BÜLENT ERANDAÇ

BÜLENT ERANDAÇ

Tarihi 19 Mayıs 2016

Çöl Kraliçesi

Paçavraya dönmüş emperyalist İngiliz- Fransız anlaşması Sykes-Picot'u tam konuşacağımız günlerde, Kraliçe'nin adamlarının yaptıklarına bakar mısınız?
Osmanlı İmparatorluğu'nu paramparça eden, cetvellerle çizilmiş haritalar üzerinden Müslümanlar'ın kanını emen Sykes-Picot Anlaşması'nın 16 Mayıs 2016 günü, 100'üncü yıldönümüydü.
Paçavraya dönen Sykes- Picot'un 100'üncü yıl 'kutlamalarına', dünyanın en büyük Yahudi patronlu gazetelerinden The New York Times, Türkiye'yi parselleyen eski bir haritayı yayınlayarak katıldı.
Ve... CIA emrindeki Hollywood'un (Derin Amerika) patronları, tam da anlaşmanın yüzyıl dönümünde "Gerthrude Bell-Çöl Kraliçesi" filmini vizyona soktular.
Türkiyemizin başına çorap örmeye çalışan HAÇLI ZİHNİYETİNİ iyice tanımak istiyorsanız, EMPERYALİST KAFAYI daha yakından görmek istiyorsanız, muhakkak vizyona sokulmuş "Çöl Kraliçesi" filmini izlemelisiniz.
Türkler'i, Kürtler'i, Araplar'ı bölmek için 100 yıl önce çevrilen dümenleri düşünürken, günümüzde yeniden çizilmekte olan YENİ ORTADOĞU HARİTALARINI daha net görmek söz konusu olacaktır.
Filmin ana karakteri Gertrude Bell, Osmanlı topraklarında, Irak, Arabistan, Suriye ve Anadolu'da Emperyalist İngiliz çıkarları için görev yapan casus kadındır.
İngiliz casusu Lawrence'ın özellikle Müslüman Araplar'ın Osmanlı'ya karşı ayaklanmalarını sağlamak için kullandığı enstrümanlar sizlere hiç yabancı gelmeyecektir.
Osmanlı Devleti'ni parçalamayı kafaya koymuş, Yeni Churcilleri, Lord Curzonları, muhakkak tanımak zorundayız.
Orta Doğu ve Kuzey Afrika'daki Osmanlı topraklarını hedef alan İngilizler'in casus Gertrude Bell'lerini, bugünlerde İstanbul'da, Ankara'da, Diyarbakır'da, Halep'te, Musul'da karşınızda görünce hiç şaşırmıyoruz.
Türk düşmanı, Gertrude Bell'in haritalarıyla, 100 yıldır parçalanan Müslümanlar'ı, Kürt kardeşlerimizin 4 ayrı ülkeye nasıl dağıtıldığı, bağımsızlık vaatleriyle, milyonlarca Kürt vatandaşımızın kadim Mezopotamya'da köle haline getirildiği asla unutulmayacaktır.
Önceki günlerde kutladığımız, İngilizler'e Çanakkale'den sonra en büyük hezimetini yaşatmış Türk-Osmanlı'nın, gizlenmiş-saklanmış, Kut'ül Ammare kuşatmasını tekrar hatırlayacaksınız.
O gün, Türk, Kürt, Arap kardeşlerimizle beraber kazandığımız zaferin hemen arkasından, 17 gün sonra, 16 Mayıs 1916 tarihinde İngiltere ve Fransa arasında Osmanlı Devleti'nin Orta Doğu'daki topraklarının paylaşılmasını öngören Sykes-Picot Anlaşması'nın arka planını çok net göreceksiniz.
100 yıldır Müslümanlar'ın kanını emen gözü dönmüş Haçlı zihniyeti, bugün boş mu duruyor? Hayır.
Yeni Sykes-Picot'lar hazırlıyor.
Türkler'i-Kürtler'i-Araplar'ı bölmek için 100 yıl önce çevrilen dümenleri düşünürken, günümüzde yeniden çizilmekte olan YENİ ORTADOĞU HARİTALARINI daha net görmeliyiz.
Emperyalistlere, Türkiyemiz içinde o kadar çok beynini satan hain var ki, taşeron örgüt var ki, PKK'sı, HDP'si, DHKP-C'si, İngilizi, Almanı, çok teşne olmuyorlar mı?... Kemal Kılıçdaroğlu patronajındaki CHP'nin, Kandilleşen Selahattin Demirtaş'la sarmaş dolaş olmasına bakınca, üzülmemek, kahrolmamak mümkün mü?
Kut'ül Ammare'de, Çanakkale'de, AFYONKARAHİSAR'DA Dumlupınar'da, İzmir'de dersini alamayanlar hala daha sinsi planlarını devreye sokmak üzere kapalı kapılar ardında çalışmaktadırlar. Osmanlı ve Türkiye Cumhuriyeti üzerinde oynanan oyunlar ortadadır. Haçlı seferleri ile başlayan Türk ve Müslüman düşmanlığı günümüzde de devam etmektedir.

SONUÇ: Yeni Türkiye'nin lideri Tayyip Erdoğan'ı yıkmak için kimlerin kimlerle konsorsiyumlar kurduğunu, Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar'a neden saldırıldığını, satılmış PKK çetesinin Aziz Milletimize neden bombalar yağdırdığını çok iyi biliyoruz.