BÜLENT ERANDAÇ

BÜLENT ERANDAÇ

Tarihi 23 Nisan 2015

Kılıçdaroğlu Derviş ve Temizel

Aziz milletimiz dikkatle takip ediyor.
Bir tarafta, hem bilimadamı hem siyaset-devlet adamı Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu. Yanında strateji uzmanı Yalçın Akdoğan.
2 Büyük Strateji ile Türkiye'nin geleceğine yön vermeye kararlı.
1) DAİMA ADALETDAİMA KALKINMA STRATEJİSİ. 2) YENİ TÜRKİYE SÖZLEŞMESİ-2023 STRATEJİSİ.
Diğer yanda, SSK Eski Genel Müdürü-CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, yanında Neo-Con Makovski-Amerikan Strateji grubu Benenson.
1) "Milletçe alkışlıyoruz" yollu negatif bir kampanya... 2) Bütçenin neredeyse yarısını, plansız-programsız dağıtmaya yönelik bir stratejiyle koalisyon arıyor. Bu tablo karşısında güzel Türkiyemiz ne düşünüyor? İşte 9 tanınmış kamuoyu araştırma şirketinin Nisan ayı ortalaması anket sonucu:
BAŞBAKAN DAVUTOĞLU YÜZDE 47. KILIÇDAROĞLU YÜZDE 26...
26 MI BÜYÜK, 47 Mİ? ÜST AKIL, yüzde 26'dan hükümet çıkarmaya çalışıyor. Yani, BİR KOALİSYON... Kılıçdaroğlu'nun yönetime geldiğini bir an düşünelim. Başbakan Kılıçdaroğlu, Yardımcısı Devlet Bahçeli, yetmedi; Selahattin Demirtaş... TAM BİR KORKU FİLMİ. "Allah göstermesin...
Normal yollardan gelemez"
diyen milyonların sesini de duyuyorum. New York-Londra-Berlin-Tel Aviv hattında ikamet eden, Müslüman ülkelerin kanını emen, neoemperyalist planlarla Afrika'yı parselleyen STRATEJİK BEYİN (ÜST AKIL), Avrasya'nın kalpgahında bulunan Yeni Türkiye'nin önünü nasıl keseceğini düşünüyor. ÜST AKIL, NETWORKU içinde bulunan BÜYÜK SERMAYEDOĞAN MEDYA-BARONLAR ile beynini yabancılara satanları, 2015- Derin planlarında kullanmayı hesaplıyor. AK Parti zayıflarsa, tek başına hiçbir parti hükümeti kuramıyor. Sağdan bakın, CHP-MHP olmuyor, soldan bakınız, CHP, MHP-HDP olmuyor. Bu gerçek onları durdurmuyor. Tüm güçleriyle, hücum ediyorlar: "Demirtaş-HDP barajı aşsın. CHP ve MHP oyları yükselsin.
AK Parti'nin oylarından küçük de olsa bir bölümü Fethullah Gülen'in desteklediği Saadet-BBP grubuna kaysın..."
Hedeflerinde, AK Parti'nin yüzde 50'lik oyunu, oradan, buradan tırtıklamak. Sonra... Yeni başbakan atayacaklar. O başbakanı eskiden olduğu gibi pijama ile karşılanacak pozisyona sokacaklar. Türkiye'yi İsrail'e kardeş yapacaklar. Katil Esad'la, darbeci Sisi'yle hemhal olacaklar. İncirlik'i açacaklar.
İngiliz-Amerikan uçakları buradan uçacak, Müslümanlar'ı bombalayacak.
Kılıçdaroğlu'nu, Kemal Derviş süfle ediyor. Yanında Zekeriya Temizel.
Derviş'e bakanlar, 'IMF'yi, Bilderberg'i, Rockfeller'i hatırlıyor. Temizel'i görenler, "Eyvah. Nereden bulduncu geliyor, sermaye Türkiye'den kaçacak" korkusunu düşüyor. (Seçilecek yerden, CHP İzmir milletvekili adayı) Temizel'i ne zaman görsem, Eski Başbakan Tansu Çiller'in sesi çıktığı kadar bağırması aklıma gelir: "Yaşadığımız ekonomik felaketin sorumlusu Zekeriya Temizel'dir. Bu felaket, Temizel'in getirdiği 'Nereden Buldun' uygulaması ile patladı. Başlama vuruşunu o yaptı. Sermaye korkup Türkiye'den kaçtı.
Bu kafayla ülkeyi sosyalist bir ülke haline getirdiler." YIL 2000: Başbakan Bülent Ecevit, yardımcısı Hüsamettin Özkan, BDDK'nın (Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu)Başkanlığına Temizel'i getiriyor. Türk ekonomisi batmakta.
Sermaye yurtdışına kaçıyor. İnsanlarımız yarı yarıya yoksullaşıyor. Toplum, parayla ölçülmeyecek bir umutsuzluk ve bedbinlik içine sürükleniyor. Yüz binlerce insan işsiz, bankalar BAZI ŞANSLI BARONLARIN eline geçiyor. 300 MİLYAR DOLAR HORTUMLANIYOR. 2001 krizi patlıyor.
IMF komiseri Kemal Derviş, ekonomin başına atanıyor. BDDK Başkanı Zekeriya Temizel, Kemal Derviş'e tahammül edemiyor. İstifa ediyor. Acaba neden?

SONUÇ: Kılıçdaroğlu-Temizel-Derviş (Dünya Bankası-IMF-antrenör). Yerli ÜST AKIL- Hüsamettin Özkan-TÜSİAD -Aydın Doğan-Hürriyet-Zaman-Cumhuriyet... NE İTTİFAK AMA... Bu ittifak'ın yöneteceği bir Türkiye nasıl olur acaba? Dua edelim, Allah'ımız 2001'deki korku filmini aziz milletimize bir daha göstermesin.
GELECEK YAZI: Temizel'in bakanlığı...