu.
Dünya üzerindeki politikalarına uygun AKTÖRLER arayıp buluyorlardı.
DERİN AMERİKA ile Rothschildler bu operasyonu yürütecekti. Kurmayı düşündükleri yeni DENGEDE karşılarında ÇİN olacaktı. Oyunu böyle kurgulamışlar.
Devlet Bey farklı bir kavram izleyerek TÜRKLÜĞÜ içeride ve evde tuttu!...
Partinin yeni duruma uygun hale getirilmesi için Devlet Bey'in savunduğu fikirlerin, milliyetçilik anlayışının değişmesi gerekiyor. 'TÜRKLÜK' dünyada yeni rüzgâr olacak."

SONUÇ: Ergün Diler diyor ki: "Yeni ittifak TAYYİP BEY'e karşı... Arap Baharı'nda İslam alemine örnek olan TÜRK DEVLETİ, TÜRK BAHARI'NDA ise TÜRK DÜNYASINA seslenen bir TÜRK DEVLETİ..."
Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan, Türk-İslam dünyasının lideri olarak küresel hamleler yaparken, belli ki Stratejik Beyin (Üst Akıl) Meral Akşener'i, Türk dünyasının lideri yapmayı düşünüyor...
Ve yeni "Türk dünyasının Lideri Meral Akşener" sloganı ilk defa Erzurum'da atılıyordu. Fethullah Gülen Amerika'da CIA tarafından korunuyorsa, Erzurum'da bu slogan atlıyorsa, Meral Akşener'e küresel görev verilmiş demektir.
21'İNCİ YÜZYILIN LİDERİ TAYYİP ERDOĞAN'A KARŞI MERAL AKŞENER TUTMAZ, ANLAŞILDI MI!