BÜLENT ERANDAÇ

BÜLENT ERANDAÇ

Tarihi 15 Aralık 2014

Gülen artı CHP eşittir, darbe!

Darbecilere adres sorulmaz. Verilen resimler, yapılan konuşmalar, derin temaslar malum adresi gösterir.
Darbecilerin arkadaşı kimler?
Darbe tecrübesine sahip olanların yer aldığı BÜYÜK RESİME bakmak yeterli...
Devletin derinliklerine sızmış Fethullah Gülen Cuntası'na yönelik operasyon başlatıldı. Gülen Cuntası'nın savunucusu ve tetikçisi olarak CHP tüm gövdesiyle yine karşımızda yerini aldı.
Operasyon sürüyor. CHP canhıraş.
CHP'nin, darbecilik tecrübeleri yüksek olduğundan işin nereye varacağını biliyorlar
. Kemal Kılıçdaroğlu gecikmeksizin konuşuyor, sözcüsü Haluk Koç basın toplantısında. Milletvekilleri Zaman'da... Zaman gazetesi genel yayın yönetmeni Samanyolu TV'den canlı yayın yapıyor. Yanında CHP İstanbul milletvekili Oktay Ekşi. İdris Naim Şahin, Hakan Şükür, İdris Bal orada... Aydın Doğan'ın CNN TV'si canlı yayında... Samanyolu TV, Bugün TV ile canlı yayında beraberler. Eski düşmanlar şimdi yakın dostlar.
Kimse tesadüfen bir yerde olmuyor.
Kimse tesadüfen de bir operasyon için seçilmiyor. Bunun iyice bilinmesinde büyük yarar var. Üst Akıl (Stratejik Beyin) daha önceleri Türkiye'de askeri, cuntaları, baronları, dışa eklemlenmiş medyayı kullanarak darbe yaptırırdı. 27 Nisan 2007 askeri darbesi başarısızlığa uğrayınca, yeni bir model denemeye karar verdiler. Ellerinde çok kıymetli bir paket vardı. CIA onu yıllar önce almıştı. Onun adamlarının Türkiye'de hassas noktalara geldiğini görmüşlerdi. Emniyet-Savcılık-Özel yetkili mahkeme zincirindeki güç, Fethullah Gülen seçildi.
2013 yılı Aralık ayı başında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Amerika'ya ilk kez gidişini, yaptığı DERİN TEMASLARI, Türkiye'ye döndükten 12 gün sonra 17/25 Aralık'ta Fethullah Gülen cuntasının harekete geçmesi bir tesadüf değildi. Kılıçdaroğlu, ABD Ankara eski büyükelçisi Ricciaordone aracılığıyla manidar bir ABD gezisine başladı. Bu ABD ziyareti, CHP'nin, Fethullah Gülen, Yahudi lobisi ve 'Derin ABD' ile işbirliği ziyaretlerindendi.
ÜST AKIL, 17 Aralık darbesi için Fethullah Gülen Cuntası'nı seçmiş, ana muhalefet parti liderini ABD'ye çağırarak taktikler verilecekti. Cemaat ile CHP hızla birbirlerine yakınlaştırıldı.
Gülen cemaatiyle CHP arasında ittifak görüşmeleri Amerika'da yapıldı. Ne tesadüftür, KEMAL KILIÇDAROĞLU Türkiye'ye döndükten 12 gün sonra Fethullah Gülen Cuntası'nın darbe harekâtı başlatıldı. (Kılıçdaroğlu 17 Aralık darbe hazırlıklarını orada duymuş olabilir mi? Sonraki tam işbirliği böyle olduğuna işaret ediyor.)

SONUÇ: Darbeler tarihimizin meşhur bir denklemi vardı: ORDU ARTI CHP EŞİTTİR İKTİDAR.
2002'de bu dönemi Aziz Milletimiz kapattı. Artık bu denklemin yenilenmiş şekli şudur: FETHULLAH GÜLEN ARTI CHP EŞİTTİR TAM İŞBİRLİĞİYLE DARBE!
HÜKÜMET...
Nitekim17/25 Aralık darbesiyle, Erdoğan'ı devireceklerdi, Kılıçdaroğlu'nu iktidara getireceklerdi.
Aziz millet Tayyip Erdoğan'ı yedirmedi.

YARIN
: 17/25 Aralık başarılı olsaydı, Kılıçdaroğlu nasıl hükümet olacaktı? Ortakları, bakanları belli miydi?