Demir FEYİZOĞLU

DEMİR FEYİZOĞLU

Tarihi 1 Temmuz 2015

Körfez'i karting heyecanı sardı

Türkiye Karting Şampiyonası'nın 3. yarışı 23 sporcunun katılımı ile İzmit Körfez Pisti'nde idi. İki gün süre yarışlar tam anlamı ile kıran kırana geçti. 5 ayrı kategoride yapılan yarışları büyük bir seyirci kitlesi de izledi. Sabahın erken saatinden itibaren piste gelen yarışseverler yarışları büyük bir heyecanla takip etti. Mini 15, Formula Junior 20 ve Formula Senior ile Formula Master ve Rotax DDR de 24 turluk 3 yarış üzerinden koşuldu. Mini'de Pars Erdem ilk sırayı alırken Ömer Asaf Kolot ve Zekai Özen onu izledi. Formula Junior'da ise sıralama şöyle oldu: Mert Dalkıran ve İzel Karasu. Formula Senior'da 3 ayakta da birinciliği kazanan Berkay Besler birinci, Zeynep Şen ikinci ve Muratcan Eğilmez de üçüncü sırada podyumu oluşturdular. Master'de sıralama; Süleyman Sırrı Kolot, Mehmet Yaman ve İbr ahim Erkan şeklinde oldu. Rotax DDR kategorisinde Azeybaycanlı Gülhuseyin Abdullayev birinciliği, Berk Durak ikinciliği ve Mehmet Çınar da üçüncülüğü elde etti. Toplam 6 ayaktan oluşan şampiyonanın 4'üncü ayağı 15-16 Ağustos'ta olacak. 4. ayak yarışlarında da büyük bir çekişmenin olmasına kesin gözüyle bakılıyor.

BORUSAN BAŞARIYLA ÇIKTI

Avrupa Binek Otomobiller Kupası 2. yarış için Slovakya'da yarışan Borusan Otomotiv Motorsport ve Ülkü Motorspor pilotları, bu zorlu mücadeleden başarı ile çıktı.

KAAN ÖNDER İLK 10 İÇİNDE
Audi Sport TT Cup'ta yarışan milli sporcu Kaan Önder, sezonun ,ikinci yarışında büyük bir başarıya imza attı. Güçlü rakipleri karşısında 2 gün mücadele eden Önder, ilk gün yaptığı kaza sonucu yarış dışı kaldı. İkinci günkü finalde Kaan Önder 9'uncu sırada damalı bayrağı görmeyi başardı.

AYHANCAN'A ARIZA ŞOKU!
BU sezon Lassa V1 Challenge ve Formula Alfa serisinde mücadele eden Ayhancan Güven, Gürcistan'da serinin üçüncü ayağında, otomobilde meydana gelen elektrik arızası nedeniyle ilk gün yarış dışı kalarak büyük şanssızlık yaşadı.