BÜLENT ERANDAÇ

BÜLENT ERANDAÇ

Tarihi 18 Kasım 2015

Paris'in şifreleri

Herkeste bir şüphe var. Paris gibi, Avrupa'nın ortasındaki stratejik bir kente, bu kadar KOMPLİKE, kusursuz işleyen, Avrupa dengelerini sarsan bir operasyonu, dünyanın en kuvvetli servislerinin gözünün içine baka baka, çaktırmadan-sızdırmadan gerçekten DAEŞ militanları mı yaptı? YERSENİZ. ÇANTAYA KONAN KİMLİK KARTINA İNANIRSANIZ, EVET, PARİS SALDIRISINI DAEŞ YAPMIŞTIR!
11 EYLÜL İKİZ KULELER SALDIRISINI DA GERÇEKTEN, EL KAİDE Mİ YAPTI? (CIA YAPTI, AFGANİSTAN'I İŞGAL ETTİLER...) TABİ Kİ YERSENİZ. SADDAM GADDARDI, AMERİKA IRAK'LILARI KURTARACAKTI, ONUN İÇİN GELMİŞTİ! ( CIA-MI6 YAPTI. IRAK'I -PETROL-GAZ-İŞGAL ETTİ.) PUTİN'İN RUS UÇAKLARI SURİYE'DE DAEŞ'i VURUYOR. GERÇEK ÖYLE Mİ? (SICAK DENİZLERİ VE AKDENİZ'İ TAHKİM EDİYORLAR...) TABİ Kİ YENİRSE, O KADAR ÇOK TARİHİ ÖRNEK VAR Kİ. İlk günden beri, Paris saldırısının arka planını en doğru okuyan ve yazan Genel Yayın Yönetmenimiz Ergün Diler'dir. Değerli Diler son yazısında, "Paris saldırısını DAEŞ'in yaptığı söyleniyor, yazılıyor. Herkes de buna inanmak zorunda kaldı. Çünkü ALGI medya tarafından oluşturulurdu.
Bulunan pasaportlardan, kopan parmaklardan, seyahat belgelerinden yola çıkılıp 'Evet eylemin arkasında DAEŞ var!' tezi dünyaya kabul ettirildi"
diyor, çok önemli bir vurgulama yapıyor: "Bu olayda sadece ve sadece İKİ SEÇENEK VAR. Bu saldırıyı ya Fransız İstihbaratı ya da Ortadoğu'daki rakibi CIA yaptı." Evet, çok doğru. Araştırmacı-arka plan gazeteciliğinin mümtaz isimlerinden Diler'in okumalarını, birkaç gündür kafası çalışan, arka plana önem veren, öngörüanalizleri doğru çıkan stratejistler de doğruluyor, vurguluyor. Paris saldırısının arkasında GİZLİ SERVİSLERİN bulunduğunu, küresel güçlerin, dünyayı paylaşma stratejilerinin bir yansıması olduğunu söylüyorlar. Gökkubbenin altında hiçbir şey gizli kalmaz. "Paris saldırısının arkasında dünyanın tanınmış istihbarat servisleri, tabiidir ki, o servislerin bağlı olduğu DERİN DEVLET AKIL"LARI VAR.
Paris'in arka planındaki silüet, DERİN AMERİKA-NEO/CON ZİHNİYET... OLABİLİR Mİ? Aralık-2014'te yapılan son seçimlerde, ABD Kongresi'nin her iki kanadı da Cumhuriyet'çilerin kontrolüne geçti. Cumhuriyetçiler 52 senatörle Senato'da çoğunlukta. 435 üyeli Temsilciler Meclisi'nde 233 Cumhuriyetçi yine çoğunlukta. (Demokratlar, 202). Bu oran 1940'lardan bu yana Cumhuriyetçi Parti'nin Temsilciler Meclisi'nde sahip olduğu en büyük çoğunluk. Derin Amerika- İllüminati- Bilderberg Cumhuriyeti, paylaşım savaşında Avrupa'nın ileri gitmesini pek istemez. Çok öne çıkmaya başlayan Almanya-Fransa'ya (Avrupa)bir ders vermiş olmasınlar?
Amerika'da Başkanlık seçimleri 8 Kasım 2016 tarihinde yapılacak.
Demokrat Parti adayı Hillary Cilinton olacak. Cumhuriyetçi parti de Jep Bush olabilir. CUMHURİYETÇİ BİR BAŞKAN, YANİ NEO/CON'LAR YENİDEN GELİYOR. PARİS ONLARIN BİR HAZIRLIK OPERASYONU OLMASIN? ABD'de son yıllarda Neocon kanadının Senato/Meclis başta olmak üzere tekrar güç kazanması Ortadoğu coğrafyasına yönelik yeni politikalar gündeme sokmaya başlamıştı. Daha çok dev uluslar arası şirketlere/kartellere yaslanan Neocon kanadının, bölgede daha küçük çaplı siyasal oluşumları arzuluyor. Özellikle, etnik ve mezhepsel küçük çaplı devletçiklerin oluşturulması yönünde bir seçeneği benimsedikleri gözlemlenmektedir.

SONUÇ: YENİ SYKES-PICOT'UN BAŞAKTÖRLERİ AMERİKA VE RUSYA. İkinci paylaşım savaşında eski baş aktör Fransa'nın ve çok öne çıkmaya başlayan Almanya'nın, geri plana itilmesinin örtüsü Paris saldırısı olabilir mi? Yeni Türkiye'nin lideri Tayyip Erdoğan, dünyaya nizam veren küresel güçlerin aktörlerine 78 milyon insanımızın desteğini arkasına alarak gurur veren Başkanlık yaparken mesajı verdi: ARTIK, BÜYÜK TÜRKİYE OYUN KURAN MASADA OLACAK...