BÜLENT ERANDAÇ

BÜLENT ERANDAÇ

Tarihi 13 Ocak 2015

Obama gidiyor Bush geliyor

Paris saldırısının kod adı: OBAMA GİDİYOR, BUSH GELİYOR. Daha geniş anlamla, NEO-CON-YENİ EMPERYALİS T ZİHNİYET geliyor. "Paris olaylarıyla Obama ve Bush'un ne ilişkisi" var denilmesin. Bal gibi var.
Paris sadece ara adres. Esas adres: NEW YORK 2001 NEW YORK 2015 PARİS ...
YENİ ADRES NERESİ OLABİLİR ?
Demokrat Clinton 1992'de Eski CIA Başkanı-Baba George Bush'u yenerek başkan oldu.
1999 yılında, Cumhuriyetçi oğul Bush, babasının intikamını almak üzere ABD Başkanı seçtirildi. Arkasında, Bilderberg-IMFPetrol-
Silah baronları, Yahudi stratejistler, NEO-CON'lar vardı. Dünyayı yeniden parsellemek, Ortadoğu-Afrika petrol/ gazını tam kontrola almak için, bir KÜRESEL PLANI uygulamaya sokma kararı aldılar. Dünyanın yaşayan en büyük stratejisti olarak gösterilen Brzezinski ve Samuel Huntington'un YEŞİL KUŞAK VE MEDENİYETLER ÇATIŞMAS I projeleriyle, ABD, hegemonisini sürdürebilmek için yeni çatışma alanları yarattı. YIL 2001... CIA-MOSSAD'ın harika çocukları DERİ N OPERAS YONU gerçekleştirdi. 11 Eylül 2001 Salı günü New York'taki Dünya Ticaret Merkezi'ne ve Pentagon'a, Usame Bin Ladin'in liderliğini yaptığı El-Kaide'nin başlama vuruşuyla, DERİN AMERİKAİNGİLİZ yürüyüşü başlatıldı. Böylece, GENİŞLETİLMİŞ ORTADOĞU'YU TANZİM EDEN DERİN PLANLARI devreye sokuldu. 2001 Afganistan, 2003 yılında Irak'ı işgal edildi. Dönemin Dışişleri Bakanı Colin Powell'ın, yıllar sonra CIA'nın kendilerini yanılttığı yönündeki itiraflarında düzmece planlar ortaya çıktı. Ne çare ki işgal edilen ülkelerde milyonlarca masum sivil insan, kadın çocuk demeden katledildi. Amerikan'ın dev petrol/silah baronları,2001-2008 arasında TRİLYON DOLARLAR kazandı.

NEO-CON'lar sahnede

YIL 2008: ABD'nin, Müslüman dünyasıyla barışması gerekiyordu. Ve siyahî lider-Müslüman kökenli Obama, ABD tarihinin ilk Afrikalı-Amerikalı Başkanı seçtirildi. Bilgisayarcılar öne çıktı. Silah-Petrol baronları geriye çekildi.
Obama'nın, Türkiye ziyareti sırasında TBMM'de yaptığı konuşmada "ABD, İslam'la savaş içinde değildir, asla da olmayacaktır" açıklaması da imaj tamirinin önemli satır başları arasında yer aldı. Obama dönemi, ABD'nin, "dünyanın sorunlarını tek başına ABD çözemez, bu sorunları birlikte çalışarak çözmeliyiz" anlayışının uygulamaya yansıtılmaya çalışıldığı dönem oldu.
2012 SEÇİMLERİNDE, Obama tekrar seçildi. Ama... Çoğunluğu Yahudi Küresel Petrol-Silah baronları, Obama'nın YUMUŞAK politikalarını beğenmiyordu.
NEO-CON'lar yeniden hassas noktalara geliyordu. Yahudi stratejistler eski planlarını revize ediyordu.

İSRAİL'İN GÜVENLİĞİ: Mısır ve Suriye'de beklenmeyen olaylar oldu.
İsrail'in güvenliği tehlikeye düşmüştü.
İsrail, Mısır'da darbe yaptırdı, Suriye'de Esad'ı korumaya aldı. Ve...2013'te Obama gözden düşmeye başladı. 2014 ara seçimler kaybettirildi. Cumhuriyetçiler (Silah ve Petrol baronları) kazandı.
PARİS'TE NE OLDU? Paris'te tetiği IŞİD, El Kaide veya türevi örgütler çekmiş olsa da olayın farklı bir arka planı var. Paris saldırısı, New York -11 Eylül saldırısının devamı olarak medeniyetler savaşının yeni bir adımı. 'Büyük Ortadoğu Projesi' revize edilerek DERİN AMERİKA-İNGİLTERE-İSRAİL tarafından uygulanıyor.
SONUÇ
: ABD'de, Cumhuriyetçilerin "yeni yıldızı", Teksas'ta petrol-gaz gelirlerine bakan ofisin başındaki Bush'un yeğeni George P. Bush için hanedanlığın taze üyesi olarak "müstakbel başkan" denilmeye başlandı. Paris saldırısıyla Sarkozy, yeniden Cumhurbaşkanlığı (2017) yoluna sokuldu. OBAMA GİDİYOR, YENİ BUSH'LAR GELİYOR.
GELECEK YAZI: PARİS SALDIRISININ TÜRKİYE'NİN İÇ VE DIŞ POLİTİKALARINA YANSIMALARI