BÜLENT ERANDAÇ

BÜLENT ERANDAÇ

Tarihi 17 Mayıs 2016

Büyük Türkiye’yi durduramayacaklar

MHP lideri Devlet Bahçeli'yi yıkmak için yollara düştüler. Yıkıp da ne yapacaklar? Çünkü Devlet Bahçeli 7 Haziran'da "yüzde 60'lık blok"un içinde olmayı reddetti.
CHP/HDP operasyonunu havaya uçurdu. Devletin yanında yer aldı da, ondan...
Eğer o gün CHP ve HDP ile birlikte hareket etmiş olsaydı bugün IMF valisi Kemal Derviş tarafından ekonomimize el konmuştu.
Demirtaş'ın adamlarının özerlik ilan ettiği yerler, Suriye gibi kantonlaşmıştı.
Amerika 3. göz olmuş, coniler geziyor olacaktı, güzel memleketimizde. Beştepe kuşatılmış, Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan'ın eli kolu bağlanmıştı. Milli ve Yerli Ankara, Washington'un, Londra'nın, gözünün içine bakmaktan şaşı olacaktı.
Ankara'dan bir daha "Dünya beşten büyüktür" diyen ses çıkmayacaktı.
İslam İşbirliği Teşkilatı'na ufuk açtıran Türkiye'den, sınırları içine çekilmiş, boynu bükük bir ülke konumuna düşürülecektik.
Üst akıl çalışıyor. Beynini baronlara satan yerli beşinci kollar, yeni emirler bekliyor. Hedeflerinde, Erdoğan'ı bertaraf etmek vardı. Şimdi Bahçeli de listeye kondu. Bahçeli'yi yıkmak için esas oyuncu-başaktör olarak Meral Akşener seçildi. Doğan medya-Cumhuriyet- FETÖ gazeteleri yazıyor: "Asena... Meydan okuyor'muş! Devlete karşı 748 imza imiş...! Kılıçdaroğlu ve Selahattin Demirtaş'ı çok sevindiren laflar ediyorlar.
"25 bin kişiyle Saray'a yürüyecekmiş. PKK'nın siyasi uzantısı HDP'nin barajı aşması onun için sıkıntı değilmiş..." Yani Demirtaş'ın Amerika temasları, CIA ajanı Graham Fuller'le konuşmalar, Brüksel'deki temaslar umurunda değil...
Kürt kardeşlerimizin de lanetlediği PKK'ya meydan okuyacağına Aziz milletin yüzde 52'sinin iradesiyle seçtiği Cumhurbaşkanımıza meydan okuyor.
Akşener "Başbakan olacağım" diyor, başka bir şey demiyor. Henüz bir projesini duyan var mı? Taksim-Gezi'yi destekledi, vatan için, millet için, 2023 için bir paket ortaya koydu mu? Yok.

KUKLALARI ENSELERİNDEN TANIYORUZ: Büyük Türkiye'ye yönelik hayasızca akınlar 2013 yılında tırmandırıldı. Türkiyemiz karşısında hainler-satılmışlar, taşeron örgütler ağababaları tarafından birleştirildi. 7 Haziran öncesi Kılıçdaroğlu ile Demirtaş 'Birlikte sallamak' için kolkola, Amerika- Avrupa yollarına düştüler. FETÖ ile PKK -DHKP-C ortak hedefe kilitlendirildi.
Batı hayranı 'Akademisyenler', devletin gizli operasyonlarını deşifre eden Cumhuriyetçiler, bebek katili teröristlere destek çıkan Baronlar, Nişantaşı'nda gezen Demirtaş'çılar, Brüksel'de Türkiye'yi satan sahte kahramanlar ortalıkta geziyordu.
Daha dünlerde "Ordu göreve" diyenler bugün Ordu'yu tahrik ediyordu. ABD'ye, Avrupa'ya yalvardılar. "Rusya uçağını düşürdük" diye ağladılar. Satılmış örgüt PKK'nın hendeklerini savundular.
PKK'lıların kandaşı katiller çetesi Sırpları, Ermeni teröristleri saklamak için çok çaba sarfettiler. Devlete, askere, polise, bayrağa bile savaş açacak kadar alçak adamları ortalığa sürdüler.

SONUÇ: Ortak düşmanları Büyük Türkiye ve Yeni Türkiye'nin bayrak ismi Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan. Ne oldu? Alçaklar, hainler, satılmışlar? Durduramadınız Büyük Türkiye yürüyüşünü? Bütün dümenlerinizi biliyoruz. Kurguladığınız her projenin farkındayız. Ensenizden sizi tanıyoruz. Panama belgelerinde ismi geçen BARONLARLA yaptığınız teşriki mesaiyi Aziz Milletin 'hesap sorma' dosyalarına tek tek yazıyoruz. Türkiye düşmanı BARONLARA hesap sorarken, sizler de sıranızı bekleyeceksiniz...